yavorius 26.07.06, 12:58 ;;tu można używać średników (;;;) do woli;; Cassaniu, Excentrixu, Aaaudwieściedwu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: ;;Wątek dla Longety;; 26.07.06, 13:01 dziekuje;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: _____________================|||||||\\\\\\//////// ale fajny wątek wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
brite ;odebrałm; 26.07.06, 13:09 nic nie mam w tym moim majlu nie doszłed jeszcze chyba albo ;co; zawsze coś z tymi ;pocztami; nie tak czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
brite jestem na owszem! 26.07.06, 13:33 tylko jak co i gdzie bo to ;nigdy nic niewiadomo; Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Tak! Owszem! Pewnie! Ma się rozumieć! 26.07.06, 14:47 na Ciebie to zawsze można liczyć... ...na LoveParade...dlanaprzykładu...? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A mnie jest szkoooodaaaa teraaa, ;;szkoda;; 26.07.06, 14:52 a do kiedy wydzierżycie? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: A mnie jest szkoooodaaaa teraaa, ;;szkoda;; 26.07.06, 14:57 ja dzierżę do końca...nawet po reanimacji wracam na parkiet Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix no jusz !! 26.07.06, 15:19 jeszcze Cię na wyuzdanej imprezie nie widzieli ?? Niech buty najpierw dojdą i stanik jakiś z różowego futerka sobie spraw... ale to na przyszły rok bo już po wszystkiemu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Tak! Owszem! Pewnie! Ma się rozumieć! 26.07.06, 14:53 mój wątek to ja sobie teraz ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ===================================================== (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) itp.itd tylko bez parad proszę i ku.. nalegam Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Co ze schabowym na boczku? 26.07.06, 15:01 spoko pod kontrolą,zapomiałem o małej cebuli ale też dochodzi kiedy dojdzie razem z boczkiem i zostanie sam tłuszcz wrzuce schabowy to bedzie szybka piłka na ostatnią minutke wrzucę usmażony i wytopiony boczek z cebulką+kawałek żółtego sera na schab a frytki to 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix to dziwny przepis... 26.07.06, 15:03 ale możemy pochodzić z innych regionów. A panierujesz to mięso w czemś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: to dziwny przepis... 26.07.06, 15:06 jasne jajkiem i ręcznie tartą bułka(suchą) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: to dziwny przepis... 26.07.06, 15:08 masz chłopie fach w dłoniach. Esplanada chyba szuka kucharza... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix latem to 26.07.06, 15:07 ja lekko i warzywnie... kalafiorka, brukselkę, ziemniaczki z koperkiem, mizeria, ewentualnie ryba albo jajo sadzone. Tłuszczu unikam bo mi się to w tekstylia wytapia... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Jak to? Tłuszcz w tekstylia? Którędy? 26.07.06, 15:09 przez pory. O! krem z porów !! to mi chodzi teraz po głowie. Bo cytrynową przetestowałem a raczej testuję i jest to wielkie rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie rób kremu, teraz pory są tak świetne 26.07.06, 15:12 pokroić w grube plastry, takie 1,5 -2 cm. Udusić bez mieszania, żeby się nie rozpadły, nieco soli, masła. Do tego kilka kostek fety, świeży majeranek. Dobre do cielęciny, lub łososia na parze. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ale tłuste, to dla górnika czy gruźlika? 26.07.06, 15:09 słuchaj mała mam 190cm i 80 kg wagi także do tłuściochów nie należe jak jeść to porządnie i z jajem Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Ale tłuste, to dla górnika czy gruźlika? 26.07.06, 15:11 acha! takiś olbrzym ?? w takim razie cofam wszystko co do Ciebie powiedziałem !! Przepraszam. A z "małą" toś przycelował... heheheee..... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ta mała jeszcze się skurczyła 26.07.06, 15:13 normalnie mam teraz 145 cm i 39 kg. Jestem taka MALA, czy jakiś pan mnie przytuli? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ale tłuste, to dla górnika czy gruźlika? 26.07.06, 15:15 ależ,czy ja coś pisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ;;Wątek dla Longety;; 26.07.06, 13:02 ;;zawsze miłem wrażenie, jak wziołem z nimi;; wtedy i u mnie kiedyś to w wszawce Warszawce. Normalnie i jak zawsze. Nie zgadzam ;;sie;; Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;Wątek dla Longety;; 26.07.06, 13:03 excentrycznie wal się to mój wątek ;;;;;;; spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix ;;;;;jakie twoje;;;; 26.07.06, 13:04 zostałem zaproszony, misiu ;pysiu; Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ;;Wątek dla Longety;; 26.07.06, 13:04 wreszcie mówią o łodzi co! mogę sie opodatkować na mundurki dla szkół to i tak będzie taniej niż nowe kiecki co tydzień - zawsze to nowe miejsca pracy w administracji,ten kierunek rozwoju juz dawno wygrał wszelkie rankingi zatrudnienia. i o dziwo nie klikne by was poprzec,duże miasto wiele talentów,dacie sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;Wątek dla Longety;; 26.07.06, 13:06 to jeszcze parę;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; a byki ortograficzne też mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ps. 26.07.06, 13:05 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie wszyscy naraz!!! 26.07.06, 13:07 do longety trzeba spokojnie, po kolei, potem znów mu się będzie myliło! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: nie wszyscy naraz!!! 26.07.06, 13:09 dzięki casani,właśnie miałem o to poprosić Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: nie wszyscy naraz!!! 26.07.06, 13:10 ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; Longin, łelowju, nie czujesz tego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: nie wszyscy naraz!!! 26.07.06, 13:12 niezłe,jeszcze coś potrafisz graficznie intelektualnie nie wysilaj się upał straszny Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: nie wszyscy naraz!!! 26.07.06, 13:13 graficznie właśnie mi się zje bało. A intelektualnie xię nie wysilam, mnie tak spontanicznie wychodzi zapomniałbym ;;;;;;;; :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: nie wszyscy naraz!!! 26.07.06, 13:15 intelektualnie,też jesteś wrakiem Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix może teraz ?? 26.07.06, 13:16 ;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;; o, może teraz.... ;;;; :)) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: może teraz ?? 26.07.06, 13:18 daj sobie spokój,jesteś żałosny mimo tego że wiesz gdzie jest klawisz;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: może teraz ?? 26.07.06, 13:20 dlaczego tak mówisz /piszesz/ ?? co we mnie żałosnego ?? chcesz mi sprawić przykrość ? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: może teraz ?? 26.07.06, 13:26 excentrix napisał: > dlaczego tak mówisz /piszesz/ ?? co we mnie żałosnego ?? chcesz mi sprawić > przykrość ? no co ty,w zyciu nie widziałem fajniejszego serca;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: może teraz ?? 26.07.06, 13:28 acha, czyli widać ?? bo to okienko jakoś mi przeformatowało.... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius a oto ;;;longeta;;; 26.07.06, 13:12 www.artactif.com/indexL/longeta.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ;;;;;; wiadomo kim lub czym jest Longeta ;;;;;; 26.07.06, 13:17 Oto Longeta :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;; wiadomo kim lub czym jest Longeta ;;;; 26.07.06, 13:19 brawo,ale to żadna tajemnica wystarczyło spytać Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ;;;;;; wiadomo kim lub czym jest Longeta ;;;; 26.07.06, 13:20 ja się domyślałem, że coś wspólnego z gipsem w tym jest, ale żeby aż tak... Nie chciałem Cię ;;;peszyć;;; Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;;;;; wiadomo kim lub czym jest Longeta ;;;; 26.07.06, 13:25 yavorius napisał: > ja się domyślałem, że coś wspólnego z gipsem w tym jest, ale żeby aż tak... > > Nie chciałem Cię ;;;peszyć;;; na razie mnie smieszysz i już Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Wszyscy jesteście ;;chamy;; i ;;ch uje;; !!! 26.07.06, 13:44 jak możecie tak chłopca osaczać? To się nie godzi! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix osaczać ?? 26.07.06, 13:51 dzidziuś, poczytaj sobie dokładnie. Ja z miłością i serduszkami a Ten mi że jestem żałosny... do Y to samo. Same obelgi i wyzwiska... ileż można "platona" strzelać ?? ;:); Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: osaczać ?? 26.07.06, 13:55 excentrix napisał: > dzidziuś, poczytaj sobie dokładnie. Ja z miłością i serduszkami a Ten mi że > jestem żałosny... do Y to samo. Same obelgi i wyzwiska... ileż można "platona" > strzelać ? tylko mi nie pisz ze ja rozpętałem tą wojne Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: osaczać ?? 26.07.06, 13:58 ależ Longinku, jaka wojna ?? Ty czytasz to co piszę ?? Ani słowa agresji, same sympatyczne zdania... nie ubliżam, nie poniżam, nie atakuję... masz jakąś jazdę ? Ja Cię lubię a jakbyś miał wizytówkę to chętnie dodałbym Cię do przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: osaczać ?? 26.07.06, 14:07 excentrix napisał: > ależ Longinku, jaka wojna ?? Ty czytasz to co piszę ?? Ani słowa agresji, same > sympatyczne zdania... nie ubliżam, nie poniżam, nie atakuję... masz jakąś jazdę > ? > Ja Cię lubię a jakbyś miał wizytówkę to chętnie dodałbym Cię do przyjaciół. to wolny kraj rób co chcesz,ja ide gotowac obiad Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: osaczać ?? 26.07.06, 14:14 idę na łatwizne i to przez was frytki kotlet schabowy zmażony na boczku + surówka i jeszcze zubra Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: osaczać ?? 26.07.06, 14:32 ale to dla całej rodziny tak ?? siedzisz i pichcisz ? Tzn zamiast pichcić romansujesz tu z nami wszystkiemi ?? Czekaj Ty, żona wróci to masz po łbie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: osaczać ?? 26.07.06, 14:35 trzymam kciuki. Ja nagotowałem gar zupy i mam z głowy... do piątku będę ją siorbał Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no z mojej strony mam nadzieję 26.07.06, 14:00 że nie czujesz sie osaczony. Z całych sił staram się zachowywać wstrzemiźliwość sądów. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: no dobra, PAX! /nt 26.07.06, 14:05 alez,w zasadzie czemu nie do nastepnego razu Odpowiedz Link Zgłoś
cassani i znowu trudne słowo 26.07.06, 14:07 wczoraj "ambiwalentny", dzisiaj "pax". strasznie trudnych słów zacząłeś używać po tym spacerze z Prezydentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: i znowu trudne słowo 26.07.06, 14:12 myślę że to Aaa ma na naszgo Brite'a zły wpływ Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: sprawdziłem 26.07.06, 14:28 jak się ściemni to się wyjaśni...nie bój nic Odpowiedz Link Zgłoś
longeta poddaję się 26.07.06, 14:31 nie chce mi się już sprawdzać,a kiedy tak sobię będe lezał już nie będziecie mnie kopac? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 No więc rudimentum fenomenu Longety 26.07.06, 14:27 zasadza się na jego owych drobnych imponderabiliach, wały przecipowodziowe. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani chyba jest za gorąco 26.07.06, 14:36 ja w każdym razie już w ogóle nie wiem o co chodzi w tym wątku. poddaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
brite proszę zatem 26.07.06, 14:57 o przekazanie choć cząstki tej rześkości. Ja juz nie wyrabiam Dziś miałem męską rozmowę ze stażystą odnośnie używania dezodorantu. Chłopak się niemal załamał. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix przełamałeś się !! przełamałeś !! 26.07.06, 14:59 podziwiam stoickość. Tyle czasu wydzierżyć z niemytym stażystą ?? buddyjska niemal postawa. Brawo Brite !! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: przełamałeś się !! przełamałeś !! 26.07.06, 15:23 > Tyle czasu wydzierżyć z niemytym stażystą ?? Otóż nie, on się myje. Na moją prośbę o zaczęcie używania jakiegoś deo odpowiedział: "Ale ja się myję codziennie". Powiedział mi też, że nigdy nie używał "żadnego psikacza". Facet ma 29-30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Kleopatra 26.07.06, 15:25 też się myła. Ona się kąpała. Podobno w mleku. zdajesz sobie sprawę jak przy egipskich temperaturach musiała po tym mleku j...ć ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Cóż, mówią, że pot jest bezwonny, dopóki bakterie 26.07.06, 15:30 bytujące na skórze nie zaczynają go rozkładać. Ustaliłeś, czy on mydła przy tym myciu używa? Bo trudno mi sobie wyobrazić, że po paru godzinach nawet bez "psikacza" śmierdzi się na odległość. No chyba, że jest to samiec alfa o tak silnych feromonach, że kobietom od tej woni same majtki mają spadać. A na Ciebie jego alfowatość nie działa, stąd Twój dyskomfort. Tak czy siak - to są trudne rozmowy, ale zrobiłeś coś dla ludzkości. Napisz kiedyś, czy poskutkowało. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Cóż, mówią, że pot jest bezwonny, dopóki bakt 26.07.06, 15:31 od dawna czułem że w tym kraju coś śmierdi,ale że to bakterie fiu,fiu Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Cóż, mówią, że pot jest bezwonny, dopóki bakt 26.07.06, 15:34 Jeszcze dziś przed wyjściem mu przypomnę. Gdybyście widzieli tę panikę w jego oczach, gdy z nim rozmawiałem... Ale byłem uprzejmy i wrażliwy, zrobiłem to w cztery oczy, bez świadków. No dobra, już z niego zejdę, bo to indywidualista jest, inteligentny nawet, tylko bardzo zahukany. Też kiedyś taki byłem, tylko teraz już z inteligencją troszkę gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie używasz psikaczy do nosa? Jak to? 26.07.06, 15:45 Chłopie, przecież Ty masz 30 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
brite nie postarzaj! 26.07.06, 15:46 nie mam nawet jeszcze pełnych 29, wizytówka kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta ku.. ja nic nie używam 26.07.06, 15:49 oprócz fermonów i woda+żel pod prysznic teraz poczułem się jak chłopak z prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ku.. ja nic nie używam 26.07.06, 15:52 co yar...nie moze tam ;babę ;posle i jeszcze raz :::::::::::::::::::::::::::::::: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: O, następny samiec alfa 26.07.06, 15:57 jak to takie alfy to może mi jakiegos podrślijcie. Skoro od tych feromonów majtki spadają to może przez takiego Alfę by mi się Omega wywietrzyła Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Przedmuchaj. No chyba, że alfa Ci przedmucha. 26.07.06, 16:13 dyć gadam coby mi podesłać Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Brawo! Brawo! 26.07.06, 15:04 mój patent na rześkość to wspomnienia z gór Pirin (Pyryn?), gdzie padałam na mordę z plecakiem, a w miasteczku było 55 w cieniu! Tu jest chłodek, przyjemny chłodek. Należy pić, ale nie piwo. Wodę. Receptory temperatury są gdzieś n w okolicach szyi. Tam należy się rozchełstać, chłodzić mokrym ręcznikiem. I gołe stopy opierać o zimną podłogę. Tyle. Więcej nie wiem. Brawo za rozmowę ze stażystą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta kto to wie 26.07.06, 14:41 o co chodzi w tym wątku? może autor sie odezwie i wyjasni? Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Re: kto to wie 26.07.06, 15:03 On się nie odezwie. Tak sie ;biedaczek; załamał tym wątku że musiał do domu pujść sie przespać. ALe nia mrtw się;;; Jak jutro wruci to bedzie sie wyspowiadć z tego wszyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: kto to wie 26.07.06, 15:05 mówiłem ? mówiłem ?? mu Longin pojechał po calaku i nam się Yavor - bidula rozsypał ?? Longin - przeproś !! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_klosz Re: Ale superowy wątek!!! (brak mi słów) 26.07.06, 16:12 alleluja!!! przecież do qrwy nędzy logowani tworzą wyłącznie ambitne wątki, więc nie krytykuj tylko podziwiaj!!! cała masa nowych forumowiczów zawitała na forum, a temu wiecznie źle! nie podoba się? zmień klimat! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ;;Wątek dla Longety;; 14.12.06, 16:37 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3792566.html Wstrętna, niedobra Unia! Da nam 4 razy więcej niż zabierze! Fuj ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: ;;ojej;; 14.12.06, 16:44 Aże z lipca wygrzebałeś? Fakt , Unia jest fuj ;; lav Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;Wątek dla Longety;; 14.12.06, 21:54 yavorius napisał: > gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3792566.html > Wstrętna, niedobra Unia! Da nam 4 razy więcej niż zabierze! > Fuj ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; To teoria,biorąc pod uwagę przepisy unijne i standarty większość tych pieniędzy nie wpłynie do polskich kieszeni,czy budżetu To typowa tuba propagandowa uni, dla frajerów:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;;Wątek dla Longety;; 14.12.06, 22:04 Nisłychane,charujesz po godzinach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: skund ten wontek się wzioł 14.12.06, 16:58 Aha, jasne, a kto tu się wpisał? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=45873722&a=45874653 Odpowiedz Link Zgłoś
cassani heh 14.12.06, 17:13 jeszcze do tego byłem uprzejmy - co to za WĄTEK??? POWTARZAM! :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius jak to skąd? 05.04.07, 09:07 Przyszedł! Z Brzezin! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix odżyły wspomienia... 05.04.07, 09:20 wspomnienia piękne i niewymazywalne... hulaj średnik, piekła nie ma ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ♫♪♫ I wszyscy razem! ♫♪♫ 05.04.07, 09:25 ♪♫♫♪♫♪♪ Przybieżyły do Brzezinek średniki Grając skocznie Longeciątku na lirze ♪♫♫♪♫♪♪ ♪♫♫♪♫♪♪Chałwa na obwodnicy, chałwa na obwodnicy A średnik w Brzezinach ♪♫♫♪♫♪♪ ♪♫♫♪♫♪♪Oddawali swe ukłony Longecie Jeden aż się zmienił w dwukropek ♪♫♫♪♫♪♪ ♪♫♫♪♫♪♪Chałwa na obwodnicy, chałwa na obwodnicy A średnik w Brzezinach ♪♫♫♪♫♪♪ Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ♫♪♫ I wszyscy razem! ♫ 05.04.07, 09:29 Coś ci się święta pomyliły,urodziny już były;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ♫♪♫ I wszyscy razem! ♫ 05.04.07, 09:33 ♫♪♫♫♪♫ Gdy średnik śliczna Longetę kołysała z wielkim weselem tak jemu śpiewała Lilililaj, moje Tirąteczko Lilililaj, śliczne Longeciątko ♫♪♫♫♪♫ Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: ♫♪♫ I wszyscy razem! ♫ 05.04.07, 10:53 Dla Longety na zajączka wielkanocnego: friederburda.avenit.de/files/upload/Chagall_Der%20rote%20Jude.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
longeta ładne(zieeew) 05.04.07, 11:12 w rewanżu mogę zaproponować kąpiel w wodzie święconej,może trochę rozjaśni twój mrok w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ładne(zieeew) 05.04.07, 11:21 Ja na Twoim miejscu byłbym niektórym z tych chłopaczków wdzięczny. Przecież oni Twoim kosztem wyraźnie poprawiają sobie samopoczucie. A jeżeli tak, to muszą Cię wysoko cenić. Przecież nie naigrywaliby się aż tak żałośnie z kogoś, kogo się nie obawiają. No i jeszcze te niewybredne porównania do własnych idoli. Już ładnych pare lat widać, że ci, którzy bałwochwalczo szerzą lewackie wzorce, żeby odwrócić uwagę od siebie, porównują oponentów do swoich bożków. Taka to i ich mołojecka odwaga:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ładne(zieeew) 05.04.07, 11:28 Łojojojoj, hymmm ;-)) Chyba będę się musiał wybrać na Nastrojową w poniedziałek wielkanocny ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ładne(zieeew) 05.04.07, 11:36 A wybierz się, wybierz! Już tam grupki miejscowych bedą czekać w pogotowiu z wiadereczkami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: ładne(zieeew) 05.04.07, 11:33 Ajaj, jaki soczysty patetyczny język! "Bałwochwalcze szerzenie" i "mołojecka odwaga" lubię to! Popisz jeszcze coś stylowego, może teraz spróbuj kawałek ala Dmowski? Rzeczywiście fajny wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ładne(zieeew) 05.04.07, 11:37 I bez tego gotów jesteś wyjechać z jakimiś faszystami. Śmiało, nie krępuj się!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: ładne(zieeew) 05.04.07, 11:39 Więc wg. ciebie Dmowski to faszysta? Chwila wielkopostnej szczerości? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ładne(zieeew) 05.04.07, 11:47 A gdzie coś takiego napisałem?! Po prostu spodziewam się, że wzorem wielu mundrusiów za chwilkę przyrównasz mnie do tych czy tamtych. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy A ma to tytuł: 05.04.07, 11:12 unijny Żyd przed hospicjum na Julianowie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: jak to skąd? 05.04.07, 09:21 yavorius napisał: > Przyszedł! Z Brzezin! Kiedy przejeżdżasz przez B,masz czkawkę(?) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ale 05.04.07, 09:29 Teraz możemy wątek uzupełnić o: hymmm i ojojojoj ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś