heimer 30.04.03, 11:34 Poniewaz spedzacie mnostwo czasu w Internecie, to przeznaczcie troche swoich mocy obliczeniowych na pozyteczny cel. Link ponizej: setiathome.ssl.berkeley.edu/ Nie bedzie to przeszkadzac Wam w dyskusji, a bedzie tez pozyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ¥ Re: Prosba o pomoc dla SETI IP: 213.199.199.* 30.04.03, 13:05 heimer napisał: > Poniewaz spedzacie mnostwo czasu w Internecie, to przeznaczcie troche swoich > mocy obliczeniowych na pozyteczny cel. Link ponizej: Moze kai czy kimmijki z checia popra ta lewacka organizacje. Na mnie nie licz. Ps. Ogladalem kiedys jakis program z serii "co by bylo gdyby", akurat w tym odcinku mlodzi postepowi naukowcy (z SETI oczywiscie) namierzaja sygnal obcej cywilizacji, oczywiscie zachowawcza klika konserwatystow Busha natychmiast wsadza ich do wiezien a wszystko utajnia. Niestety, wiadomosc jakims cudem trafia do pewnego senatora (demokraty oczywiscie), ktory wszystko naglasnia w mediach, powstaje (przy ONZ oczywiscie) miedzynarodowa grupa do kontaktu z nowoodkryta lewicowo-postepowa cywilizacja kosmiczna, Bush dostaje za swoje i sie wstuydzi zas mlodzi postepowi naukowcy triumfuja no i proletariusze wszystkich ukladow gniezdnych lacza sie w jeden wielki Komintern ... i dalej w tym tonie .... w sumie SETI obrzydlo mi jak nieprzymierzajac Geenpeace lub ONZ czy inna mlodziezowka UW.... W innym zas programie z tej serii mozna bylo sie zapoznac z badaniami lewicowych biologow-futurologow ktorzy dokonali wiekopomnego odkrycia a mianowicie przewidzieli jaka fauna i flora bedzie na ziemi zamieszkiwac za 100 000 lat (oczywiscie z uwzglednieniem efektu cieplarnianego i dziury ozonowej) . I tak w bardzo obrazowy sposob, za pomoca komputerowych animacji moglem przesledzic jak to slimoskoczek (jakaś gatunek ślimaka ktory wyewoluowal w kierunku kangura) zostaje pozarty przez zabo-sosne, ktora wykozystuje sledzio- wazke do przenoszenia swoich pylkow ..... szkoda gadac ...... Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Pytanie do UPRowcow 30.04.03, 13:09 Czy istnieje jakas organizacja, ktorej nie uwazacie za lewacka? Z wyjatkiem jakichs Kolibrow i innych przybudowek UPR, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ¥ Re: Pytanie do UPRowcow IP: 213.199.199.* 30.04.03, 13:13 kimmjiki napisał: > Czy istnieje jakas organizacja, ktorej nie uwazacie za lewacka? Kimmijki, ja ten program, a wlasciwie cos w rodzaju filmu dokumentalnego widzialem naprawde! I zniesmaczyl mi to przedsiewziecie na wieki wiekow amen. > Z wyjatkiem > jakichs Kolibrow i innych przybudowek UPR, oczywiscie. A tego to nie wiem bo do UPR ani innych przybudowek nie naleze. O ile to pytanie bylo do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Pytanie do UPRowcow 30.04.03, 14:01 Gość portalu: ¥ napisał(a): > Kimmijki, ja ten program, a wlasciwie cos w rodzaju filmu dokumentalnego > widzialem naprawde! Nie mowie ze nie. Tylko nie wiem, co to ma wspolnego z lewactwem. > A tego to nie wiem bo do UPR ani innych przybudowek nie naleze. > O ile to pytanie bylo do mnie. Mowiac "UPRowcy" nie mialem na mysli czlonkow UPR, tylko jej wyznawcow w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ¥ Re: Pytanie do UPRowcow IP: 213.199.199.* 30.04.03, 14:07 kimmjiki napisał: > Mowiac "UPRowcy" nie mialem na mysli czlonkow UPR, tylko jej wyznawcow w ogole. Co masz na mysli mowiac "wyznawca UPR"? Jesli ktos chce wiecej wolnosci i mniejszych podatkow czyni to go od razu czyims wyznawca? Wiec moze wyjasnij mi czyim ty jestes wyznawca? Moze Hitlera, skoro tak cie pociaga wizja zjednoczonej europy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ¥ Re: Pytanie do UPRowcow IP: 213.199.199.* 30.04.03, 14:07 Zwazal bys co piszesz o innych szczeniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Pytanie do UPRowcow 30.04.03, 14:28 Gość portalu: ¥ napisał(a): > Co masz na mysli mowiac "wyznawca UPR"? > Jesli ktos chce wiecej wolnosci i mniejszych podatkow czyni to go od razu > czyims wyznawca? Wtedy to i ja musialbym sie nazwac wyznawca UPR. Nie, chodzi mi o ludzi slepo zapatrzonych w JKMa, dla ktorych kazde jego slowo jest swiete, a nawet totalnej bredni gotowi sa bronic (patrz moje watki "Nowy rekord kretynizmu" i "JKM woli Bialorus"). > Wiec moze wyjasnij mi czyim ty jestes wyznawca? Niczyim. Jestem ateista. > Moze Hitlera, skoro tak cie pociaga wizja zjednoczonej europy? Hitler nie chcial zadnej zjednoczonej Europy, a gdyby zyl dzisiaj, pewnie bylby Waszym sojusznikiem w walce z UE. Odpowiedz Link Zgłoś