yavorius Re: hop, hop!! Y, C, DB, A, B, gdzieście się poch 14.07.06, 12:35 Ja cały czas jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: hop, hop!! Y, C, DB, A, B, gdzieście się poch 14.07.06, 12:36 się mówi; raz, dwa, trzy ZA SIEBIE !! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Na"a" 14.07.06, 12:38 no i pięknie... miłych ludzi szukam pałka,zapałkia,dwa kije, kto się nie schowa ten kryje... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka łelll 14.07.06, 12:41 no co jak co ale miła to ja jestem!I skromna do tego! Jak to szło?"za siebie"?? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Na S nikogo 14.07.06, 12:39 Ty wiesz najlepiej ile literek można upchnąć w tytule posta, więc się nie obruszaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ile? Zobacz: abcdefghijklłmnopqrstuvwxyząćęłń 14.07.06, 12:43 no taaak, ale to już bez "hop hop" i bez "pochowali" Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: dobra dobra 14.07.06, 12:49 nawet jakbym chciał, to nie poznam bo napisało tak; Proponowany login zawiera niedozwolony znak :(( buuu Odpowiedz Link Zgłoś
szprota nigdy nie liczyłam 14.07.06, 12:41 ale zdaje się, że dotknąłeś właśnie korzeni starożytnego konfliktu między Keridwen a Grayem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: nigdy nie liczyłam 14.07.06, 12:44 dotknąłem korzeni??? Gray to jeszcze może mieć "korzeń" ale Keri ?? To jest nieszczęście, nie wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Excentrixie najmilszy 14.07.06, 12:49 zważ, że korzenie ma _konflikt_, a nie jego uczestnicy, których jako żywo po żadnych korzeniach, łodyżkach i innych odgałęzieniach istotnie nie macałam. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Szprociu najsłodsza 14.07.06, 12:51 może zatem to dobry moment, coby to niedociągnięcie.... dociągnąć...?? jakkolwiek to brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Excentrixie najpikantniejszy 14.07.06, 12:56 pomysł sam w sobie niezły, abstrahując od tego, że aktualnie moje zainteresowania dendrologiczne są skoncentrowane na jednym (ach, jakże - mrau! - wybitnym) egzemplarzu; z tym, że jednak zamiast Graya (za młody!) czy Keri (za mało męska) znalazłabym bardziej excentrycznych kandydatów. z naciskiem na tantrycznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Szproteczko nad rzeczką 14.07.06, 13:02 co cechuje juhasa, który absrahuje od kosmiczno-tantrycznych i excentryczno egzogenicznych czynników stymulujących Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Na S nikogo 14.07.06, 12:40 Chyba że autor miał na myśli: Yyyy-szprota Czyżby-szprota Dobra babeczka-szprota Ahh- szprota Byle-szprota;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota jak się przeczyta inicjały wspak, to wychodzi 14.07.06, 12:43 badcyc. więc sobie wypraszam. cyce są dobre, zwłaszcza moje. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka w kwestii"cycóf" 14.07.06, 12:45 Też moje niczego sobie. Ło matko-ale o czym my tu gadamy!;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius no właśnie 14.07.06, 12:47 O czym ty tu gadasz, lepiej... eeee, co to ja chciałem? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Lepiej 14.07.06, 12:52 to już chyba ze mną nie będzie. Ale gorzej owszem-i chyba mnie właśnie syndrom nadchodzącego weekendu i napięcie związane z zapasem niespożytego,zimnego piwa w domowej lodówce,dopada:) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota jak się forumowiczom nudzi 14.07.06, 12:51 to prędzej czy później zejdzie na rzyciowo-michałkowe tematy. ot, mądrze zaczynają, a zawżdy na dupie kończą. PS materialiści czasem jeszcze wekslują się na pieniądze bądź wódę. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: jak się forumowiczom nudzi 14.07.06, 12:53 A nudziarze na Warszawkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: jak się forumowiczom nudzi 14.07.06, 12:54 Pieniądze-wieczny ich brak. Wóda-oj pogoda iście flaszkowa się zrobiła...;)I jak tu się na pracy skupić?Jak nie zaczne zaraz klientom jakichś piedół opowiadać to będzie cud! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix wątek zaczyna mi się podobać 14.07.06, 12:53 nie przestawajcie, proszę.... rozwińcie nieco temat, bo ja od siebie to niewiele mogę dodać. Cycki mam płaskie i z lekka włochate, więc wicie, rozumicie... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Rozumicie, ino... 14.07.06, 12:55 Takie gadanie to do niczego dobrego potencjalnych czytaczy nie doprowadzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: wątek zaczyna mi się podobać 14.07.06, 12:55 a wyrywasz sobie czasami włosek po włosku?? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: udam, że to do mnie 14.07.06, 13:05 chętnie poudaje.:) rach ciach ciach włosek sru w pi..u ps nagrywamy wreszcie nową płytke, i sadze, ze ok wrzesnia skonczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: udam, że to do mnie 14.07.06, 13:07 ani z torsu ani z pi..u nie wyrywam. Golę sierść ale nie z p...u :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota zleci jak z bitcha trzasł 14.07.06, 13:07 zakoncertowalibyśta, dawno z wami nie skakałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: zleci jak z bitcha trzasł 14.07.06, 13:21 oj, to chyba poczekam na reaktywację Jefferson Airplane Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: zleci jak z bitcha trzasł 14.07.06, 13:25 oj, teraz nie da rady wszyscy w rozjazdach, niestety sadzę, że październik dopiero.:( oj bedziem włoski rwac. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: wątek zaczyna mi się podobać 14.07.06, 13:03 Rzuciłbym linkiem, ale mi się nie chce jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota moje? cyklicznie tak 14.07.06, 14:46 a czasami przypominają oko cyklopu. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: moje? cyklicznie tak 14.07.06, 15:28 szprota napisała: > a czasami przypominają oko cyklopu. ale takie? www.pychotki.pl/przepis/377/Oko,cyklopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota tę pannę można by za coś pociągnąć 15.07.06, 23:11 ściągnęła ten przepis z bodaj "Dziecka piątku" Małgorzaty Musierowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Za życia nie dam się pochować! 14.07.06, 12:50 Skoro udają, że mi płacą, to muszę uczciwie poudawać, że pracuję. Ale absencje me tutaj są krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: hop, hop!! Y, C, DB, A, B, gdzieście się poch 14.07.06, 13:35 Ja rozpie..lem Urzad Skarbowy. I udalo sie. A C. to pewnie je hinszczyzne z cygarem jeszcze. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani to ja Wam powiem co w międzyczasie udało mi się 14.07.06, 15:45 zrobić - jak mi dupy nie truliście :) na początek DHL przywiózł mi przesyłkę z Londynu (dobry czas-22h) pojechałem do Ksawerowa i wymieniłem jedną płytkę elektroniczna w ploterze klientowi, robiąc przy tym strasznie mądre miny i udając wielkiego fachowca i specjalistę, choć tak naprawdę znam sie na tym jak on - a wymienić jakiś układ to odkręcić 4 śrubki i zmienić płytkę na zasadzie klocków lego. W każdym razie patrzyli na mnie z podziwem. 400 zł netto (w tym serwis 60 zł). Udało mi sie przekonac klienta do zakupu nowego plotera. szukał po Allegro - ale to było bez sensu - jakieś rzęchy wynajdywał. na razie nie mam co prawda zamówienia, ale myśle ze gość jest mój 18.000 pln netto. Wystawiłem licencje i dopilnowałem wystawienia fv i innych dokumentów bo w poniedziałek mam instalację całego systemu. w międzyczasie sprawdziłem klientowi kompa poinstalowałem co trzeba i sprawdziłem ploter i digitizer. Wysłałem jednemu gościowi juz chyba piętnastą kombinację oferty na system do cięcia skór ze znacznikiem lasserowym i cutterem Zunda. gość się strasznie martwi po moich ofertach - bo ceny są dość zatrważające - ale mam nadzieję że się w końcu uda go nakłonić - koszt pierwszej części inwestycji to około 40 000 EUR netto, całość ok 200 000 EUR - ale jesli wypali całość to jestem święty i jesli juz to na kilka etapów przez 2-3 lata. Dostałem oferte pracy (serio - nie bujam - tak się złożyło:) . znajomy z konkurencji mi zaproponował - oferta do odrzucenia, gdyż nie wie o moich pozapracowniczych stosunkach z firmą (rzekłbym własnościowych) i sam sobie wymówienia nie złożę:) wypiłem 3 szklanki wody. doglądałem glazurników i sie dowiedziałem że braknie płytek - wiec dzis jeszcze szybka podróż na Tuwima po 20 szt. Tubądzina Castanio. PS. dodam nieskromnie że wszystkie powyższe prace wykonywałem ze zwichniętą, obandażowaną stopą któą to skręciłem (o mało nie złamałem) tydzień temu na siatce. Tak więc teraz czekam na aplauz. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix WOW!! w mordę misia!! 14.07.06, 15:47 to może lepiej jak Ci zawracamy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie to może zróbmy falę! 14.07.06, 15:48 i nie myślę o robieniu konkurencji firmie Aquapark z o.o. czy jak jej tam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cassani oczywiście że lepiej 14.07.06, 15:53 zazwyczaj jak mi zawracacie to i tak siedzę przy kompie i próbuje rozwizac jakies nierozwiązywalne zagadnienia niedorozwiniętych klientów albo tłumaczę po raz 253 pani Joannie K, która kupiła system 2 lata temu czemu nie jest obojętne czy wybierze sobie COM1 czy COM2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A ja to normalnie nic w tym czasie nie zrobiłam 14.07.06, 15:55 bez czego ludzkość by nie mogła istnieć. Zatem, szapoba, Kasiu! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: to ja Wam powiem co w międzyczasie udało mi s 14.07.06, 15:56 A mnie się udało w tym czasie skreślić jeden zakład Dużego Lotka za całe 2 pln. Jutro pada na niego główna wygrana, w wysokości 3000000 (trzy miliony, jakby kto pytał) pln. Niezła przebitka. Nikogo nie doglądałem, nigdzie nie jeździłem, niczego nie odkręcałem, ani nie wymieniałem, siedziałem sobie z dupą w domu i piłem zimne to i owo. Kafelki dawno mam, ofert pracy nie przyjmuję, a wręcz na nie fukam, kończyny mam w całkowitym porządku. O! PS Aż się dziwię, że z taką werwą, przebojowością i gadanym, nie aspirujesz na żaden wysoki państwowy urząd. Ty, który nieustannie krytykujesz rządzących, a mający taki potencjał, winieneś oddać nieco z siebie całemu społeczeństwu. Nie marnuj się i nie zawiedź oczekiwań ludu, tak spragnionego łebskich gości! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja bym chciała być premierką 14.07.06, 15:59 bo lubię latać samolotami, spijać drinki i klepać Sziraka czy innego Merkela po plerach. A tak! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ja bym chciała być premierką 14.07.06, 16:02 Cóż prostszego?! Rozwiedź cassaniego, następnie wyjdź za niego, później kopnij go w tyłek, żeby wstąpił do partii rokującej nadzieje na wygraną, kolejno objął w niej pierwszy fotel i już jesteś premierką. Loty, spotkania, rauty i wczasy w ośrodku rządowym zapewnione. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Bigu, nie rozumiemy się, nie ŻONĄ premiera 14.07.06, 16:05 tylko premierem chcę być, żeńskim premierem, premierką. (Ale Kasani na pewno powabny, tyle, że ja bym chciała teraz jakiegoś siedemnastaka dla odmiany.) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigu, nie rozumiemy się, nie ŻONĄ premiera 14.07.06, 16:08 W takim razie zero szans. ZERO. Jedna taka już była, naście lat temu. Całkowita porażka. Nikt się już na to u nas nie nabierze. Co do siedemnastaka, to czy to nie podpada pod pedofilię? Tak tylko pytam, bo nie wiem, a do tego mlekojady mi nie podchodzą, więc zrozumiałe, że ten temat jest mi całkiem obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Na kaczki się nabrali, to i na mnie się nabiorą 14.07.06, 16:12 a ja jestem niewiastą awantażowną, mowę kontroluję, gesty też, emisja głosu, prezencja - doskonałe, języki posiadam, łącznie z greką, łeb mam mocny jak dwóch ruskich. Lepszego kondydata nie znajdziesz. Problem tylko w tym, że nie reprezentuję żadnej opcji. Żydokomunę najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Oho - zaraz się zacznie 14.07.06, 16:13 "Na kaczki się nabrali," juz po Tobie aaa202 - Bigi zaraz Cię zje! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Bigu, nie rozumiemy się, nie ŻONĄ premiera 14.07.06, 16:11 aaa202 napisała: > (Ale Kasani na pewno powabny, tyle, że ja bym chciała teraz jakiegoś > siedemnastaka dla odmiany.) no to jak sobie weźmiesz Kaszaniego to dostaniesz jednego siedemnastaka i jeszcze czternastaka na mały związek pedofilijny. 2w1! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kasiu, pokój Twemu domowi. 14.07.06, 16:14 ja ostatecznie skupię się na jakimś studencie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Kasiu, pokój Twemu domowi. 14.07.06, 16:18 trudno - w każdym razie musi być strasznie zdolny skoro 17 lat i już na studiach - wysokie wymagania stawiasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Żem napisała "ostatecznie" 14.07.06, 16:20 niech już ma te 19, pierdziel jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tak 14.07.06, 16:10 to dobra koncepcja. zyskasz ślicznego męża o tytanicznym intelekcie i złotej rączce. Wieczorami nie chrapę, nie pierdzę, kąpię się codziennie - a jak czas pozwala 2 razy dziennie, używam dezodorantów, perfum i mydła. reasumując - idealny kandydat na męża i premiera. PS. lubię salceson! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no i co najważniejsze 14.07.06, 16:00 udało mi się zaktywizować Big_Newsa! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: no i co najważniejsze 14.07.06, 16:03 Nooooooooooo, nawet jak śpię to śledzę co żeś znów wysmażył:)))))))))) I w te pędy odpowiadam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani wiem :) 14.07.06, 16:08 choc myślałem nieskromnie że raczej tu przeprowadzimy krótka wymianę ciosów :) a tu taka niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: wiem :) 14.07.06, 16:13 Ha! Zdemaskowałeś mnie! Jak widać jednak nie wszystko to co tworzysz, udaje mi się prześledzić. Zresztą powiem Ci w zaufaniu, że nie spodziewam się, iż nagle napiszesz coś odkrywczego na temat PiS czy koalicji. Czyli, że niczego nie straciłem, a jednocześnie wymieniając ewentualnie poglądy w tamtym wątku, wymienilibyśmy jedynie te opinie, które znamy już na pamięć. Słowem: nic straconego. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: wiem :) 14.07.06, 16:17 a ja twierdze odwrotnie.z każdym dniem dowiaduję się tak niesamowitych rzeczy o koalicji i Partii, ze nie ma dnia zeby mnie ręce nie świerzbiały żeby coś skrąbnąć:) No - chociazby wczoraj na korytarzach sejmowych (na razie w tv - ale...) ujrzałem nikogo innego jak Korwin-Mikke we własnej osobie :). Myślę że Macierewicz to taka próbna kaczka (sorry:) - Prawda jest jeszcze lepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite pracowitość popłaca 14.07.06, 16:17 dlategom biedny jak ta mysz pod miotłą miotająca się. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Za to możesz chodzić z uniesioną głową 14.07.06, 16:41 i za te swoje zarobione uczciwie pieniądze wypić szczodrze chrzczone piwo w Bibliotece. Odbijaj flaszkę, żądz nie kiełznaj, Hej, na orbitę wszyscy wraz! Bo gdy tak człek od rana pełza, To wieczór spędzić chce wśród gwiazd... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Za to możesz chodzić z uniesioną głową 14.07.06, 16:54 > wypić szczodrze chrzczone piwo w Bibliotece. Od dłuższego czasu pijam tylko butelkowe :) > Odbijaj flaszkę, żądz nie kiełznaj, Właśnie zobaczyłem przez okno, jak bohater <a href="http://miastozinnejbeczki.blox.pl/2006/06/2006-04-21.html">mojego wywiadu z vloga</a> wychodził ze sklepu naprzeciwko, ukrywając za plecami smukłą butelczynę, po czym skrył się w bramie obok. A co do unoszenia głowy, to z późno zacząłem to robić i mi wykwitła lordoza boczna. Odpowiedz Link Zgłoś
brite oż kruca fuks 14.07.06, 16:58 mogłyby admyny wreszcie zrobić coś z tymi regexpami wydłubującymi ahrefy z postów. Odpowiedz Link Zgłoś
brite nie szkodzi 14.07.06, 17:08 Liczą się intencje. bajdełej, dziś też pewnie posiedzę chwil parę w ogródku, jakbyco. Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: to ja Wam powiem co w międzyczasie udało mi s 14.07.06, 20:47 to ja też powiem, chociaż to nikogo nie zainteresuje:) w wydziale komunikacji przerejestrowałam jednego, zarejestrowałam drugiego, zerwalam 80 mb zakurzonej okleiny ze ścian, umówiłam ślusarza i malarza, chociaż nie bardzo mieli czas...wiadomo sezon, ale udało się:) no i dojechałam na działkę. i kurcze, wreszcie weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: to ja Wam powiem co w międzyczasie udało mi s 14.07.06, 22:19 Kasza, a ten wyszynk z płytkami na Tuwima to gdzie tak dokładnie jest i czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani trochę późno - ale ospowiadam 20.07.06, 16:15 byłem w tym wyszynku - ale brakujących płytek tam nie uświadczyłem. kupiłem dopiero w sobote rano na Brukowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: hop, hop!! Y, C, DB, A, B, gdzieście się poch 14.07.06, 19:05 Wyparowali ;) jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: hop, hop!! Y, C, DB, A, B, gdzieście się poch 20.07.06, 16:17 > Wyparowali Połączyli się w pary i ulecieli? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: hop, hop!! Y, C, DB, A, B, gdzieście się poch 20.07.06, 16:49 mimo iż nie ma M w tytule odpowiem: jestem w pracy :) cięzko pracuję w pocie czoła aby móc jutro wieczorem mieć wszystko w tyłeczku ;P I to na całe 2 tygodnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: hop, hop!! Y, C, DB, A, B, gdzieście się poch 20.07.06, 16:52 > mieć wszystko w > tyłeczku ;P Ojoj, nawet puste kalorie, które przyjmuję ostatnio dość regularnie, nie działają tak szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: hop, hop!! Y, C, DB, A, B, gdzieście się poch 20.07.06, 16:54 brite napisał: > > Ojoj, nawet puste kalorie, które przyjmuję ostatnio dość regularnie, nie > działają tak szybko! może przegryzaj je czipsami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cassani dupa i pipa 24.07.06, 14:36 nikogo nie ma, nie ma z kim ponawalać się pięśćyma czy palcyma. wszyscy jakies zajebiście ważne sprawy załatwiają, albo se pojechali na wakacje. jeszcze się będa prosić. jeszcze będą. jeszcze Wam pokażę. gó... oj sorry - nawet tego nie można. łachy bez. upał jak drut i nikogo nie ma. nie wiem co to za powody - ale na pewno ważne skoro wszyscy mają forum w dupie i se wyjechali. taka oto jest forumowa solidarność. taka. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kaszo, ja jestem, epizodycznie, lecz jestem 24.07.06, 15:03 ale ze mną się nie da napier dalać. Za bardzo ugodowa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: trudno, co robić 25.07.06, 08:34 Mnie nie było, teraz przez moment jestem ale jak już się pojawię to rozkręcę tę karuzelę że hej ! Witam wszystkich, pozdrawiam i życzę owocnego zmagania się z trudną materią codzienności... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ale 18.08.06, 08:51 chujoza tu się robi. niedługo zacznę pisać chyba bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: ale 18.08.06, 08:54 czy będzie się nazywał cassani.blog.pl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ale 18.08.06, 09:44 nieee,e chyba nie, już nie będe nadeksploatował cassaniego - założe sobie jakieś konto szara.myszka.blog.pl i będę opisywał moje podboje kulinarne :) Odpowiedz Link Zgłoś
scalietti Re: ch u j o z a na poziomie:D 18.08.06, 09:06 przynajmniej evonka jest szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie można już wysłać pustej wiadomości? 18.08.06, 09:07 nieee, tej szykany nie znieeeesę Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Czemu JAAA nie mogę? 18.08.06, 09:10 wyświetla mi się: "Nie można wysłać pustej wiadomości" Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie mogę, mogę, mam pokera, sialalala 18.08.06, 09:41 wewnątrz nawet syganturki nie było! mój post był pusty, puściusieńki ;P Odpowiedz Link Zgłoś