Gość: drozd IP: *.sejm.gov.pl 06.07.06, 20:42 Niesioł to wstyd polityki polskiej; jak mu sie udawało przez lata udawać polityka polskiej prawicy? Nie wiem. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rabi Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.lodz.mm.pl 06.07.06, 21:02 ciekawy adres IP. jakis PiS-uarek sie odezwal. ciekawe czy posel czy jedynie ktorys z asystentow (spolecznych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:04 nigdy nie przepadalem za Niesiolowskim, ale odkad zaczal prowadzic wojne z pISUARAMI popieram go z calych sil. Zycze dalszej wytrwalosci Panie Niesiolowski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:51 Jak zwykle PiSuary się ośmieszają.Zresztą PiS w Łodzi nie istnieje bo niebyłby potrzebny desant z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:06 choć niesiołoski ma pewnie sporo racji w tym co mówi władzom PO proponował bym jednak deliokatne odstawienie go na bok by nie dawać głupich pretekstów do niepotrzebnych sporów! prawda jest taka że całą swą już sporą władze pis przeznacza na 1) udowadnianie że nie może pracować ...bo to wina PO 2) chwaleniem się osiągnieciami które bądź co bądź są skutkami decyzji poprzedniej władzy 3) ściganiem bliżej niekreślonego układu w bliżnej nieokreślonym celu a w efekcie niszczeniem wszelakiej opozycji niech się pis weźmie do roboty a nie krzyczy w wokół kwa kwa kwa mam już tego dosyć jak na obrady semu przychodzi 50% posłów z czego 90% jest na kacu albo śpi budzą się dopiero wtedy jak mogą powiedzieć kilka słów przed kamerami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:14 pisuary sa smieszne. Brawo Stefan. Pis przegra w Lodzi! Z kretesem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Niesiołowski zawsze miał nie równo pod kopułą IP: *.toya.net.pl 06.07.06, 23:36 Niesiołowskiego zawsze traktowałem jak swira ale w tym jednym (PiS)zgadzam się z nim i jestem po jego stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 01:09 w tej sprawie ciężko nie przyznac racji Niesiołowskiemu. Zresztą wogóle widac, że to facet z jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę 07.07.06, 08:42 Panie Stefanie nigdy nie nalezał Pan do moich idoli (choć ostatnio trzeba przyznać, że Pan bardzo zmądrzał)tym niemniej muszę powiedzieć, że każdy atak PiS na Pana coraz bardziej każe mi myśleć o Panu pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
halicz5 Popieram Niesiołowskiego 07.07.06, 09:38 Niesiołowski mówi to co ja myślę o zafajdanych bliźniakach, tyle że on mówi dużo delikatniej niż ja myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Popieram Niesiołowskiego 07.07.06, 11:36 haliczu5,zaprenumeruj tagescajtung, tam jest jeszcze delikatniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin uchleja na cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:08 Ty, uchleja, a może się zgłosisz na cenzora? Ja halicza popieram i popieram Tageszeitung. Też uważam, że kaczyńscy to kartofle. Rozbawił mnie czerwcowy artykuł TAZ. Wolę się śmiać z tekstu w TAZ niż oglądać polską reżimową telewizję, która pokazuje kaczyńskich tak, jak kiedyś pokazywała gierka. Prawo polityków do ochrony ich dobrego imienia jest ograniczone do minimum. Mam prawo nienawidzić Kaczyńskich i nienawidzę ich, jak nikogo na świecie. Jakbyście, pisuary, czytali coś poza memuarami waszych kurduplowatych idoli i książeczkami do nabożeństwa, to może byście wiedzieli o tym, że w demokracji mam prawo nienawidzić polityka i gardzić nim oraz demonstrować to. Otóż ja to prawo realizuję. Pan Profesor Niesołowski zawsze mnie irytował. Odkąd walczy z pisuarowską zarazą złodziejstwa i oszołomstwa - rośnie moja sympatia do niego. Tak trzymać, Panie Profesorze. Ale zagłosuję i tak na centrolew SLD-SDPL-PD. A tak w ogóle - skąd kaczyński ma wiedzieć, na czym polega demokracja? W czasie, kiedy Michnik i Kuroń siedzieli w pierdlu za walkę o demokrację, ten mały, śmieszny człowiek wychwalał Lenina w doktoracie, biorąc pensję na uniwersytecie. Obrzydliwy, zakłamany człowiek, ogarnięty rządzą władzy. Wstrętne. I niech pisuary nie udają, że tak im niby chodzi o godność urzędu prezydenta. Myślą, że zapomnieliśmy, co opowiadali o Kwaśniewskim, np. w komisjach śledczych? A Kwaśniewski, w odróżnieniu od tego nabzdyczonego kartofla, naprawdę zasługiwał na szacunek. Wprowadził np. Polskę do NATO i UE. A przez kaczyńskich niedługo wylecimy z Unii. PiSuarom chodzi o cenzurę i kult jednostki ("cały naród za swoim ukochanym przywódcą"). Ale żeby był kult, to musi być najpierw jednostka, a nie taki kartofel, z którego śmieje się cała Europa, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: uchleja na cenzora 09.07.06, 17:24 Ja na cenzora nie chcę, budowlaniec jestem, w nieruchomościach robię.Nie wiedziałeś ? Co się tyczy tagescajtung - dyć mówiłem : zaprenumeruj ! Nie licz na to, że Niesiołowski będzie zawsze twoim partajgenosen pisał biuletyny partyjne. Zaprenumerujecie - wesoło wam będzie jak w koszarach Wermachtu i bez pomocy senatora PO. CENTROZLEW ??? Nie słyszałem. Ja mam dolnopłuk. Odpowiedz Link Zgłoś