Dodaj do ulubionych

LULU 20 pomocy

10.08.05, 08:02
pisals o tiulowych woreczkach...ile metrow na ilu gosci i ile wstazki na to
poszlo aha i co bylo w srodku woreczkow...karteczki robilas sama?
Obserwuj wątek
    • martulka13 Re: LULU 20 pomocy 10.08.05, 10:08
      podbijam, bo tez jestem ciekawa!!
      • lulu20 Re: LULU 20 pomocy 10.08.05, 13:30
        W srodku byly cukierki czekoladowe i takie z wodka i chyba migdaly. Co do
        ilosci tiulu i wstazeczek musze zapytac mojej Mamy bo ona to szyla i kupowala,
        ja tylko wiazalam kokardki i wrzucalam cukierki smile
        Napisze Wam jutro jak sie dowiem.
        Karteczki drukowala moja siostra na ladnym papierze kremowym w fakture
        zeberkową, bylo tam napisane : "dziekujemy ze w tym szczesliwym dniu byliscie
        razem z nami" -i nasze podpisy i jakis tam motyw roslinny. Moze jeszcze to ma w
        kompie. Jak tak to moge Wam wyslac na priva. Tekstow mielismy wiele do wyboru,
        ale woreczki byly niewielkie, wiec i kartka nie mogla byc duza.
        Goscie potraktowali to jako mily akcent na zakonczenie i zapas cukru na droge
        po baletach smile
        To szczegoly jutro, pozdrawiam wink
        • lulu20 Re: LULU 20 pomocy 10.08.05, 13:54
          Dowiedzialam sie ze woreczki mialy wymiar ok. 11X15 cm,, na kazdy 0,5m wstazki.
          W sumie poszlo 1,40 albo 2 m tiulu (byl szeroki) i 25 m wstazki. Pasek
          materialu szer. 12 cm byl zlozony na pol i przeszyty z dwuch stron, czyli zadna
          filozofia smile
          Chyba najwiecej kosztowaly te cukierki, ale to i tak chyba nie drozsze niz
          podziekowanie kupione w sklepie (no i koszty wysylki...), a mi sie wydaje
          ciekawsze i wiecej serca trzeba w to wlozyc, co ludzie docenili.
          Moze uda Wam sie poprosic kogos o pomoc (rodzenstwo, swiadkowie), bo trudno ze
          wszystkim samemu zdazyc. Mi rodzinka b. duzo pomogla ale wysilki sie oplacily i
          do dzis slysze relacje z wlasnego wesela od osob trzecich, czyli ludziska
          opowiadaja ze bylo fajnie-a to najlepszy z mozliwych prezentow smile
        • agako78 Re: LULU 20 pomocy 10.08.05, 14:43
          dziekuje bardzo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka