hermina5 10.06.06, 09:46 Moze jest na forum ktoś kto sam lub moze ktoś z jego rodziny/znajomych odbudowywał sobie ząb na implancie w Łodzi - chodzi mi oklasyczne implanty , nie wkręty korzeniowe. Czy mozecie kogoś polecić i jak to wyglada cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina5 Re: Implanty stomatologiczne w Łodzi. Gdzie i u k 10.06.06, 13:50 Yyy...to poważnie czy jakis zart, bo raczej numeru komórki nie podaje sie na forum;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angielka Re: Implanty stomatologiczne w Łodzi. Gdzie i u k IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 13:53 504 675 385 CAŁĄ DOBĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja się nie znam na implantach 10.06.06, 16:58 wkręt korzeniowy? Czyli sztuczny ząb ma korzenie tak jak zęby naturalne? Jeśli tak, to takie sobie zrób:) Stomatologia jest jednak genialna! Obawiam się, że zbyt dużo czynników składa się na cenę takiej usługi, żeby cokolwiek tu aproksymować. Ja zawsze i wszędzie wychwalam dr Beatę Śmielak. Co prawda nie mam doświadczeń z implantami, ale widziałam u niej na ścianie kilkanaście glejtów z różnych typów implantów. Doktorat też z tego zrobiła. Szybka, sprawna, wesoła ale nie zagaduje, czasem tylko zachwyci się kształtem trójek. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Ja się nie znam na implantach 10.06.06, 17:55 Nie, to nei korzeń, to taki wkręt bezpośrednio w kość w dziąsle :) A możesz podac coś blizej, gdzie tej kobiety szukać ? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dentystka sadystka 11.06.06, 13:03 e-mail: bsmielak@hotmail.com miała gabinet przy Retkińskiej, na ul. Piaski. jest adiunktem na UM. innych tropów w tej chwili nie mam. polecam wyszukiwarkę i mail do pani. jeśli zależy Ci na cenie zgłoś się raczej do kliniki na Czechosłowackiej. Częściowo tamtejsze leczenie pokrywa ubezpieczenie, ale czy koszty implantów można pokryć z ubezpieczenia, tego nie wiem. o ile znam ten system, to fundują ci leczenie dwóch przednich zębów do 20 roku życia. potem zostaje ci już tylko bułka maczana w mleku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Implanty stomatologiczne w Łodzi. Gdzie i u k IP: *.toya.net.pl 11.06.06, 22:01 AZA darmo. Na wschodniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: implant Re: Implanty stomatologiczne w Łodzi. Gdzie i u k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 00:03 www.panaceum.dentonet.pl/?s=9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Sarnecki Re: Implanty stomatologiczne w Łodzi. Gdzie i u k IP: *.lublin.mm.pl 12.06.06, 00:30 Mogom być inflanty. Potrzebuję też zapasowy komplet, bo jek już wrócę z rejsu, to mam umówione dwa spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3-solidnie Re: Implanty stomatologiczne w Łodzi. Gdzie i u k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 10:20 Bardzo proszę o kontakt telefoniczny - całą dobę, jednak najlepiej proszę dzwonić po godz. 22.30. 602855601 do usłyszenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Implanty stomatologiczne w Łodzi. Gdzie i u k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 00:37 Rzgowska 62 dr Foczpanski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniam Re: Implanty stomatologiczne w Łodzi. Gdzie i u k IP: *.toya.net.pl 18.06.06, 23:33 A ja mam wkręta na korzeniu, bo korona mi wypadła, ale korzeń był zdrowy (chodź dość krótki) więc moja dentystka zrobiła mi śliczniutkiego wkręcika w korzeń. Nie chcę zapeszać, ale trzyma się nieźle od września. Leczyć zębów to może ona i nie potrafi, ale takie plastyczne głupotki to świetnie robi. Niestety, jest to dość daleko od Łodzi (250 km), jeżdżę do tej dentystki przy okazji wizyt u mojej ulubionej ciotki. Odpowiedz Link Zgłoś