Dodaj do ulubionych

Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High

IP: *.bialystok.vectranet.pl 08.02.10, 22:12
Witam, czy wiecie może gdzie w necie można oglądać ten serial? Najlepiej po
polsku ale może być też po angielsku.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 19:54
      na Yout Tube jest sporo odcinków (z rosyjskimi napisami ;) )
      • shatmach Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 24.06.10, 20:26
        Przecież TVP 1 ciągle to pokazuje. Emisja ciągnie się już chyba naście lat bo
        jak byłem dzieciakiem to to tez leciało. :)
        • sloneczna.dziewczyna Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 24.06.10, 20:39
          Teraz też leci. W tygodniu i weekend ok 10 rano, na 1 chyba.
          • shatmach Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 26.06.10, 10:17
            sloneczna.dziewczyna napisała:

> Teraz też leci. W tygodniu i weekend ok 10 rano, na 1 chyba.

Wiem o tym. Dlatego napisałem, że leci w TVP 1. TVP go emituje tylko w ferie,
            wakacje więc ta emisja ciągnie się latami. W poniedziałek wyemitują odcinek 185
            (chociaż widzę, że w tygodniu pokazali też ostatni 210 odcinek więc emitują jak
            chcą). Ciekaw jestem czy to już kiedyś poleciało w całości i to jest kolejna
            emisja, czy też może pokazali ten serial raz jeszcze od połowy czy też może jest
            to ta ciągnąca się od lat emisja. Może ktoś wie? :)
            • Gość: Aa Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High IP: *.chello.pl 20.07.10, 19:03
              Pokazywali w całości na tvp1 jakieś 12-15 lat temu. Super serial.
        • kubissimo Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 26.06.10, 09:13
          czasami mam wrazenie, ze ten serial jest dluzszy od Mody na sukces ;)
          ale calkiem dobrze go wspominam z dawnych lat - byl duzo ciekawszy i
          odwazniejszy niz superslodkie BH 90210 :)
          • shatmach Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 26.06.10, 10:20
            kubissimo napisał:

> czasami mam wrazenie, ze ten serial jest dluzszy od Mody na sukces ;)
            > ale calkiem dobrze go wspominam z dawnych lat - byl duzo ciekawszy i
            > odwazniejszy niz superslodkie BH 90210 :)

I co ciekawe ten serial nadal interesuje młodych ludzi co widać na wciąż
            aktywnym forum na Filmweb. Aktorzy z serialu nastolatkami już dawno nie są.
            Kręcono go w latach 1994-1999. :)
            • spinka0001 Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 26.06.10, 14:31
              wydaje mi się że trudno go znaleźć w sieci, ale tak to już jest z australijskimi
              serialami jak szkoła złamanych serc czy córki McLeoda
              • mmuffinka Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 18.07.10, 12:21
                serial fajny bo oglądam w TV teraz ale chciałam go obejrzeć od początku ale nie
                mogę znaleźć w necie nigdzie tego, :(
      • serbska.ksiezniczka Re: Szkoła Złamanych Serc - Heartbreak High 28.07.10, 09:35
        Gość portalu: Justyna napisał(a):

> na Yout Tube jest sporo odcinków (z rosyjskimi napisami ;) )

Tak na marginesie to serbskie napisy, nie rosyjskie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka