izik81 02.06.06, 09:59 witam, jesli ktos ma sprawdzone, fajne miejsce na wesele to prosze o pomoc... bo juz mam dosyc jezdzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: szukam sali na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:04 Napisz na ile osob. Ja mialam w Zodiaku na Lagiewnickiej i bylam bardzo zadowolona, ale u nas bylo to skromne przyjecie na 35 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: szukam sali na wesele IP: *.astral.lodz.pl 02.06.06, 11:18 polecam spatif www.spatif.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dasia_p Re: szukam sali na wesele 02.06.06, 11:46 Dajana na ul. Ogrodowej 34 lub 36. Ale tylko duże wesela ok. 100 osób, bo są 2 sale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: szukaj dalej IP: *.4web.pl 02.06.06, 13:46 polecam Art Deco - tj restauracja w hotelu Reymonta ul Legionów - maja dwie sale, bardzo ładne i duże 1 - na Żeligowskiego i 2 - na Górniczej , jedzonko tez oki Odpowiedz Link Zgłoś
borewicz07 Re: szukam sali na wesele 02.06.06, 13:48 Polecam salę na Obywatelskiej przy zakładzie cukierniczym "Rusałka". Właścicielem jest Dębski (jeśli nie pomyliłem nazwiska). Facet podchjodzi bardzo rzeczowo do sprawy i poleca to co napewno będzie zjedzone i bez zbytniego przepychu (żeby się nie zmarnowało). Można dogadać się bez żadnych problemów i napewno nie oszuka. Ten interes prowadzi juz kilkanaście lat i zapewniam, że zna się na tym. Ja kmorzystałem z jego usług jak jeszcze miał lokal w Wytwórni Filmów Fabularnych na Łąkowej, ale znam ludzi, którzy teraz byli u niego i bardzo sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
sky81 Re: szukam sali na wesele 03.06.06, 11:00 ja też polecam Art Deco A najwięcej znajdziesz tutaj: www.forum.wesele-lodz.pl/viewforum.php?f=19&sid=1276bd1241945fb79c00746cc566a922 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: szukam sali na wesele IP: *.retsat1.com.pl 03.06.06, 20:49 A ja polecam czerwoną 3. Pałacyk izby lekarskiej. Zalezy czego szukasz, ale jezeli chcesz cos naprawde w dobrym stylu - zajrzyj tam. Od kiedy zrobilem tam wesele wszyscy znajomi tam wyprawiają swoje, pod warunkiem ze ich stac. Bo tanio nie jest. jakby co pisz na edwar@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iguana260604 Re: szukam sali na wesele 03.06.06, 22:56 Na Wiskitnie facet ma caly kompleks . Duza sala i mala , zalezy ilu gosci bedzie . Nie pamietam juz doladnego adresu . Z Tomaszowskiej w lewo , kilka metrow i gotowe . Dobre jedzenie i obsluga . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: szukam sali na wesele IP: *.ma.cx / *.toya.net.pl 04.06.06, 14:22 Ja będę miała wesele w "Borynie" w Rąbieniu na trasie Łódź - Aleksandrów. Jest tam duzy hotel (naprawde dobry standard) i 3 sale oraz restauracja. Sale są różnych wielkości i na 80 i na 120 osób. Wyglądają imponująco !warto samemu sie przekonać wchodząc na stronę www.boryna.com.pl (lub samo .pl) POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: szukam sali na wesele IP: *.4web.pl 06.06.06, 22:11 Amadeusz, róg Zgierskiej i Brzoskwiniowej. Wszystko na najwyższym poziomie: muza, żarcie, fajny wystrój, klima itp. Jedyny minus - trzeba zamawiać nawet z rocznym wyprzedzeniem. No i nie jest najtaniej - ale w końcu wesele jest raz w życiu... Polecam pzdr kris Odpowiedz Link Zgłoś
prick.teaser Re: szukam sali na wesele 06.06.06, 22:15 Gość portalu: kris napisał(a): > Amadeusz, róg Zgierskiej i Brzoskwiniowej. Wszystko na najwyższym poziomie: > muza, żarcie, fajny wystrój, klima itp. Jedyny minus - trzeba zamawiać nawet z > rocznym wyprzedzeniem. No i nie jest najtaniej - ale w końcu wesele jest raz w > życiu... Polecam > pzdr > kris dlaczego raz w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: szukam sali na wesele IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.06.06, 11:16 Przynajmniej teoretycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzz Re: szukam sali na wesele IP: *.profiline.pl 07.06.06, 09:32 Yuca :) Zlotno 96. Mialam tam pare tygodni temu wesele i polecam :) Organizacja super, jedzenie pyszne i duzo, a sala nowa - jest naprawde sliczna. Jeszcze wczasy nad morzem dodaja dla pary mlodej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_warsaw Re: szukam sali na wesele IP: 157.25.164.* 07.06.06, 18:33 polecam CARTE BLANCHE na tyłach IBIS-a. Supr żarcie i nie za drogo!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia-24 Re: szukam sali na wesele 08.06.06, 10:08 na złotnie na ul.Płatowcowej.Super sala z baierami(bańki mydlane,możliwość ogniska itd)i jedzenie rewelacja.Miałam na 100os.Podaje namiar:042-652-74-32 lub 0-606-34-25-99 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annkka Re: szukam sali na wesele IP: *.icpnet.pl 17.03.15, 14:42 Mi w oko wpadła ta restauracja restauracjagoscinna.pl/ Zastanawiam się nad zorganizowaniem tam wesela:) Planujemy ślub na maj 2016 i niby mamy trochę czasu ale ja wolę mieć wszystko zaklepane i zaplanowane z wyprzedzeniem :) Do gościnnej będziemy mieć blisko z kościoła a goście później nie będą musieli wracać nie wiadomo ile km do domu. Myślę, że to będzie wygodne dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś