Gość: Pibrac IP: 212.191.169.* 12.01.03, 11:29 No i będziemy mieli (chyba) nową trasę: lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/239477.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geograf Re: Nowa trasa północ - południe IP: *.toya.net.pl 12.01.03, 11:34 ciekawe jak latem zmieszczą się na tej trasie jeszcze ogródki piwne... a może Van Kroppen-jako dobry katolik i wzorowy chrześcijanin- zabroni picia piwa na otwartym powietrzu również w ogródkach?? ech..to bedzie jeden wielki parking, a nie droga...:( Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Nowa trasa północ - południe 12.01.03, 12:24 Ponieważ nie chcę się sądzić z Kropiwnickim o wielokrotne zniesławienie (zapewne przegrałbym), więc... nie skomentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.ch Re: Nowa trasa północ - południe IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.01.03, 12:54 Zamek, wiem co czujesz. Czy taczki już przygotowane? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Nowa trasa północ - południe IP: *.p.lodz.pl 12.01.03, 20:28 Pomysl wuglada na idyotyczny. Chcialbym zobaczyc te miny kupcow i innych - tak po roku obowiazywania nowych przepisow. To moze byc bardzo pouczajace... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Nowa trasa północ - południe 12.01.03, 20:57 Ten pomysl jest popierdolony. A Kropiwnicki chyba ocipial. Lewy Stoperze, jak on wytoczy mi proces, beda niezle jaja:-))))Sorry, ale ktos, kto wpada na cos takiego jest IDIOTA!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Nowa trasa północ - południe IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.17.* 13.01.03, 17:40 Gość portalu: Pibrac napisał(a): > No i będziemy mieli (chyba) nową trasę: > <a href="http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/239477.html"target="_blank">lodz > .naszemiasto.pl/wydarzenia/239477.html</a> I po co było ładować ciężkie pieniądze w deptak? Na Piotrkowskiej- drodze publicznej z dozwolonym parkowaniem nie przeszkadzałby ani dziurawy asfalt, ani wystające szyny tramwajowe, ani krzywe chodniki. :) Teraz Piotrkowska cofnie się do stanu z końca lat 80 - przechodnie przeciskającu się między stojącymi na chodnikach samochodami, wyścigi skracających sobie drogę kierowców, hałas, smród spalin... Jednym słowem- ze spaceru po centrum miasta nici. Ciekawe, że w Krakowie czy w Toruniu nikt nie wpadł na pomysł otwarcia starówki dla ruchu samochodowego. Może dlatego, że takiego prezydenta mieszkańcy wywieźliby na taczce. BTW. Ostatnie pomysły pana Kropiwnickiego skłaniają mnie do publicznego zadania pytania: KTO SPONSOROWAŁ PAŃSKĄ KAMPANIĘ WYBORCZĄ, PANIE PREZYDENCIE? Sądząc po pana wypowiedziach nt. "Manufaktury" i ruchu samochodowego na Piotrkowskiej byli to właściciele sklepów na tej ulicy. Czy potrafi pan przekonać Łodzian, że nie siedzi pan w ich kieszeni? bez pozdrowień dla p. Kropiwnickiego DO DYMISJI- BYLE SZYBKO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksej Re: Nowa trasa północ - południe IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.01.03, 18:44 Boze, on mysli o wprowadzeniu ruchu na Pietryne na serio!!!! Co za debil!!! Juz k****wa jak na niego patrze to mi niedobrze, co za debil. Nierozumiem co on chce osiagnac tym posunieciem, przeciez teraz nikt nie przyjdzie na pietryne! A w LWD guniusze podali ze pietrowe parkingi wokolo pietryny to daleka przyszlosc, no tak bo przeciez aby wybudowac parking trzeba wiecej kasy niz aby usunac kilka znakow z ulicy. Ciekawe dlaczego w Krakowie postanowiono zamknac wiekszosc starowki ktora jest znacznie wieksza od Pietryny i jakos nikt nie protestuje. Czy ten idiota Kropiwnicki zrobil cos konstruktywnego??? A moze ktos zna jego adres e-mail to bym mu napisal co o nim mysle. Pozdrawiam, Aleksej P.S. I teraz wszyscy ktorzy nie poszli do wyborow niech sobie pluja w brody, macie Krapke i juz - a ja bylem glosowac i mam jako burmistrza normalnego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kropiwnicki IP: webcacheP* / 62.29.216.* 13.01.03, 21:16 Ludzie kto to jest ten Kropiwnicki o ktorym tyle sie teraz mowi? pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kropiwnicki 13.01.03, 21:37 van Kroppen- nowy prezydent Łodzi, jeżeli chodzi o ramie polityczne: ZChN. Kiedyś pracował w Rządzie Jerzego Buzka w ministerstwach (rządowe centrum działań/studiów strategicznych czy coś takiego...m.in.) ogólnie negatywna postać. Ale był jedną z dwóch negatywnych do wyboru...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Kropiwnicki IP: *.uni.lodz.pl 15.01.03, 10:04 geograf napisał: > van Kroppen ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kropiwnicki 15.01.03, 19:12 Jerzy Kropiwnicki, pseudonim van Kroppen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek. Re: Kropiwnicki IP: 212.191.66.* 16.01.03, 12:42 geograf napisał: > Jerzy Kropiwnicki, pseudonim van Kroppen. CO TO ZA PSEUDONIM VAN KROPPEN??? TRZEBA BYC KURWA DEBILEM ZEBY WPASC NA TAKI BEZNADZIEJNY TEKST; marianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Kropiwnicki IP: *.toya.net.pl 16.01.03, 16:34 jeżeli chciałeś mnie tym tekstem obrazić, to spiesze poinformowac, że nie ja wymyśliłem ten pseudonim... Mi on tylko wybitnie spodobał sie i używam go gdy tylko mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kropiwnicki 20.01.03, 14:59 Zdecydowanie bardziej podoba mi się pseudonim "Kropidło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek. Re: Kropiwnicki IP: *.uni.lodz.pl 15.01.03, 10:07 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Ludzie kto to jest ten Kropiwnicki o ktorym tyle sie teraz mowi? > KROPIWNICKI TO STARY DEBIL Odpowiedz Link Zgłoś