ixtlilto 30.12.02, 12:27 ...czyli ulubione cukierki :)))) Ja własnie zapycham się krówkami (właściwa nazwa "Matylda", ale na obrazku jest krowa)... jakieś inne typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibus Re: Mordoklejki :-) 30.12.02, 19:38 Najbardziej lubie krówki i cukierki z galaretką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Mordoklejki :-) IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 30.12.02, 19:54 Co powiecie na trufle? A moimi kultowymi* cukierkami są i tak kasztanki <mimo, ze tylko 'wyrob czekoladopodobny'> *- bo od kiedy pamiętam zawsze nimi częstowała mnie <i częstuje> moja Babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Mordoklejki :-) 30.12.02, 19:59 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Co powiecie na trufle? Szczerze mówiąc za truflami nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Mordoklejki :-) 30.12.02, 20:07 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Co powiecie na trufle? > > A moimi kultowymi* cukierkami są i tak kasztanki <mimo, ze tylko 'wyrob czek > oladopodobny'> Coś Ty? Kasztanki nie sa czekoladopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Mordoklejki :-) IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 30.12.02, 20:16 Niech sprecyzuję: Nie chodzi mi o kasztanki w pomarańczowym zawiniątku, tylko tego samego kształtu i podobnego smaku - Kuby. One chyba sa. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Mordoklejki :-) 30.12.02, 20:19 No to weź nie ubliżaj Kasztankom :))) A Kubie jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
jypli Re: Mordoklejki :-) 30.12.02, 21:41 ixtlilto napisała: > ...czyli ulubione cukierki :)))) > > Ja własnie zapycham się krówkami (właściwa nazwa "Matylda", ale na obrazku > jest krowa)... jakieś inne typy? ---------------------------\\ Ja zawsze lubiłem kukułki 9.99 koło mnie mniammmmm... i kiedys były jeszcze takie żółte bodajże kapitanki czy jakies takie, już ich teraz dawno nie widziałem. :( Oczywiście krówki też super :D Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Smaczny temacik :-) 30.12.02, 22:47 Ja wcinam nieumiarkowanie zawsze jak dorwę nastepujace wynalazki w papierkach: (ważność niekoniecznie w tej kolejnosci): 1. Raczki 2. Michałki 3. Werter's Original, czyli wyssane przez dziadka 4. Alpen Liebe - wyssane z truskawką 5. toffi (jedyne prawdziwe mordoklejki w tym zestawieniu) 6. miniaturki batoników o tych samych nazwach z mieszanki wedlowskiej(?) pierrot i bajeczny 7. Krówki, też jadam, najczęściej w pracy, bo to nasze "firmowe" cukierki - zamawiane do recepcji i na wszelkiego typu imprezy np. targi. Takie świeżutkie, jeszcze "ciepłe" jak tylko przyjadą z pakowania są super! 8. Kasztanki, gdy nie ma michałków, bajecznych lub pierrotów 9. Czekoladki z alkoholem - zaleznie od nastroju. 10. Bardzo rzadko landrynki. Najlepiej białe, migdałowe :-) pijaw_łasuch Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Smaczny temacik :-) 30.12.02, 23:25 Zapomniałeś o qqłkach!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś