uerbe No cześć (ni) 24.05.06, 10:30 uer płynie przy: Myslovitz - Ty i ja i wszystko co mamy Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Witam wszystkich serdecznie i słonecznie :)) 24.05.06, 10:33 dzięki,skąd ta radość zwłaszcza tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Witam wszystkich serdecznie i słonecznie :)) 24.05.06, 10:40 Nie wiem jak się zachować. Czy mam odpowiedzieć na to powitanie, czy też nie. Bo być może jesteś trollem, a wyszło odgórne zalecenie nie odpowiadania trollom właśnie i stąd jestem w kropce. Żeby z tego jakoś wybrnąć również witam, ale już nie tak promiennie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Post standardowy 24.05.06, 10:42 Czy jesteś trollem? [ ] Tak [ ] Nie [ ] Nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Post standardowy 24.05.06, 10:44 uerbe napisał: > Czy jesteś trollem? > [ ] Tak > [ ] Nie > [ ] Nie wiem Dodałbym jeszcze: [ ] Zależy jak kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Post standardowy 24.05.06, 10:45 big_news napisał: > uerbe napisał: > > > Czy jesteś trollem? > > [ ] Tak > > [ ] Nie > > [ ] Nie wiem > Dodałbym jeszcze: > [ ] Zależy jak kiedy I jeszcze: [ ] Jak dla kogo Odpowiedz Link Zgłoś
longeta trolem? 24.05.06, 10:46 tak na dzień dobry,ależ wy kurfa mili jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Witam wszystkich serdecznie i słonecznie :)) IP: *.icaramba.biz 24.05.06, 13:48 nie wiem czy wiesz Biggi, ale niektorzy ciebie tez uwazaja za trolla Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Witam wszystkich serdecznie i słonecznie :)) 24.05.06, 14:11 Wiem wiem. I całkiem mi z tym dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś