Gość: kp IP: *.4web.pl / *.4web.pl 08.05.06, 20:37 University of East? w Anglii? a nie np University of East Anglia? :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarro Re: Postindustrialne miasto Łódź 08.05.06, 21:06 Nie ma to jak spłycić obawy mieszkańców o lofty na Księżmym Młynie. Oszołomy chcieliby mieć tam fabrykę, a przecież idzie "nowe, lepsze". Brawo po raz n-ty, pani Hac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Postindustrialne miasto Łódź IP: 213.17.170.* 09.05.06, 11:12 To napisz mi jaką masz koncepcję na Księży Młyn. Bo dla mnie wartość ma to co istnieje a nie się zawaliło. Rozumię Twoje obawy o zachowanie charakteru miejsca (bardzo tego pragnę) ale jednoczesnie nie mozna wszystkiego zachowac w starej formie i nic nie robić bo w takiej sytuacji to się po prostu zawali. Tylko adaptacje do współczesności mogą uratować takie miejsca przed zagłada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furippu Re: Postindustrialne miasto Łódź IP: *.p.lodz.pl 09.05.06, 11:38 nie mowi sie "rozumię" tylko "rozumie". O. Odpowiedz Link Zgłoś
vilijonkka Re: Postindustrialne miasto Łódź 09.05.06, 14:21 sama robię[e?] głupie błędy, więc nie biorę[e?] za poprawianie innych, i Tobie też nie radzę[e?] ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Postindustrialne miasto Łódź IP: *.lodz.agora.pl 09.05.06, 12:40 a nie zauważyłeś, że to nie pani Hac napisała? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Postindustrialne miasto Łódź 09.05.06, 23:24 Zauważyłem kto przeprowadził wywiad. Tak, jestem stronniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Re: Postindustrialne miasto Łódź 09.05.06, 13:30 A co? Najlepiej zostawic to tak jak jest zeby mozna bylo marudzic jak to miasto zaniedbuje ksiezy mlyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snakemaycry Re: Postindustrialne miasto Łódź IP: *.toya.net.pl 09.05.06, 13:36 yarro napisał: > Nie ma to jak spłycić obawy mieszkańców o lofty na Księżmym Młynie. > Oszołomy chcieliby mieć tam fabrykę, a przecież idzie "nowe, lepsze". > Brawo po raz n-ty, pani Hac. No właśnie jak tylko o tym przeczytałem to od razu przeła mi myśl: "Czy yarro pracował na Księzym Młynie? " ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolka Re: Postindustrialne miasto Łódź IP: *.toya.net.pl 09.05.06, 20:51 psychoza forumowicza "y." ma się dobrze. Teraz koleś obok wątka Aleksandra Hac - kto za nią stoi? załóż kolejny Aleksandra Hac - za kim ona stoi? Na początek listy walnie całą redakcję Wyborczej i wszystkich profesorów Uniwersytetu w Poznaniu, łódzki Norman Bates. Szkoda tylko że Alfred nie nakręci już o nim kolejnego thrillera... p.s. za Hac we wtorek 02.05.2006 stała niejaka Barbara Piegdoń-Adamczyk. Zbieżność imienia i nazwiska z Naczelną GW nieprzypadkowa. Jakbyś miał w rękach papierowe wydanie - jest na pierwszej stronie w lewym rogu jak wół napisane, kto prowadził Gazetę z tekstem o loftach. a powinienieś wiedzieć kim jest redaktor prowadzący, bo jak sam się chwaliłeś byłeś w GW na praktykach - tylko że Ci podziękowali... Mściwy jesteś troszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Postindustrialne miasto Łódź 09.05.06, 23:24 Tak, ma się świetnie, ale biore odpowiednie leki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Postindustrialne miasto Łódź 10.05.06, 00:02 Mea Culpa. Źle spojrzałem na nazwisko. I znów wyszedłem na debila. Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Re: Postindustrialne miasto Łódź 09.05.06, 13:29 "University of East Anglia" Tak na pewno nie. Nie ma w polskim slowniku slowa EAST czy University tak samo jak w angielskim Anglia Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: Postindustrialne miasto Łódź 09.05.06, 23:51 moheras napisał: tak samo > jak w angielskim Anglia > aha! Cóż, widac że moherowy jest ten twój słownik :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
jan1180 Re: Postindustrialne miasto Łódź 10.05.06, 00:10 na pewno nie? www1.uea.ac.uk/cm/Home Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furippu Re: Postindustrialne miasto Łódź IP: *.p.lodz.pl 10.05.06, 01:12 oj, moheras, doucz sie wacpan... Odpowiedz Link Zgłoś