Gość: niggaz Prawo i Sprawiedliwosc Rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caroline ja głosowałam na PiS i sie nie zawiodłam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:53 moje kolezanki z prawa także!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Jako dowcip, nawet smieszne. IP: *.cybernet.ch 26.04.06, 20:18 Jako dowcip, nawet smieszne. W sumie to nawet dobrze, ze w Polsce rzadzi PiS. Moim zdaniem, wiele rzeczy sie szybciej wyjasni. Jasne juz jest, ze o wiele wiecej mlodych ludzi opusci Polske. Bez mlodych zdolnych ludzi polska gospodarka nie ma szansy na nic. Bez imigrantow sie nie obejdzie. Skonczy sie destrukcyjna powojenna monokultura ?! Mam nadzieje,ze masowa emigracja mlodych zmusi obecne wladze do glebszej refleksji nad wlasnymi poczynaniami. P. S. Czy powazna podwyzka akcyzy na paliwa to pierwszy krok we wlasciwym kierunku ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoorwiona powiedz wykladowcom IP: *.retsat1.com.pl 27.04.06, 08:27 Jestes studentka prawa? To koniecznie powiedz swoim wykladowcom, ze glosowalas na PiSuar. Zobaczysz, jak szybko skonczysz studia. Nie za polityke. Za glupote. I jeszcze jedno - zgol wąsy. Troche sie wyroznisz z bialego marszu, ale z korzyscia dla reszty spoleczenstwa. Nogi tez ogol. To "ohydna europejskosc", ale nie bedzie ci tak goraco latem... A na pielgrzymce bedziesz jedyna bez warkoczy na lydkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiacynt Prawo i Sprawiedliwość dla nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Głosujcie na Prawo i Sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:59 Głosujcie na Prawo i Sprawiedliwość, jeżeli nie chcecie mieć w Łodzi drugiego "Układu Warszawskiego". Wady stolicy to głownie zasługa PO-SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka :) Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.devs.futuro.pl 25.04.06, 23:33 a ja wbrew swojej wrodzonej antypatii do "partii braci Kaczyńskich" zgodzę się z posłem Krzywickim... łódź się zmienia na lepsze i w końcu, po latach "nieistnienia" na inwestycyjnej mapie Polski zaczynają do nas trafiać pieniądze na rozwój. Ile w tym zasługi PiS'u, a ile gospodarności i zdolności wypromowania miasta przez prezydenta Kropiwnickiego, to kwestia dyskusyjna. Nie da się chyba zaprzeczyć, że lewica, nawet ta łodzi przychylna (jak choćby Miller) jakoś niechętnie wydawała na nasze miasto pieniądze z państwowego portfela. Oczywiście, jeśli ktoś szuka dziury w całym, napewno ją znajdzie. Ale chyba nikt nie jest tak naiwny i nie wierzy,że w ciągu roku z łodzi zrobi się druga Warszawa... Tak więc póki co, życzę i prezydentowi Kropiwnickiemu i "PiS-owi" sukcesów w nadchodzących wyborach... Oby z korzyścią dla nas wszystkich... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były PO-wiec Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:46 Ja głosowałem na PO i jest mi wstyd. Jak patrze na kataryne i joasie, robi mi sie nie dobrze. Padlem ofiarą oszustwa, myślałem, że głosuję na konserwatywno- liberalna partie. Okazało sie, że w łodzkiem PO jest niczym innym jak UW-osko- SLD-owską mutacją, która ktytykuje wszystko co nie ich, nawet jeżeli słuszne. Teraz popieram PiS i w pażdzierniku będe głosował na nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 213.17.170.* 26.04.06, 09:34 Owszem zmienia się na lepsze ale nie jest to bynajmniej zasługa PiS ani lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: 213.17.170.* 26.04.06, 09:39 O widzę, że jakiś zwolennik PiS bardzo sie uaktywnił z pochwałami. A jakie bogactwo nicków stosuje. Brawo PiS-owska młodzieżówka (a może starszówka) Prezes was pochwali i może pozwoli teczkę ponosić. Większośc z nas jednak wie jak głosowali posłowie PiS w sprawach łódzkich w sejmie czyli na niekorzyść miasta jaka jest ich aktywność w walce o sprawy miasta (zerowa). Ten jeden albo dwóch autorów z wieloma nickami piszący spod jednego adresu naprawdę nie zamydli nam oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Inwazja IP: 85.219.236 na tym watku 26.04.06, 12:36 jakis PiSuar dostal zadanie i pisuje z tego samego IP pod nikami: łysy, napi, moc, AMNESTIA, jatamen, polak, Kibic, kataryna, lewy, KILO, pinki, Szelest, ypon, Byku, Fotka, golas, boa, Bzyk, loeon, LOENSIO, siła, kolo, luzik, FOTKA, lelo, lew, Ja rozumiem ze w PiSie klony sa modne ale bez przesady, pisz pod jednym nickiem a nie zasmiecasz formum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berecik Re: Inwazja IP: 85.219.236 na tym watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:01 Chyba Cie berecik uciska w czaszke i krew nie doplywa do mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoorwiona to krzywicki IP: *.retsat1.com.pl 27.04.06, 08:23 Przeciez to Krzywicki sie nudzi, wiec wypisuje te glupoty. To wpisy na jego poziomie. Ma czas chlopak, nic nie robi w sejmie, wiec bawi sie na forum... Swoja droga - kto glosowal na tego kolesia, przeciez to normalnie rozpacz..? Ludzie nie widza, ze taboret jest od niego bystrzejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Rząd Łódź traktuje dobrze IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.04.06, 13:44 PiS chce zniszczyć Kropiwnickiego. Tylko tak można rozumieć udzielanie mu poparcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
avatary dobrze, znaczy dostatecznie, znaczy..nie >? 10.05.06, 10:07 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3334122.html Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Rząd Łódź traktuje dobrze 10.05.06, 21:29 "W 2005 roku premier Marek Belka przekazał na Lublinek 2 mln zł, a rząd Kazimierza Marcinkiewicza 25 mln." BZDURA! Rząd Belki wpisał do budżetu 2006 1 czy 2 mln zł z przeznaczeniem powiększenia tej kwoty! Jak ja nie znoszę populistów! :/ Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś