Gość: ala_w IP: *.lemabo.pl 17.07.06, 22:21 kto wie kiedy będą wyniki rekrutacji bo na stronie UŁ nie mogę tego odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancy.boy Re: biologia na UŁ 18.07.06, 10:12 To nigdzie nie zostało napisane. Zdaje się, że każdy kandydat otrzyma pisemną decyzję o wyniku rekrutacji. A kiedy (o ile w ogóle) pojawią się listy rankingowe - nie wiem. Trzeba po prostu monitorować stronę www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: biologia na UŁ IP: *.astral.lodz.pl 18.07.06, 10:18 dzwonic do nich musicie co jakis czas.z UŁ nigdy nic nie wiadomo i zacznijcie sie do tego przyzwyczajac :D ale i tak jest kul :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-nie Re: biologia na UŁ 18.07.06, 10:34 lista przyjętych ma być wywieszona na początku sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala_w Re: biologia na UŁ IP: *.lemabo.pl 18.07.06, 12:12 Dzięki za odpowiedzi. Mam informację, która może się przydać. Napisalam do nich (w sprawie zaświadczeń lekarskich)i otrzymałam odpowiedź, że termin ich skladania mija już 24 lipca! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: biologia na UŁ 18.07.06, 13:21 ala.. ale to na wszystkie kierunki?? bo ja się wybieram na etnologię albo na filologię bułgarską . trzeba pobrac od nich jakiś specjalny druczek czy tylko idę do lekarza -dzień dobry -dzieńdobry -poprosze zaświadczenie o stanie zdrowia. na tej zasadzie? chyba też muszę do nich napisać w imieniu znajomej , która choruje na depresję..no, ale chyba depresja nie będzie przeciwskazaniem do podjęcia studiów. jak myślicie?? Uniwersytet zaczyna mnie denerwować powoli... ale to takie drobny szczegól. najbardziej mnie wkurza,że jak do nich dzwonię to te 2 pierwsze numery , które są podane są ZAWSZE zajęte.niezależnie od tego czy zadzwonie o 9 czy o 14.a trzeci zawsze milczy. pisze do nich e-maile.chociaż na nie odpowiadają.. pozdrawiam, przyszla albo niedoszla studentka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-nie Re: biologia na UŁ 18.07.06, 14:41 spokojnie, tylko na niektóre jakąś biologię, edukacje przez sport itp (lista jest na stronie rekrutacji uni) denerwuje mnie tylko to, ze na uni wyniki maja byc na poczatku sierpnia (tak dzis przeczytałam w Dzienniku Łódzkim), a na PŁ już 24 lipca. co, na uniwerku dłużej się liczy? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala_w Re: biologia na UŁ IP: *.lemabo.pl 18.07.06, 16:31 Podając tę informację miałam na myśli tylko osoby startujące na biologię. Przepraszam, że Cię postraszyłam. Odpowiedz Link Zgłoś