Dodaj do ulubionych

Licea do likwidacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:04
Mam taki jeden pomysł dla Prezia Kropiwnickiego. Niech Pan pozamyka wszystkie
szkoły. Wtedy będzie mógł się Pan udac na kolejne zasłużone wakacje w Izraelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwent zsz Re: Licea do likwidacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:23
      Słuchajcie polikwidowano zawodówki i stworzono licea profilowane. To był bardzo
      zły pomysł bo pracować nie ma komu, a uczyć chcą sie wszyscy tylko, że niestety
      sie nie nadają. Ja skończyłem UŁ, a edukacje na poziomie ponadpodstawowym
      zapoczatkowałem w zawodówce, do której przyjmowano dopiero ze średnią 3.8 a
      teraz wiem, że nieuki z średnią poniżej 3.0 uczeszczają do liceum PYTAM PO CO???
      • Gość: ramona Re: Licea do likwidacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:49
        Bo ktoś mądry wymyślił, że trzeba, aby wszyscy mieli maturę. Nawet te matołki.
        Kiedyś matura coś znaczyła, a teraz może mieć ją prawie każdy. Najgorzej
        sytuacja wygląda w szkołach prywatnych. Tam za pieniądze maturę "trzeba " zdać.
        • nancy.boy Re: Licea do likwidacji 16.05.06, 10:00
          Tragedią reformy jest likwidacja szkół zawodowych i przekształcenie techników w licea profilowane. Ogólniaki "przejęly" młodzież z techników, a licea profilowane - z zawodówek, czyli tych, którzy z założenia do matury nie mieli podchodzić. Skutek?! Tragiczny poziom w liceach ogólnokształcących i pogrom na maturze w profilowanych.
    • Gość: d Re: Licea do likwidacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:53
      d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka