Gość: Stefan IP: *.bialystok.vectranet.pl 08.02.10, 22:12 Witam, czy wiecie może gdzie w necie można oglądać ten serial? Najlepiej po polsku ale może być też po angielsku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 19:54 na Yout Tube jest sporo odcinków (z rosyjskimi napisami ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 24.06.10, 20:26 Przecież TVP 1 ciągle to pokazuje. Emisja ciągnie się już chyba naście lat bo jak byłem dzieciakiem to to tez leciało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 24.06.10, 20:39 Teraz też leci. W tygodniu i weekend ok 10 rano, na 1 chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 26.06.10, 10:17 sloneczna.dziewczyna napisała: > Teraz też leci. W tygodniu i weekend ok 10 rano, na 1 chyba. Wiem o tym. Dlatego napisałem, że leci w TVP 1. TVP go emituje tylko w ferie, wakacje więc ta emisja ciągnie się latami. W poniedziałek wyemitują odcinek 185 (chociaż widzę, że w tygodniu pokazali też ostatni 210 odcinek więc emitują jak chcą). Ciekaw jestem czy to już kiedyś poleciało w całości i to jest kolejna emisja, czy też może pokazali ten serial raz jeszcze od połowy czy też może jest to ta ciągnąca się od lat emisja. Może ktoś wie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High IP: *.chello.pl 20.07.10, 19:03 Pokazywali w całości na tvp1 jakieś 12-15 lat temu. Super serial. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 26.06.10, 09:13 czasami mam wrazenie, ze ten serial jest dluzszy od Mody na sukces ;) ale calkiem dobrze go wspominam z dawnych lat - byl duzo ciekawszy i odwazniejszy niz superslodkie BH 90210 :) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 26.06.10, 10:20 kubissimo napisał: > czasami mam wrazenie, ze ten serial jest dluzszy od Mody na sukces ;) > ale calkiem dobrze go wspominam z dawnych lat - byl duzo ciekawszy i > odwazniejszy niz superslodkie BH 90210 :) I co ciekawe ten serial nadal interesuje młodych ludzi co widać na wciąż aktywnym forum na Filmweb. Aktorzy z serialu nastolatkami już dawno nie są. Kręcono go w latach 1994-1999. :) Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 26.06.10, 14:31 wydaje mi się że trudno go znaleźć w sieci, ale tak to już jest z australijskimi serialami jak szkoła złamanych serc czy córki McLeoda Odpowiedz Link Zgłoś
mmuffinka Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 18.07.10, 12:21 serial fajny bo oglądam w TV teraz ale chciałam go obejrzeć od początku ale nie mogę znaleźć w necie nigdzie tego, :( Odpowiedz Link Zgłoś
serbska.ksiezniczka Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 28.07.10, 09:35 Gość portalu: Justyna napisał(a): > na Yout Tube jest sporo odcinków (z rosyjskimi napisami ;) ) Tak na marginesie to serbskie napisy, nie rosyjskie :) Odpowiedz Link Zgłoś