case_molly 23.06.06, 08:50 Witam Czy możecie polecić mi jakąś dobrą i niedrogą siłownię w centrum Łodzi? Z instruktorem? Sporterę i siłownię z Jaracza 19 znam, ale może są jakieś inne opcje? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pim68 Re: Siłownia w Łodzi 23.06.06, 10:49 Była jeszcze na Długosza ( między Kasprzaka i Ossowskiego ) ale nie wiem czy nadal działa. Odpowiedz Link Zgłoś
pim68 Re: Siłownia w Łodzi 23.06.06, 10:51 A, jeszcze coś obiło mi się o oczy przy Beverly Hills na Zgierskiej ale nie wiem czy to siłownia czy tylko jakaś salka do fikania nóżkami dla pań;) Odpowiedz Link Zgłoś
pim68 Re: Siłownia w Łodzi 23.06.06, 10:53 Wpis trochę bez sensu bo BH nie jest centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
tipi_v2.0 Re: Siłownia w Łodzi 24.06.06, 00:32 kolezanka moja sobie chwali (jako silownie, a nie "fikalnie" :), ponoc ma trenera ktory jej plan uklada i w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
edagr Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 11:50 A kto mi powie jaka siłownia jest najbliżej Piotrkowskiej 270? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 12:10 A imię byłego prezydenta na 10 liter i pierwsza A...? Odpowiedz Link Zgłoś
edagr Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 13:11 Nie dziwię się że Łódź jest tak brudna, skoro mieszkańcom z taką łatwością przychodzi tu rzucić śmieć, tam papierek, wyprowadzić pieska do piaskownicy dla dzieci, ODPOWIEDZIEć NIE NA TEMAT NA FORUM, napić się piwka w parku i zostawić pod ławką stos puszek i butelek. Dotyczy to Wrednej.suki i Longety (część o forum na pewno). Ludzie jak chcecie coś powiedzieć, to na temat, a jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia, to milczcie. Każdy post powinien wnieść wartość dodaną, jeśli juz nie w postaci informacji, odpowiedzi na pytanie, to żartu ale trafnego, na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 13:43 Dyktować warunki to Ty możesz u siebie... w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
edagr Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 14:11 wredna.suka napisała: > G r u b a s k u :D:D > To akurat było śmieszne :) i na temat, ale dopiero udało Ci sie za trzecim podejściem hehe. A gdybym dyktował warunki, zostałbym pewnie adminem i bez litości wycinał wszytko podpisane wredna.suka A na razie to staram się tylko używać grzecznej perswazji. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 14:37 Wrzucanie mnie do jednej ławki z ...wredną,to było dopiero wredne,a wycinanie wątków gdybyś tam kimś został???raczej bym to nazwał perswazja z pałką w ręku Odpowiedz Link Zgłoś
edagr Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 14:42 Proszę przeczytać dokładniej :). Perswazji używam teraz, a pałki nie zamierzam :D - wredna jest robota admina. A do tego worka sam sie wrzuciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 14:47 zawsze chodzę tam gdzie chcę w przeciwieństwie do ciebie,masz związane ręce-wszak nie będziesz się spierał ze swoimi forumowymi przyjaciółmi jakby nie patrzeć to niewypada nawet gdy nie mają racji Odpowiedz Link Zgłoś
edagr Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 16:59 zaleciało mi metaforą, alegorią, a w niektórych aspektach parabolą - już nic więcej nie mówię :) - zanim nie dokonam eksplikacji tego tekstu przynajmniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 21:16 Mądrala sie znalazł? Gdzie Cię tego nauczyli na tej czaterii coo? Jak dorośniesz do mojego poziomu marny 20 latku to pogadamy, A tymczasem zajmij się zrzuceniem tych kilkudziesięciu ton. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Siłownia w Łodzi 26.06.06, 21:14 Chciałbyś nim być. Ale nie dla psa kiełbasa. Pozdrów znajomków z czaterii Łódź :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
literka_m Re: Siłownia w Łodzi 27.06.06, 09:51 widziales silownie w verze ? pieknie wyposazona, sa trenerzy Odpowiedz Link Zgłoś
planik7 Re: Siłownia w Łodzi 27.06.06, 15:51 Na Kościuszki 103(na przeciwko starego Centralu) - Centrum Fitness Gracja www.gracjafit.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś