Gość: ktos_acc IP: *.bremultibank.com.pl 10.02.03, 16:17 Z tego co wiem AMG odpowiada jedynie za design graficzny stron mBanku, a wiec "wdrozenie systemu" to stanowczo za mocno powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan X Re: AMG.net zwiększa przychody IP: *.bremultibank.com.pl 10.02.03, 16:21 Jakie AMG ? to ja zrobilem system mBanku, BRE i Accenture tylko mi pomagalo, a nie tam jakies AMG ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieladnie, nieladnie Re: AMG.net zwiększa przychody IP: *.bremultibank.com.pl 10.02.03, 16:24 Z tego co wiem, to firma Accenture, która w ubieglym roku miala obrotu kilkadziesiat mld $ robi od kilku lat system dla mBanku i MultiBanku. AMG co najwyzej moze zaprojektowala kilka stron dla BRE. Mysle, ze nie ma sie czym chwalic. Kazdy, kto przeczytal "HTML nie tylko dla orlow" moglby to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Re: AMG.net zwiększa przychody IP: *.lodz.msk.pl 10.02.03, 21:32 > Z tego co wiem AMG odpowiada jedynie za design graficzny stron > mBanku Nie, nie tylko mBanku. Wejdz na strone Pekao SA i popatrz na stopke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj fuj Re: AMG.net zwiększa przychody IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 09:51 Panu Prezesowi życzę zapisanie się na kurs z etyki biznesu. Rozważałem zatrudnienie firmy AMG.net i już wiem, że to nie ma sensu. Jeśli potrafi tak sprytnie mijać się z prawdą w prasie (przecież nie powiedział, że implementują system w BRE), to znaczy, że swoich nieświadomych klientów (a który klient jest ekspertem) może oszukiwać na potęgę. Fuj fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Fasola Re: AMG.net zwiększa przychody IP: *.bremultibank.com.pl 11.02.03, 13:46 Gość portalu: Rene napisał(a): > > Z tego co wiem AMG odpowiada jedynie za design graficzny stron > > mBanku > Nie, nie tylko mBanku. Wejdz na strone Pekao SA i popatrz na stopke. > Pozdrawiam Slowko "jedynie" odnosilo sie do designu stron, a nie do mBanku. Nikt nie przeczy, ze firma AMG zrobila duzo stron internetowych. Tego, czego nie zrobila, to systemu mBanku. Odpowiedz Link Zgłoś
jabba100 Re: AMG.net zwiększa przychody 11.02.03, 12:09 Kochani! Jest dzis ch^*owy pochmurny dzien. A dzieki Waszym slowom Drodzy Forumowicze - materialnym dowodom Waszej niezmierzonej ignorancji placze ze smiechu! Wasz Jabba Ps. Aby zrozumien znaczenie slow "wdrozenie systemu" polecam nastepujace zasoby: 1. www.crm-forum.com, 2. atg.com 3. www.computerworld.pl/news/news.asp?id=12138 Ps.2 Facta non praesumuntur, sed probantur Ps.3 Czemu pracownicy Multibanku sa tak sfrustrowani? Odpowiedz Link Zgłoś