kasiaavon 07.08.06, 17:55 Czy ktos orientuje sie ile km od Instytutu filologii angielskiej znajduje się Ul. Piękna? Jak z dojazdem do centrum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iluminacja256 Re: ********Ulica Piękna-pytanie********* 07.08.06, 18:11 chodzi ci o anglistykę czy o coś innego? To jest kawałek, bo tzreba się pzresiadac - z Pieknej dojeżdza sie tramwajem al. Politechniki, przesiada w tramwaj na Piłsudskiego, a potem idzie przystanek . O ile o to ci chodzi.Mozna jeszcze bez przesiadki -wsiadać w 95 przy Uniwersalu podjechać autobusem do Kościuszki. Nie mam pojęcia ile to km. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: ********Ulica Piękna-pytanie********* 07.08.06, 18:13 A na wypadek , jakbyś miała zamiar tam mieskszkac to musze opwoiedzieć o pięknym parku, który powstał po ekshumowanym cmentarzu i w którym pozostało jeszcze co neico cmentarnego kliamaciku przy Pieknej . Uwielbiala mnie po nim ciągać pewna znajoma i zapewne ktoś zokolicy sprzeda ci jakaś mrozacą krew historię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: ********Ulica Piękna-pytanie********* 07.08.06, 18:49 ulica ta znajduje sie nieopodal mego bylego liceum do instytutu anglistyki mozna dojechac 15(tramwaj) i kawalek dojsc ogolnie rokicie to fajna okolica pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaavon Re: ********Ulica Piękna-pytanie********* 07.08.06, 19:31 a nie wiesz ile minut mniej wiecje jedzie sie do Ifa? albo ile chociaz km? Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: ********Ulica Piękna-pytanie********* 07.08.06, 19:47 nie wiecej niz 15 minut a najlepiej spojrz na mape :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Wydaje mi się 07.08.06, 20:07 że mapa była już kilkakrotnie dla kasiavon linkowana, ale może nie potrafi zrobić z niej użytku. Oczywiście mogę się mylić, zatem link jeszcze raz: www.mapa.lodz.pl/ Skorzystaj, to naprawdę dobra mapa, pozaznaczane są na niej również linie autobusowe i tramwajowe. Aha, i może przestań dawać po oczach tymi gwiazdkami, ludzie nie są ślepi i bez gwiazdek w temacie postu też odpowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaavon Re: Wydaje mi się 07.08.06, 21:10 mapę to ja mam i nie potrzebuje linkow ;), moge sobie sprawdzic linijeczką, ale jednak wolalam spytac kogoś kto mieszka w Lodzi i sie bardziej orientuje i co do okolicy rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Wydaje mi się 07.08.06, 22:27 a nie możesz pytać o to w jednym wątku? ostrzegam, ze nadwyrezasz cierpliwosc wielu forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Wydaje mi się 08.08.06, 15:36 kasiaavon napisała: > mapę to ja mam i nie potrzebuje linkow ;), moge sobie sprawdzic linijeczką, > ale jednak wolalam spytac kogoś kto mieszka w Lodzi i sie bardziej orientuje I to jest bardzo trafne podejście - wiadomo wszakże, że mapy kłamią i nie podają prawidłowych odległości. Odpowiedz Link Zgłoś
brandywine No tak 08.08.06, 16:24 wredne, podstępne, kłamliwe mapska. Trzeba się ich wystrzegać jak złego uroku! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ********Ulica Piękna-pytanie********* 08.08.06, 12:48 Kasiuavon, Zechciej juz zamieszkac w Lodzi, kupic sobie migawke i pojezdzic i samodzielnie posprawdzac jak co jest daleko, czym tam dojechac lub ile to zajmie ci pieszo. Jesli juz KONIECZNIE musisz sie o cos zapytac, to: 1. Nie zakladaj nowego watku, tylko pisz w juz istniejacym, np. tym. 2. Nie uzywaj "***************" w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś