Gość: ret IP: *.retsat1.com.pl 07.07.06, 20:08 Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski1977 a cygaretki przeszmugluje IP: 83.238.82.* 07.07.06, 20:09 ciekawe czy wraz z przyjzdem do polski przywiezie jakies cygaretki, czy z polski bedzie konktrolowal transportyfajnek z ukrainy do UK? :))))) Hajty lajty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan to jeszcze Swierczewski IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.07.06, 22:48 Klos i Kozminski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Jak sadzicie? ten transfer wypali??? IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 20:10 Ja uwazam, ze Hajto skonczy jak Klos w Wisle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w ma szanse wypalic . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:04 ( bes skojarzen :) a klos w wisle skonczyl tak ze zdobyl z wisla 2 razy mistrzostwo Polski i raz wicemistrzostwo , odbudowal forme i wrocil do kadry . hajto do kadry juz niue wroci ale wzmocnieniem moze byc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco ŁKS Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 20:15 ja śnie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
100bartek A to wlasnie polska pilka.... 07.07.06, 20:30 Jezeli wczoraj czytam ze LKS z postawa wielce roszczeniowa udaje sie do wladz miasta by domagac sie pieniedzy bo nie stac ich na prowizoryczna wiate ktora szumnie bedzie nazwana dachem a takze wymiane paru zarowek z oswietlenia...a dzisiaj pan prezesik cieszy sie ze zatrudnil za ciezkie pieniadze no wlasnie"profesora"ale od czego?tak sie zastanawiam wlasnie w czym ten"profesor" bedzie wiodl prym...?Jestem jakos dziwnie pewien ze kontrakt z "profesorem" zostanie rozwiazany jeszcze pod koniec rundy jesiennej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom pomyś..to nie boli-Ty inwestowałbyś w nie swój IP: *.172.rev.vline.pl 07.07.06, 20:34 obiekt??-stadion należy do UMŁ i tyul w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
100bartek Re: pomyś..to nie boli-Ty inwestowałbyś w nie swó 07.07.06, 21:04 Wiem do kogo nalezy stadion!!!Nie chodzi mi o to zeby prezes wlozyl 3mln euro w stadion ktory do niego nienalezy ale jezeli ktos chce sie profesjonalnie bawic w pilke nozna to zalosne jest skomlenie pieniedzy na prowizoryczny dach,zarowki i kolowrotki od miasta Lodzi ktore przynajmniej 300innych powazniejszych wydatkow a na drugi dzien zatrudnia kopacza emeryta bo to jest smieszne i to jest wlasnie polska pilka...C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom Re: pomyś..to nie boli-Ty inwestowałbyś w nie swó IP: *.172.rev.vline.pl 07.07.06, 21:21 tylko, że ten piłkarz-emeryt może, powtarzam, może być w warunkach naszej ligi bardzo solidnym graczem. A klub nie stara się (skomle jak napisałeś)o nic więcej, bo wie, ze nic więcej od władz miasta nie dostanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Hajto w Derby IP: *.scansafe.net 07.07.06, 21:27 Mieszkam w Derby. Druzyna jest beznadziejna, ogony odpowiednika naszej II ligi, a Hajto nie lapal sie nawet na lawe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fee Hajto tani IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.07.06, 22:57 Hajto nie bedzie duzo kosztowal bo ma zagwarantowany procent od fajek z bazaru i nie trzeba mu duzo placic,moze nawet sam kupi te zarowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS EIRE Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: 87.192.238.* 07.07.06, 20:17 aż musiałem sprawdzić czy to nie prima aprilis :) witaj w Łodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.os1.kappa.pl 07.07.06, 20:20 ludzie nie podnecajcie sie tak...wiekszosc z Was nie wiem na co Hajte stac teraz... jesli miałby forme taka jak 4 lata ytemu to byłoby to nie małe wzmocnienie, jednakze mysle ze on juz sie wypalil i wiele nie pokaze.. zaraz niektorzy z was napisza ze zazdroszcze i tak dalej ale ja wyrazam swoje zdanie.. Pozdro dla normalnych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elkaesiak Do MikasaRTS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:27 Tak, dużo w tym, co mówisz racji. Hajto sprzed czterech lat to nie Hajto teraz, ale przyznasz, że to i tak spore nasze wzmocnienie. Jego doświadczenie przyda się bardzo. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Do MikasaRTS IP: *.os1.kappa.pl 07.07.06, 20:54 nie wiem na co go oebcnie stac...nazwisko ma, doswiadczenie nie małe...to sa jego glowne alety;) kiedys grał bardzo dobrze (jeden z najlepszych obroncow w kraju) ale co on pokaze teraz to wileka niewiadoma, mim owszytsko jestem zaskoczony takim transferem...przeciez ktos taki jak hajto za skrzynke browara grac nie bedzie... z czego goszczu mu płaci??;) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Do MikasaRTS IP: 217.119.115.* 08.07.06, 11:26 mozliwe ze nie bedzie gral ze skrzynke piwa, a wedlug mnie jest tez mozliwe ze nie bedzie wcale gral, laczenie funkcji zawodnika i menagera jest troszke dziwne i byc moze to jest kluczem kontraktu Hajto z Goszczynskim. nie do konca rozumie te wszystkie wypowiedzi na forum ze LKSu nie stac na oswietlenia a stac na Hajto, jesli ktos z medrcow internetowych ma jakies informacje na temat tego kontraktu to prosze sie nimi podzielic, ja szczerze mowiac nic nie wyczytalem na temat warunkow finansowych, co wiecej w wypowiedzial nie bylo nacisku na ta czesc umowy, wiec bardzo mozliwe ze Hajto zagra raz, moze dwa a caly swoj czas poswieci na "bycie" managerem druzyny. a czy jest to potrzebne klubowi to juz inne pytanie.... pozdrawiam i milego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slobod Witamy tetryków w Łodzi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:30 jak wiemy z autopsji transfery łksu nie zawsze są trafione ale cieszcie się bo nazwisko Hajto to jest coś tylko szkoda że nie grał tu w najlepszych latach bo teraz to on jest emerytem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 21:04 LKS,dom emerytow? Moze jeszcze kilku "profesorow"...kiedys juz byl profesor Ptak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.localdomain / 82.177.7.* 07.07.06, 20:37 Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł aby to nieszczęście znowu grało w reprezentacji kraju, bo kolejny raz Mistrzostwa Europy przejdą nam koło nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:39 na podwyżkę dla niżnika nie ma a tego handlarza papierosami sprowadził tak samo na zadaszenie trybun oj słoma z butów łksowi wystaje mistrzowie polski 2007/2008 śmiech na sali :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom następny nierozgraniety...facet, nie wiem jak ty IP: *.172.rev.vline.pl 07.07.06, 20:43 ale ja nie inwestowałbym w nie swoje obiekty. Nietsety stadion ŁKS nalezy do UMŁ...ale warto się przyczepić nie?:)..ehh żal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Tomasz Hajto IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 07.07.06, 20:51 po jednych pieniadzach ze Swierczewskim. dwa "profesory" ze zal sciska. obawiam sie ze bedzie to wielka niewypal. mimo wszystko powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errror Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: 213.199.215.* 07.07.06, 20:56 Tomasz Hajto? To ten facet ma jeszcze sile grac w pilke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Brawo ! bedzie wzmocnieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:02 moze jeszcze pograc przez 3 , 4 lata w naszej lidze i uczyc mlodych zacietosci i walki . patrzmy na gesiora czy dembinskiego . tylko szkoda ze tak pozno wraca do naszej ligunii . tak chocby z rok wczesniej byloby super . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQRYQ Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.zab.nat.hnet.pl 07.07.06, 21:07 GOŚĆ KTÓRY JUŻ NIC NIE ZDZIAŁA NA ZACHODZIE WRACA JAK GWIAZDA DO PIERWSZOIGOWEJ DRUŻYNY POLSKIEJ!!! wszystko mówi za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroczny Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.autocom.pl 07.07.06, 21:27 jak to jest ze 32-letni piłkarz (kiedyś podpora defensywy w Schalke) właściwie już zakonczył karierę a teraz będzie grał jakieś ogony gdzieś w słabym klubie w słabej lidze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibisz Hajto Wraca Do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:44 czyli w skrócie HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34t1 Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:50 Zebrali o zarowki i troche blachy falistej, a teraz kupuja Hajte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 21:56 Ja wiem, że stadion miejski. Ale to wygląda tak jakbym rano odebrał zasiłek dla bezrobotnych, w południe wyżebrał jałmużnę od opieki społecznej, a wieczorem kupił kilkuletniego Jeepa Grand Cherokee, który wszystkich wokół kłuje w oczy i jest b. drogi w utrzymaniu. Trzeba mieć po prostu odrobinę wyczucia. Ciekawe jak na tą historię zapatrują się wspomniani miejscy urzędnicy, postawieni właśnie pod ścianą przez "biedny" jak mysz kościelna ŁKS. W tym kontekście mocno roszczeniowa postawa klubu jest lekko nie na miejscu, żeby nie użyć słowa bezczelna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 zal dupe sciska, co? IP: *.chello.pl 07.07.06, 22:51 wiesdzewskie obszczymurki. oddajcie najpierw to co zescie nakradli, oddajcie hajs pilkarzom, ktorzy dla was mecze wygrywali zamiast brudne ryje wkladac w sprawy ŁKSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRTeeS Re: zal dupe sciska, co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 01:42 Chłopie, wyhamuj trochę, bo ci zaraz mogę odpowiedzieć kto tu ma brudny ryj i po jakiej czynności... Pozdrowienia dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO TO Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.lodz.mm.pl 07.07.06, 21:56 ZAPALMY PO CYGARECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks klub żebraków Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.marton.net.pl / 80.48.60.* 07.07.06, 22:01 Goszczyński podpisuje kontrakt z Hajtą który za frytki nie gra a działacze płaczą że brakuje 500 tys by zrobić dach i kołowrotki - dlatego biegną na kolankach do nowickiego o dotację z urzedu miasta i tak od zawsze ehhh żebracy gdzie do I ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin A ja myślę że nam zazdrościcie IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 22:29 To prawda że niewiadomo co on pokaże. Ale jak ktoś podpisywał z nim kontrakt to pewnie wcześniej widział go na boisku. Poza tym zawodnik z b. dużym doświadczeniem przyda się beniaminkowi, w młodej drużynie. Wy nie możecie się pochwali takim transferem i żal Was ściska. A to że działacze szukają pieniędzy w UML- to co, Wasi nie szukają? Wasz obiekt remontowali przez ostatnie kilkanaście lat. Teraz kolej na nas. Na jedyny Łódzki Stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 ŁKS = Łódź IP: *.chello.pl 07.07.06, 22:53 popatrz na swoj klub zebrakow, ktory w historii ma juz wylaczanie pradu, telefonow, wody, rozbierany plot, do tej pory nieuregulowane dlugi. jak by wam ruda malpa licencji nie zalatwila na lewo i nie wziela pod swoj ogon, to na waszym kurniku juz bys zakupy w biedronce robil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tqa Re: ŁKS = Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:13 a ty cwoku gdzie bys robil zakupy jakby was producent tanich win nie wzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: ŁKS = Łódź ?????????? IP: *.centertel.pl 08.07.06, 00:18 Producent tanich win to akurat jest głównym sponsorem Rodowitego KLubu. Nam pieniądze daje Carlsberg. Ale ty i tak nie wiesz co to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: ŁKS = Łódź IP: 194.42.117.* 08.07.06, 09:31 A co ?? wku..a Cię, ze to my jesteśmy znani, a Wasz klubik zdobywa mistrza raz na 40 lat? To o nas pisali w Europie , a o Was nikt nie wie, poza Teofilowem i częścią Bałut! To my graliśmy w Lidze Mistrzów, a Wy na bazarze!! To my wygrywamy derby a nie wy !! Cieniasy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: ŁKS = Łódź IP: *.chello.pl 08.07.06, 11:15 no to jak jestes taki znany, to powies se plakat rudego i sie brandzluj w swoim kurniku a nie produkujesz te swoje dyrdymaly w watku o ŁKSie. co nas obchodzi twoja opinia w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.07.06, 12:02 gdyby babcia miała wąsy byłaby babcią a gdybys miał rozum to byś bzdur nie pisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek To dobrze. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 07.07.06, 22:33 W mojej ocenie większość piłkarzy wracających z zagranicy ma bardzo dobry wpływ na grę polskich drużyn. Przypomnę, że Legia swój sukces w Lidze Mistrzów osiągnęła w dużej mierze dzięki grze "niechcianych" w zagranicznych klubach, podobnie Widzew. Zdecydowana większość "wracających z zagranicy" jest znaczącymi postaciami w polskich klubach: Dembiński, Kryszałowicz, Kłos, Świerczewski, Iwan (nie sięgając dalej w przeszłość). Jeśli na nich narzekamy to z reguły dlatego, że nie prezentują życiowej formy, a przecież gdyby ją prezentowali, to nadal zarabialiby znacznie większe pieniądze za granicą. Trudno się spodziewać, że Hajto będzie prezentował formę z czasów Schalke, ale z pewnością będzie jednym z lepszych obrońców w Ekstraklapie. Można mieć wiele zastrzeżeń do Hajty, ale zawsze był zawodowcem. Naszej lidze brak nie tylko dobrych piłkarzy. Brak jej także osobowości. Można krytykować Świerczewskiego, ale wszyscy wiedzą kto to jest. Tak samo będzie z Hajtą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yah Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:37 Zeby tylko wszystkiego nie rozpieprzył swoim chamstwem. Możecie tego jeszcze żałować jak zacznie wam psuć atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.retsat1.com.pl 07.07.06, 22:47 Stadion - 1 sprawa Zawodnicy - 2 sprawa Jak może Goszczyński ładować pieniądze w stadion - obiekt który nie jest jego własnością??? Co innego drużyna - i to jest zupełnie odrębna sprawa, nie mająca nic wspólnego z pomocą finansową z urzędu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manleg Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.07.06, 23:06 ŁKS - owi gratuluję wyboru ... Druga liga czeka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Tomasz Hajto w ŁKS Łódź IP: *.centertel.pl 07.07.06, 23:07 No to dostawy tanich fajek na swoje bazary macie zapewnione ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Pamiętam jak krył Paulete na mundialu w Korei 07.07.06, 23:17 Tamten strzelił nam tylko 3 bramki co świadczy o tym że Hajto może być wyrózniającym się piłkarzem naszej Ekstra(hehe)klasy. A jaki to był boiskowy gentelmen ! Raz przeszedł korkami po plecach leżącego zawodnika i nawet żółtej kartki nie dostał - Fair Play w jego wykonaniu na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś