Dodaj do ulubionych

Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę

IP: *.sejm.gov.pl 06.07.06, 20:42
Niesioł to wstyd polityki polskiej; jak mu sie udawało przez lata udawać
polityka polskiej prawicy? Nie wiem. Wstyd!
Obserwuj wątek
    • Gość: rabi Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.lodz.mm.pl 06.07.06, 21:02
      ciekawy adres IP. jakis PiS-uarek sie odezwal. ciekawe czy posel czy jedynie
      ktorys z asystentow (spolecznych).
    • Gość: Aga Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:04
      nigdy nie przepadalem za Niesiolowskim, ale odkad zaczal prowadzic wojne z
      pISUARAMI popieram go z calych sil. Zycze dalszej wytrwalosci Panie
      Niesiolowski!!!
      • Gość: andy Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:51
        Jak zwykle PiSuary się ośmieszają.Zresztą PiS w Łodzi nie istnieje bo niebyłby
        potrzebny desant z Lublina.
        • Gość: jan Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:06
          choć niesiołoski ma pewnie sporo racji w tym co mówi władzom
          PO proponował bym jednak deliokatne odstawienie go na bok by nie dawać głupich
          pretekstów do niepotrzebnych sporów! prawda jest taka że całą swą już sporą
          władze pis przeznacza na
          1) udowadnianie że nie może pracować ...bo to wina PO
          2) chwaleniem się osiągnieciami które bądź co bądź są skutkami decyzji
          poprzedniej władzy
          3) ściganiem bliżej niekreślonego układu w bliżnej nieokreślonym celu a w
          efekcie niszczeniem wszelakiej opozycji
          niech się pis weźmie do roboty a nie krzyczy w wokół kwa kwa kwa
          mam już tego dosyć jak na obrady semu przychodzi 50% posłów z czego 90% jest na
          kacu albo śpi
          budzą się dopiero wtedy jak mogą powiedzieć kilka słów przed kamerami
    • Gość: Marcin Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:14
      pisuary sa smieszne. Brawo Stefan. Pis przegra w Lodzi! Z kretesem!!!!!!!!!
    • Gość: darek Niesiołowski zawsze miał nie równo pod kopułą IP: *.toya.net.pl 06.07.06, 23:36
      Niesiołowskiego zawsze traktowałem jak swira ale w tym jednym (PiS)zgadzam się
      z nim i jestem po jego stronie.
    • Gość: Raf Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 01:09
      w tej sprawie ciężko nie przyznac racji Niesiołowskiemu. Zresztą wogóle widac,
      że to facet z jajem.
    • czechy11 Re: Niesiołowski: Politycy PiS robią mi reklamę 07.07.06, 08:42
      Panie Stefanie nigdy nie nalezał Pan do moich idoli (choć ostatnio trzeba
      przyznać, że Pan bardzo zmądrzał)tym niemniej muszę powiedzieć, że każdy atak
      PiS na Pana coraz bardziej każe mi myśleć o Panu pozytywnie.
    • halicz5 Popieram Niesiołowskiego 07.07.06, 09:38
      Niesiołowski mówi to co ja myślę o zafajdanych bliźniakach, tyle że on mówi dużo
      delikatniej niż ja myślę.
      • ordynat.uchleja Re: Popieram Niesiołowskiego 07.07.06, 11:36
        haliczu5,zaprenumeruj tagescajtung, tam jest jeszcze delikatniej.
        • Gość: łodzianin uchleja na cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 16:08
          Ty, uchleja, a może się zgłosisz na cenzora? Ja halicza popieram i popieram
          Tageszeitung. Też uważam, że kaczyńscy to kartofle. Rozbawił mnie czerwcowy
          artykuł TAZ. Wolę się śmiać z tekstu w TAZ niż oglądać polską reżimową
          telewizję, która pokazuje kaczyńskich tak, jak kiedyś pokazywała gierka. Prawo
          polityków do ochrony ich dobrego imienia jest ograniczone do minimum. Mam prawo
          nienawidzić Kaczyńskich i nienawidzę ich, jak nikogo na świecie. Jakbyście,
          pisuary, czytali coś poza memuarami waszych kurduplowatych idoli i książeczkami
          do nabożeństwa, to może byście wiedzieli o tym, że w demokracji mam prawo
          nienawidzić polityka i gardzić nim oraz demonstrować to. Otóż ja to prawo
          realizuję.
          Pan Profesor Niesołowski zawsze mnie irytował. Odkąd walczy z pisuarowską
          zarazą złodziejstwa i oszołomstwa - rośnie moja sympatia do niego. Tak trzymać,
          Panie Profesorze. Ale zagłosuję i tak na centrolew SLD-SDPL-PD.
          A tak w ogóle - skąd kaczyński ma wiedzieć, na czym polega demokracja? W
          czasie, kiedy Michnik i Kuroń siedzieli w pierdlu za walkę o demokrację, ten
          mały, śmieszny człowiek wychwalał Lenina w doktoracie, biorąc pensję na
          uniwersytecie. Obrzydliwy, zakłamany człowiek, ogarnięty rządzą władzy.
          Wstrętne.
          I niech pisuary nie udają, że tak im niby chodzi o godność urzędu prezydenta.
          Myślą, że zapomnieliśmy, co opowiadali o Kwaśniewskim, np. w komisjach
          śledczych? A Kwaśniewski, w odróżnieniu od tego nabzdyczonego kartofla,
          naprawdę zasługiwał na szacunek. Wprowadził np. Polskę do NATO i UE. A przez
          kaczyńskich niedługo wylecimy z Unii.
          PiSuarom chodzi o cenzurę i kult jednostki ("cały naród za swoim ukochanym
          przywódcą"). Ale żeby był kult, to musi być najpierw jednostka, a nie taki
          kartofel, z którego śmieje się cała Europa, hehe.
          • ordynat.uchleja Re: uchleja na cenzora 09.07.06, 17:24
            Ja na cenzora nie chcę, budowlaniec jestem, w nieruchomościach robię.Nie
            wiedziałeś ?
            Co się tyczy tagescajtung - dyć mówiłem : zaprenumeruj !
            Nie licz na to, że Niesiołowski będzie zawsze twoim partajgenosen pisał
            biuletyny partyjne. Zaprenumerujecie - wesoło wam będzie jak w koszarach
            Wermachtu i bez pomocy senatora PO.

CENTROZLEW ??? Nie słyszałem. Ja mam dolnopłuk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka