big_news 16.05.06, 13:22 Po kiego grzyba (wacława? sic!) wędrować po jakiś tam obcych forach, kiedy z powodzeniem można pośwituszyć tu na miejscu. No więc zaczynam: Lubię lody. Zwłaszcza kakaowe (bez oczka). I już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: wacek 16.05.06, 13:30 Już u zarania sprowadziłeś wątek na odpowiednio niski poziom. Tak trzymać, chociaż, być może, wypadałoby go utrzymać na wysokości pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota to powinien Dziad napisać 16.05.06, 13:34 ale że się nie spisuje jak wściekły pies, co niejednemu nie służy, to napiszę ja: dzierż na wysokości pasa! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: to powinien Dziad napisać 16.05.06, 14:06 Aluzję paniał. Chyba. A pas jest jak najbardziej wskazany. I to nie tylko dla preferujących jakże wysublimowane zabawy w alkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa202 Zrobiłam pranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:49 ale zapomniałam wyjąć z pralki. w zasadzie konkubent miał wyjąć, ale wrócił z pracy i zrobiliśmy pijacką burdę. uderzyłam go butelką. kiedy się ocknął, pranie już zatęchło w pralce. cuchnie strasznie starą szmatą. znowu to piorę. boję się tera dostać wciry, jak on te gacie założy, a one będą cuchły. co mam robić? (jest motyw gaci - poniżej pasa, pierwiastek pijacki, nieformalny, wyuzdany związek, smród, ubóstwo - choć jedno z nas ma pracę. częściowa stylizacja języka (to dopiero rozwinę). Czy może być?) Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 o big ! 16.05.06, 13:49 może Ty wiesz. Odbywa sie własnie konferencja prasowa PO. Były tam ciekawe informacje na temat MSP. Jak myslisz czy te wiadomości bedą umieszczone później na jakiś stronach PO? Pytanie może głupie - ale MSP mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: o big ! 16.05.06, 14:04 PO wciąż zaskakuje ciekawymi informacjami. Że już o oświadczeniach nie wspomnę. A czy są one następnie zamieszczane na oficjalnych stronach PO, po prostu nie wiem. Bo wprawdzie lubię sobie poświntuszyć, lecz zboczony (jak mi się zdaje) jeszcze nie jestem, a w związku z tym nie odwiedzam podejrzanych miejsc;) Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: o big ! 16.05.06, 14:07 podejrzanych miejsc tez nie odwiedzam choć czasem i takowe się przydają... No nic, dzięki i tak. POzdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: o big ! 16.05.06, 14:11 Za pozdrowienia dziękuję. PiSz więcej. Lubię sobie poczytać mądre i ciepłe posty. Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś