lavinka 02.07.06, 12:20 www.bialekozaczki.pl/ Moi znajomi zrobili stronę gdzie umieszczają zdjęcia dresiar w białych kozaczkach. Git. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merianna Re: bialekozaczki 02.07.06, 14:13 Kurcze, ale fajne dziewuchy. Pewnie brzydulka zazdrosnica jestes. Ja w takich do slubu zasuwalam. W poniedzialek kupuje;))))) Prosze mnie nie fotografowac, bo drogo moje zdjecia kosztuja. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: bialekozaczki 02.07.06, 14:18 Nie w sumie spoko , w Łodzi to wystarczy pod Port West isć w sobote, ale sama idea ma w sobie coś wkurzajacego;/ Te kobiety nie wiedza, ze ich zdęcie znajduje sie w internecie na takiej stronie, większość z nich pewnie sobie tego nie zyczy, a już na pewo ta starsza babka w knajpie;/ Dla mnie to ten sam poziom co robienie głupich zdjeć nauczycielom i zakładanie jeszcze głupszych fotoblogów na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: bialekozaczki 02.07.06, 22:09 A tak, bo teraz moda na nie lubienie bialych kozaczkow jest. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker666 Re: bialekozaczki 03.07.06, 06:48 Ja już wolę takie "dresiary" od zaniedbanych "intelektualistek" Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: bialekozaczki 03.07.06, 07:22 Nie rozumiem, co jest dziwnego/ śmiesznego/ zabawnego w tym, że ktoś zakłada białe kozaczki/ zielone dżinsy/ fioletowe swetry. Każdy ubiera się tak, jak lubi. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: bialekozaczki 03.07.06, 16:53 rozmowy_kontrolowane napisała: > białe kozaczki/ zielone dżinsy/ fioletowe swetry... halówki... halówki koniecznie... zimą... albo japonki Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 To mewki czy dody-elektrody? 03.07.06, 09:16 bo na moje oko są to profesjonalistki Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: bialekozaczki 03.07.06, 09:51 maaasakra... a tak na prawde nie mam nic przeciwko białym kozaczkom, ale w 95% te "panie" nie potrafią sią ubrac, a co za tym idzie, sprawiaja mi wiele radosci, ubawiłem się.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ooooooooooo Aric:-) 03.07.06, 09:53 Wiwat biale kozaczki!!!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek ooooo, Aric :) 03.07.06, 10:02 z dawien dawna nie widziany :) Kiedy Jeże coś teges i smalec? Odpowiedz Link Zgłoś
aric oooo, Zamek :) 03.07.06, 10:12 Oj, czasy cięzkoe nastały. Nowy materiał nagrywany, wokal za granica, do dupy z lekka z graniem obecnie, ale moze październik czy inny wrzesień.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: bialekozaczki 03.07.06, 10:59 Jest tez strona poswiecona takiemu oto zjawisku: www.sandalandsoxer.co.uk/home.htm Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: bialekozaczki 03.07.06, 11:14 no co chcesz, chłopaki się boją, ze sobie duzego palucha tudzież pięte pobrudzą.:) sanadały ze skarpetkami to jeszcze wieksza masakra niz białe kozaczki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
merianna Re: bialekozaczki 03.07.06, 14:14 Tylko, ze tutaj nikt nie jezdzi anonimowo kamerka po buzi, nozkach, pupci...Bo tego nie wolno w czasach powszechnej wolnosci - nikt nie zakazuje - to sie poprostu wie.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: bialekozaczki 03.07.06, 12:13 Najlepiej jest założyć w lipcu zielony dziergany na drutach sweter, sztruksy, plecak wojskowy z naszywkami rozmaitymi, napisać sobie na nogawce "SZATAN" i udawać, że się wszystkich wykiwało :) P.S. Do tego oczywiście czarne kozaczki, wysoko sznurowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: bialekozaczki 03.07.06, 12:23 Trzeba też pomyśleć o założeniu strony ze zdjeciami par: blondyna w niebieskiej/cyjanowej/turkusowej koszulce i białej mini/spodniach + brunetka w różowej/fioletowej koszulce i białej mini/spodniach lub w różnych tych kolorów kombinacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: bialekozaczki 03.07.06, 12:31 U nas w stolycy jest nowa moda. Czarne lykry (obcisłe długoś do pół łydki) + dżinsowa mini. Też luzacka moda, nie? A w odpowiedzi na liczne zarzuty ze strony dresiar uważam,że białe kozaczki świadczą tyle samo o ich elegancji co skarpety w sandałach licznych panów. Wzbudzają tyle samo radości u przechodniów ;-)))) Poza tym skąd stereotyp,że intelektualistki są zaniedbane? Moim zdaniem właśnie te paniusie w białych bucikach wyglądają jakby niezaczęsto chodziły do fryzjera... a paznokcie kleiły domowym sposobem-na budapren ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
african_swallow Re: bialekozaczki 04.07.06, 11:15 uważam że zbytnio demonizujecie te buty. jeśli ktoś je lubi i pasują do reszty stroju to czemu ma ich nie nosić? a jeśli nie pasują to cóż... jego (a właściwie jej) sprawa. to kwestia gustu a jak wiadomo de gustibus non est disputandum, a już na pewno kolor butów nie jest skorelowany z inteligencją. pomysł strony uważam więc za lekko skrzywiony... zdaje się więcej mówić o jej autorach niż o paniach na zdjęciu PS: chcących mnie zakwalifikować do grona dresiar informuję że nie posiadam białych kozaków ani nie przyklejam sobie nic na butapren Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: bialekozaczki 05.07.06, 09:32 Słusznie zauważyłeś-jeśli pasują. Te zdjęcia raczej temu przeczą. Właśnie na tym "niepaśmictwie" oparty jest kawał. Nie masz poczucia humoru, czy co? Podobno dziedziczy się je w genach... bidulku miałeś drętwych przodków.... moje kondolencje... lav Odpowiedz Link Zgłoś
african_swallow Re: bialekozaczki 05.07.06, 10:15 nie podoba mi się pomysł takiej strony i tyle. moje poczucie humoru ewoluowało od czasów przedszkola i poszło w nieco inną stronę, Twoja troska o moich przodków jest więc zupełnie niepotrzebna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k U kogoś pod lasem, u siebie pod nosem... 03.07.06, 13:03 Generalnie rzecz ujmując nie podoba mi się ta strona i w ogóle pomysł wyśmiewania ludzi. Zastanawiam się, czy odważyłabyś się odezwać do takiej "dresiary", że wygląda komicznie w swoich kozaczkach... chyba jednak nie. Coś takiego porobiło się ze społeczeństwem, że nie idzie tego zrozumieć. Ktoś, kto słucha techno to dresiarz, ktoś kto ma czarnego golfa to dresiarz, ktoś kto ma bmw to również dresiarz. Dziewczyna, która założy kozaczki to dresiara. Jak ma tipsy, to dresiara. To nie są osoby publiczne, wyśmiewanie ich w internecie to pomysł zły i świadczący o głupocie autorów tej witryny. W którymś tam wątku napisałaś o sobie, że jaka Ty inteligentna jesteś. Może ja jestem płytki, ale wolę być spłaszczony intelektualnie jednak z poczuciem taktu niż zachowywać się podobnie do Ciebie. I w słowniku języka polskiego nie ma słowa "budapren", jest "butapren". Ale osoba tak inteligenta jak Ty na pewno o tym wiedziała. Tylko poziomem musi się zniżyć do takich prostaków jak między innymi ja. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: bialekozaczki 03.07.06, 14:11 Powiem tak: wyśmiewam się z dresiarzy i dresiarek. Ubierają się komicznie, wyglądają jak pajace, czesto brakujęim nawet pierwszej klepki. Ale gdybym siebie zobaczył na stronie internetowej wytoczyłbym proces w sądzie... Nie popieram... Pomimo, że wszystko wokół techno i hh jest dla mnie idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: bialekozaczki 03.07.06, 15:02 A ja powiem inaczej - uwazam, ze wyśmiewanie się publiczne, zrobienie z tego jeszcze strony w internecie i pokazywanie twarzy ludzi, którzy tego nei chcą, świadczy o głupocie autora strony i to napisalam ju w poprzednim poście. Mnie to towarzystwo ani ziębi, ani grzeje, taki folklor jak Wiśniewski, ale wolę już to, niż wiecznie smutną szarą polską ulicę - rózowe tipsy moż enie są zbyt gustowne jako ozdoba, ale przynajmniej mają w sobie więcej koloru niz odrapana, łódzka brama cuchnąca moczem. I tak smao nie przeszkadzają mi ludzie z napisem "szatan" na nogawkach spodni, o ile nie walą pałką bejzbolową z metalowym środkiem , ludzi z napisem "anarchia" czy "punk "czy też "jeżdzę starą syrenką" W ogóle to uwazam, ze im wiecej pie..ietych ludzi na ulicach, tym mniej nozy pod zebrami i większa róznorodność w narodzie. Ostatnio widziałam muzułmanke w ślicznej , neibieskiej chuście - rezultat oczywiście kalsycznei polski - niewybredne hasła o ben Ladenie pod jej adresem;/ Odpowiedz Link Zgłoś
brite Sprzeciw! 03.07.06, 15:11 > rózowe tipsy [...] mają w sobie więcej koloru niz > odrapana, łódzka brama cuchnąca moczem. Zapewniam, że łódzkie bramy mają o wiele więcej kolorów niż się wydaje! A wnętrza klatek schodowych, z odkrytymi kilkoma warstwami różnych malowań - toż to dopiero feeria barw! Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Sprzeciw! 03.07.06, 15:16 niestety, wszystkie bramy mają ten sam zapach:)))))))) A włascicielki tipsów zazwyczaj pachną róznorodnie i dość ladnie, choć za mocno:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie przepraszam bardzo, mam pytanie 03.07.06, 16:17 mam czerwoną torbę. i japonki. to dobrze czy źle? do jakiej grupy społecznej się zaliczam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: przepraszam bardzo, mam pytanie 03.07.06, 16:25 No cóż - czerwona torba może cię plasować blisko SLD, jakaś młodzieżówka lewicowa ? Problem w tym, z e nie wiem w jakim kolorze są japonki - ich kolor może zmienić całe zapatrywanie na grupę spoleczną , jaką reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: przepraszam bardzo, mam pytanie 03.07.06, 16:27 zawodowo z tą torbą to wyglądasz na ratownika medycznego,a społecznie? nie wiem-brak danych Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: przepraszam bardzo, mam pytanie 03.07.06, 16:47 longeta napisał: > nie wiem-brak danych a jakie dane są Ci potrzebne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: przepraszam bardzo, mam pytanie 03.07.06, 16:57 Ależ nie śmiał bym o nie pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: przepraszam bardzo, mam pytanie 03.07.06, 16:45 iluminacja256 napisał: Problem w tym, z e nie wiem w jakim kolorze są japonki - ich kolor > może zmienić całe zapatrywanie na grupę spoleczną , jaką reprezentujesz. blyszczące są :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Bardzo jest ważnym 03.07.06, 16:26 czy te japonki sa na obcasie? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brite jeszcze ważniejszym 03.07.06, 16:30 jest to, czy te japonki są made in china? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Japonki są płaskie i made in europe! /nic wię 03.07.06, 17:06 I jak w takich warunkach mamy miec u siebie dtuga Japonie? No jak? Dzierżżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Mag.gie 03.07.06, 17:15 Tez tego za Chiny nie moge skumac. Dzierżżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jestem już chyba dosyć stara 03.07.06, 15:19 bo białe kozaczki, kozaczyska do połowy uda, wreszcie legginsy zakładane pod długi sweter, albo pod jeansową mini miałam okazję oglądać już jako podlotek. Sportowe buty do spódnicy też były. Moda przychodzi falowo, zatem jedną długą falę już przeżyłam. Teraz czekam na flanelowe koszule z urwanymi rękawami zakładane na wszystko i na kazdą okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Jestem już chyba dosyć stara 05.07.06, 09:33 No wiesz, flanelowa koszula na przystojnym wysportowanym ciele to jednak coś ;-P lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota no i wreszcie wiem, kim jestem! Jestem dresiarą! 03.07.06, 15:37 co prawda nie mam kozaczków, tylko trampki lasockiego do kolan, co prawda nie są białe, tylko niebieskie w kwiatki, ale na pewno też nie są norri, a może nawet i wieśniackie! PS będę dzisiaj w manu po 21:00, jakby ktoś chciał mi w nich zrobić zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aric brawo dla odwaznej!!! 03.07.06, 15:50 od zawsze wiedziałem, ze masz w cobie coś z dresa.brawo za odwage, wreszcie się przyznałas, musiało ci ulżyc. tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota dziękuję za uznanie 03.07.06, 15:57 a skąd to przekonanie, że zawsze miałam w sobie coś z dresa? ja to w sobie odkryłam dopiero dzisiaj, gdy po przeczytaniu tego wątku wniknęłam w głąb swej jaźni i z całą odpowiedzialnością dokonałam autorefleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: dziękuję za uznanie 04.07.06, 11:53 no wiesz, bywałaś i mam nadzieje, że okzaja na bywanie nadejdzie, na koncertach najbardziej dresiarskiej kapeli na swiecie, stąd wiem. po tym poznałem, że w skryciu głebokim dres ci bliski jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ale ale 03.07.06, 15:55 wysokie trampki maja sie nijak do bialych kozakuf. A sa moze sushi norri? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja zaś słyszałam, że społeczeństwo dzieli się na: 03.07.06, 16:00 dresiarzy, blachary i resztę, czyli turystów. Nie ma kategorii: dresiara. Żeński dres to blachara. Ale ja jestem stara i powołuję się jedynie na cudze obserwacje. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ja to chyba jeszcze starsza 03.07.06, 16:05 ale ok, mogę być blacharą, aluminką, żelazką bądż mosiążką. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jeno wyjmij mi z mych oczu szkło bolesne 03.07.06, 16:14 czy mają te trampki w rozmiarze 42 i czy długo się je sznuruje? Chciałabym nieco się wdrożyć w modę, bo do ludzi muszę iść. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota jużem 03.07.06, 17:00 powinni mieć, najmniejszy mieli 36, więc dla mnie do noszenia po drobnym liftingu (=zakup wkładek, by nieco butki zmniejszyć), a sznurować ich wcale nie trzeba, albowiem są z boku na ekspres :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota eno 03.07.06, 16:00 to sportowe i to sportowe, to do spódnicy i to do spódnicy, to wysokie i to wysokie. i do tego służą do noszenia ich na nogach! naprawdę nie widzisz, Dziadzie, zbieżności? PS a piernik od wiatraka ma mąkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Wyjaśnijmy jedą rzecz 03.07.06, 16:01 Biale kozaki nie sa sportowe. Biale kozaki sa ekhem eleganckie. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota na potrzeby dyskusji 03.07.06, 16:11 możemy przyjąć, że tego typu elegancja jest jednak rodzajem sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
fanki.casszanki klapki japonki, białe spodnie biodrówki-mundurek 03.07.06, 22:27 polskiej intelektualistki:D Odpowiedz Link Zgłoś
aric aaaaa... 04.07.06, 11:57 i jeszcze białe, a nie dajbur, w kolorach innych stringi.:) ech, jak to fajnie jest smiac się z innych, no ale inni tez prawo smiac się ze mnie maja i tego im nie zabronie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane znalazłam coś jeszcze 04.07.06, 17:36 chlopaki-z-nagasaki.blogspot.com/ www.fotkapeel.blogspot.com/ Tutaj arcydzieła z wielu randkowych serwisów: dzikosc-osierdzia.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: znalazłam coś jeszcze 04.07.06, 22:35 hi,hi.... dobre, dobre... a tak na boczku: ciekawe jak to jest jak się nosi skarpety i japonki... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: znalazłam coś jeszcze 04.07.06, 23:11 jakby się dało upolować skarpetki z palcami, to pewnie tak samo, jak bez, tylko cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie swego czasu rękawiczki na stopy dostałam 04.07.06, 23:13 w prezencie. już sprawdzam! :p Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Maguś 04.07.06, 23:18 przegrzejesz się dziś w nich, a to ponoć niezdrowo. tylko nie wiem, na co. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie ciepło. biegać się nie da, bo się ześlizgują:/ 04.07.06, 23:26 znając życie to zaraz ktoś powie że na głowę szkodzi. może powinnam załozyć do kompletu czapkę ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a masz błyszczącą pod kolor japonek? 04.07.06, 23:28 żeby mi to chociaż ładnie wyglądało! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie nie, ale w odcieniach fioletu 04.07.06, 23:31 jak rękawice nastopne. I też w paski! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szprota znakomicie. w takim razie mam plan 04.07.06, 23:33 ty się przebiegniesz wokół bloku, a my będziemy liczyli twoje poty do siedmiu. PS chyba to już było u Papcia Chmiela...? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie podejrzewam, że 'siedem' to ja mam żyć ;P 04.07.06, 23:45 a co do biegania, to nie zaryzykuję nawet spaceru z piesem w tym stanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: podejrzewam, że 'siedem' to ja mam żyć ;P 05.07.06, 09:37 Mój pies postanowił też nie ryzykowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka O, widzę,że... 05.07.06, 18:41 wbrew wszystkim feminizującym Kleopatrom w białych kozaczkach - wątek się rozwija ;-)) lav Odpowiedz Link Zgłoś