excentrix 26.07.06, 15:52 Kto żyw zatem niechaj klika w klawiaturę tu bezzwłocznie Niech maraton rymowany na FŁ się dziś rozpocznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Wąt wyłącznie rymowany 26.07.06, 15:55 to upał tak dołuje że niezwłocznie nie zarymuję ale jutro deszcz spadnie wtedy rymy bedą ładne Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Kaziek 26.07.06, 15:58 Kaziek, Kaziek, Kaziek, Kaziek Powiedz, powiedz, powiedz, przecie Kto to, kto to, kto to, kto to, tak ci przy... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Deszcz 26.07.06, 16:08 Deszcz spadnie w sierpniu lub we wrześniu może kolejna msza w intencji deszczu raczej nie pomoże Dzień dobry po przerwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Czyżby 26.07.06, 16:10 Czyżby czyżby czyżby czyżby Czyżby czyżby czyżby czyżby Czyżby czyżby czyżby czyżby Wszystkie sprawy załatwione? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Czyżby 26.07.06, 16:12 Załatwiłam wszystkie sprawy finał nie będzie ciekawy Ale na forum wejść musiałam bo już za dzieciaka rymowałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brite uffff 26.07.06, 16:32 Człowieku Czy Ci ku- rcze upał tak włupał że prosisz się o si- łowanie z zadaniem w tym upa- le? Dup@! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: uffff 26.07.06, 16:51 Lipiec mamy- Brajt przemiły a zimowe chłody trochę się nam znudziły więc cieszmy się słońcem póki je mamy bo kiedy przyjdzie zima świat znów będzie zapłakany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wąt wyłącznie rymowany 26.07.06, 17:06 Co z tego, że bez związku. Co z tego, że bez treści. Ważne, by każdy "pisarz", pierdoły mógł zamieścić. Więc wrzutka o Antonim, co to go nikt ni znał: Dupa to była i pipa, nie żaden mężczyzna. Wziął się i zawinął, gdy lat miał dwadzieścia. Nie był ci on w górach, nie szturchnął niewieścia. Zakrztusił się na amen Anteczek miętuskiem, gdy wybory przerżnęła partia z panem Tuskiem. Morał z tego płynie na wskroś oczywisty: chcesz pociągnąć dłużej, skreślaj słuszne listy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Wąt wyłącznie rymowany 27.07.06, 08:20 i znowu tajemnica, skryta między wiersze nie mówi o niej platon, nie mówi sienkiewicz czemóż zatem, gdy w tuska godzą razy pierwsze miętuskiem się dławi antek macierewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Wąt wyłącznie rymowany 27.07.06, 07:45 Excentlinku linku linku:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36948&w=13451257 Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix ćwierćpoemat poranny 27.07.06, 08:16 Jest takie miejsce, nie uwierzycie gdzie codzień chętnie biegnę o świcie Spotkam tam wielu ciekawych ludzi z którymi nigdy mi się nie nudzi Dowiem się wielu ciekawych rzeczy co w trawie piszczy, co w stawie skrzeczy o czym ćwierkają na dachu wróble kto wylądował tej nocy w pudle kto przecholował, kto w wytrzeźwiałce komu mafiozo połamał palce co to za miejsce ? powiem wam w końcu rano, jak na jabola sępię na dworcu ..... Odpowiedz Link Zgłoś