jasiek812 26.05.06, 10:17 Czy ktoś wie ile płaci się czynszu na tym osiedlu? Za mieszkanie trzy pokojowe. Rozważam kupno tam mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djo4 Re: Zielony Romanów- czynsz 26.05.06, 13:17 w takim obozie hi hi opamietja sie takie brzydkie osiedle co Ty w nim widzisz? a w sparwie czynszu napisza im maila odpisza na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 255,58 za 45,60 m kw. 26.05.06, 13:21 tez chcialem kupic tam mieszkanie ale jak zobaczylem jak to wyglada: (((((((((((((((( to osiedle fajnie sie reklamuje ale nic zielonego tam nie ma ( na osiedlu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart / bart_step Re: 255,58 za 45,60 m kw. IP: *.mnc.pl 26.05.06, 14:16 Ojeja, a ulica Złota nie jest ze złota i co? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek812 Re: 255,58 za 45,60 m kw. 26.05.06, 14:39 Na razie tylko widziałem foldery. w sobotę tam pojadę i zobaczę. A ile kosztuje cena za m. kw.? Nie na poddaszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart / bart_step Re: 255,58 za 45,60 m kw. IP: *.mnc.pl 26.05.06, 14:42 Nie wiem, pewnie jak zadzwonisz do developera to się dowiesz. Z mojej strony zastanawia mnie, czy nie jest uciązliwy tam dojazd? W końcu to dosyć daleko od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djo4 Re: 255,58 za 45,60 m kw. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:19 www.pkm.waw.pl/lodz.htm fajnie to wyglada w rekalmie a dojazd: bus 97 lub autobus 78 ok. 40 min jezeli nie ma sie samochodu. www.pkm.waw.pl/lodz.htm ja bardziej bym polecla BRE locum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: 255,58 za 45,60 m kw. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:39 Po tych wszystkich glosach krytyki - może ja teraz:) Dojazd do dw. Łódź Kaliska busem 97 - 31 minut wedle rozkladu chyba, zazwyczaj szybciej. Jest jeszcze drugi bus z osiedla, jeździ gdzieś w okolice pl. Wolności chyba. Koło osiedla przejeżdża też raz na godzinę pks, fajną ma trasę, bo jedzie przez całe centrum (Mickiewicza i dalej prosto, Widzew, Rokicińska, Andrespol). No i zawsze,w pewnym oddaleniu pozostaje autobus 78. Co do tego jak wygląda osiedle..mieszkam na nim od 5 lat, w międzyczasie zmienił się inwestor, od roku bardzo dużo się dzieje. bloki rzeczywiście zagęszczone są na maksa - mnie to nie robi, generalnie wcześnie wychodzę, późno wracam i mało czasu spędzam w oknie. Dla mnie plusem jest fakt, że w przeciwieństwie do moich poprzednich mieszkań (teofilów, retkinia, bałuty) - nie muszę jeździć codziennie z psem do parku, żeby się wybiegał. Nie boję się też wyjść wieczorem, nie ma żadnej młodzieży w strojach sportowych robiacej piwo na ławeczkach, przez 5 lat nic mi nie zginęło z samochodu. Pracuję na ulicy Kopernika - rowerem mam świetny dojazd do firmy - właściwie prawie zero w ruchu ulicznym - na skróty, przez polne drogi, park na zdrowiu, al. Unii wzdłuż "fali"i stadionu - potem przez dworzec i już jestem. Samochodem takowoż - w korek dopiero w okolicach wspomnianego już dworca wpadam - więc dojazd zajmuje mi od 12 do 20 minut, zaleznie od pory dnia (najgorzej jest w okolicach ósmej rano). W moim przypadku - chyba wygodniej i szybciej niż np. z Olechowa bym jechała. Co do cen mieszkań się nie wypowiem, ale wiem, że niedawno znajoma się dowiadywała i poddasza rzeczywiście oferowali po 1700. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_warsaw Re: Zielony Romanów- czynsz IP: 212.180.161.* 27.05.06, 00:25 o ile wiem to jest tam straszna rotacja mieszkańców. Dowiadywałem się z pół roku temu o cenę u developera i okazało się, że rzeczywista jest inna od reklamowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Zielony Romanów- czynsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:35 zgoda na rekalmie jest napisane: podasze stała cena 1700 m kw. a jak do nich poszedlem to powiedzieli 2400 m kw. stracili moje zaufanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus nie lepiej DOM? 02.06.06, 22:52 nie lepiej wybudowac sobie dom? Prawdziwy! Wlasny! z ogoredem, gdzie dziecko i pies ma gdzie biegac... a cena ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: nie lepiej DOM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:31 jak nie masz działki to jednak cena domu będzie znacznie wieksza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Lepiej:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:53 bez czynszu a ceny dzialek sa rozne za 10 tys. zanjdziesz tez:) oczywiscie bez wody etc. Odpowiedz Link Zgłoś