sbi 05.08.06, 12:41 Do niedawna był otwarty w każdą sobote, poszedłem tam dziś i pocałowałem klamkę. Czy naprawdę niezależy im na zadowolonych klientach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamikaze_pkow1 Re: Dlaczego oddział PKO BP jest nieczynny w sobo 05.08.06, 14:50 ja bym klamek nie calowal bo moze byc duzo zarazkow :) PKO prowadzi obecnie taka polityke by w celu obnizenia kosztow obslugi zmusic ludzi do korzystania z kont internetowych (maja nawet jakis dodatkowy pakiet Inteligo - nie mylic z kontem Inteligo bo to nie to samo). I to w sumie dobre rozwiazanie bowiem konta internetowe (np. mBank) sa o wiele wygodniejsze i rzecz jasna tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Dlaczego oddział PKO BP jest nieczynny w sobo 05.08.06, 16:55 > ja bym klamek nie calowal bo moze byc duzo zarazkow :) zapomniałem dodać cudzysłów ;) > PKO prowadzi obecnie taka polityke by w celu obnizenia kosztow obslugi zmusic > ludzi do korzystania z kont internetowych (maja nawet jakis dodatkowy pakiet > Inteligo - nie mylic z kontem Inteligo bo to nie to samo). I to w sumie dobre > rozwiazanie bowiem konta internetowe (np. mBank) sa o wiele wygodniejsze i > rzecz jasna tansze. Pewnie tak, tylko dlaczego jeszcze każą płacić dodatkowo za to konto (to jeszcze mogę zrozumieć) i za przelewy robione z tego konta (tego już nie rozumiem). Na szczęście na codzień korzystam z innego banku w którym to wszystko jest za darmo (wliczone w opłatę za konto). Ale niestety w internecie nie prowadzą obsługi kont walutowych, a bankomaty wypłacają tylko w złotówkach, tak więc czasami trzeba sie pofatygować do oddziału :( Odpowiedz Link Zgłoś
szondy Re: Dlaczego oddział PKO BP jest nieczynny w sobo 05.08.06, 20:58 Pewnie zabrakło pieniędzy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Dlaczego oddział PKO BP jest nieczynny w sobo 06.08.06, 00:19 mi sie to rowniez zdazylo jakies 3 tygdnie temu jak chcialam odwiedzic ow oddzial :( Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Dlaczego oddział PKO BP jest nieczynny w sobo 06.08.06, 18:33 szondy napisał: > Pewnie zabrakło pieniędzy! ;) nie, szondy, poszedl poflirtowac z kasjerą Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Dlaczego oddział PKO BP jest nieczynny w sobo 06.08.06, 13:06 i dlatego zrobili prowizje od wyplaty pieniazkow z konta wlasnego w okienku ? bez sensu w ogole wszystkie te banki zdzieraja forse jak moga :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Dlaczego oddział PKO BP jest nieczynny w sobo 06.08.06, 17:07 Słucham? to w PKO pobieraja prowizje od wyplaty? Pierwsze slysze. Owszem w Agencjach pobieraja ale w Banku? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Dlaczego oddział PKO BP jest nieczynny w sobo 06.08.06, 18:30 nie wiem jak to wyglada, bo nie mam tam konta, wiem ze od maja bodajze robili takie zamieszanie ze jest prowizja od wyplaty ponizej kilkaset zlotych. po to aby ludzie z bankomatow korzystali :/ wiem tez, ze bylam sie o to pytac odnosnie lokat, ksiazeczek itp to pan w obsludze klienta mowil ze tylko na wyplaty z kont. moze z nie wszystkich? nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal przerwa techniczna 09.08.06, 13:07 Przerwa techniczna w PKO Inteligo Uprzejmie informujemy, że od piątku 11 sierpnia godz. 22:00 do poniedziałku 14 sierpnia godz. 6:00 w związku z pracami technicznymi prowadzonymi w systemie informatycznym banku nie będzie możliwości korzystania z dostępu do rachunków bankowych przez internet, telefon oraz za pośrednictwem terminali samoobsługowych. Jednocześnie nieczynne będą wszystkie oddziały PKO Banku Polskiego. Wszystkie przelewy, zlecenia stałe i płatności przypadające na ten okres zostaną zrealizowane przez bank terminowo. Bez utrudnień będą Państwo mogli: * dokonywać wypłaty gotówki w bankomatach, * dokonywać płatności kartami PKO BP w punktach handlowo usługowych, * składać dyspozycje korzystając z funkcji depozytowej w bankomatach PKO BP, * korzystać z usług czynnych agencji PKO BP, * korzystać z infolinii oraz kartolinii PKO BP. Natomiast w godzinach nocnych wystąpią krótkie przerwy w możliwości korzystania z kart: PKO typu Partner, PKO Visa Business Electron, PKO Visa Business Electron Municipium oraz instrumentu pieniądza elektronicznego do wypłaty świadczeń pieniężnych. Prowadzony zakres prac nie dotyczy oferty konta Inteligo: www.inteligo.pl. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i związane z nią niedogodności. za: www.pkobp.pl/index.php/id=aktualo/akt_id=5099/zone=-1/section=ogol ps czym sie rozni pko inteligo od inteligo? mogliby nadac temu rozne nazwy, bo sie gubie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: przerwa techniczna 09.08.06, 14:39 PKO Inteligo to chyba nowa nazwa konta internetowego prowadzonego typowo przez PKO BP. Nie wiem jak to sie kiedys nazywalo. Roznica miedzy PKO Inteligo a Inteligo polega na tym ( wg mnie ), ze PKO Inteligo to konto z mozliwoscią zarzadzania nim przez internet a Inteligo to konto typowo internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal ajencji w Bartku juz nie ma 09.08.06, 13:10 powedrowalam tam dzisiaj i caly ten smieszny kiosk zniknal :D Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: ajencji w Bartku juz nie ma 09.08.06, 14:40 W inwarze jeszcze istnieje poza tym istnieje jeszcze chyba w Centrum na Al.Pokoju jesli mnie pamiec nie myli :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ajencji w Bartku juz nie ma 09.08.06, 15:30 no i cenowo ale mogli naprawde dac rozne nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ajencji w Bartku juz nie ma 09.08.06, 15:31 tfu to byla odpowiedx do inteligo :D do pko ajencji to ja juz nie wiem, na al pokoju? a gdzie? w centrum? a gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ajencji w Bartku juz nie ma 09.08.06, 15:49 ajencji, agencji ? :) oto lista agencji pko: Agencje PKO Banku Polskiego Sieradz ul. Armii Krajowej 7 Zakład służby zdrowia ul. Bohaterów Września 61 Sklep ul. Jagiellońska 13 Sklep pl. Wojewódzki 3 Urząd Odpowiedz Link Zgłoś