Gość: Marek Sydney IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.08.06, 22:55 Bravo z Sydney!!! Czerwoni Wlodarze Miasta Wlokniarzy TAK TRZYMAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bleeeeeeeee Re: Widzew - ŁKS 2:1 IP: *.48.115.131.ltv.pl 11.08.06, 23:03 No cóż.... może następnym razem wam się uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry White Re: Widzew - ŁKS 2:1 IP: *.toya.net.pl 11.08.06, 23:18 No cóż, niby jestem przeciwny złośliwościom i takim różnym, ale... sporo chamstwa się tu krzewiło na forum, że nie wspomnę o prężeniu muskułów ze strony ŁKS-iaków. Zatem...dosyć już tej napinki, nie mówcie nic nikomu i idźcie grzecznie spać, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala obrona częstochowy w wykonaniu podmiejskich IP: *.4web.pl 11.08.06, 23:20 szkoda że skuteczna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murano Re: obrona częstochowy w wykonaniu podmiejskich IP: *.toya.net.pl 11.08.06, 23:22 W pierwszej połowie obrona bazarowych, w drugiej podmiejskich. Już teraz ok, dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeeee Re: obrona częstochowy w wykonaniu podmiejskich IP: *.48.115.131.ltv.pl 11.08.06, 23:44 Wy w I połowie mieliscie Noc Św Bartłomieja - gdyby obrona nie zawaliła głupio bramki a u was nie Bodzio wyjechalibyście z piątką w plecach.... w II połowie zespól się cofnął, raz że środek opadł z sił i Niżnik mógł wreszcie pograć a dwa że w ataku nie miał kto trzymać piłki, wszedł Grzelak i znowu był spokój - zresztą nawet czystej "setki" nie mieliście więc Koala nie p......l z łaski swojej tylko dziękuj Bogu ze Grzelak miał kontuzje a Sokalski jeszcze młody i trochę nie myśli.... u was Bodzio klasa jak zwykle, podobał mi się Kolendowicz - ma depnięcie, i Niżnik w II połowie - resztą cieniutko :) tradycyjnie panujemy :P Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: obrona częstochowy w wykonaniu podmiejskich 12.08.06, 00:03 i po co były te napinki, jak znowu tradycji stało się zadość.... mówiłem wam, że piłkarsko w Lodzi od 30 lat rządzi Widzew i nie zmieni tego żadna propaganda ani chciejstwo. W każdym razie brawa dla obu drużyn, bo mecz trzymał w napięciu do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Widzew - ŁKS 2:1 IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.08.06, 00:05 Widzew wygrał i nie potrzeba nic wyjaśniać... Ciekawe jak smakowało piwko przed telebimem na pikniku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki godzinę rządzimy na boisku i jesteśmy w plecy IP: 219.240.12.* 12.08.06, 00:23 gdzie do k...y nędzy koncentracja? po raz kolejny tracimy bramkę na samym początku! przegrać z tak żenująco słabym przeciwnikim to hańba! dlaczego bez przerwy pchali się środkiem, a zero skrzydami? dlaczego tak mało strzałów z daleka, przecież murawa była mokra?! chojnacki obudź się, zacznij wyciągać wnioski, albo zrezygnuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: godzinę rządzimy na boisku i jesteśmy w plecy IP: *.range86-141.btcentralplus.com 12.08.06, 00:29 te marecki? odetchnij trochę.... żenujące to chyba są twoje wyobrażenia o własnej potędze? a hańbą to jest nie wygrać żadnego meczu w derby przez ŁKS w ciągu ostatniej dekady.... powinniście się już chyba przyzwyczaić że derby są zazwyczaj dla Widzewa, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: godzinę rządzimy na boisku i jesteśmy w plecy IP: 219.240.12.* 12.08.06, 00:37 powinniście się chyba przyzwyczaić że mistrzostwo polski dla rodowitych! kto zdobył ostatnie dla łodzi? przegrać z "kimś" to nie hańba, ale z byle kim to wielka hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: godzinę rządzimy na boisku i jesteśmy w plecy IP: *.toya.net.pl 12.08.06, 00:59 Będąc mistrzem Polski sprzed iluś tam lat (8?) i ciągle przegrywać z kimś tam, jakimiś podmiejskimi czy cóś - to jest dopiero obciach i hańba, masz rację. Ale jeśli staje się to regułą, może czas to wreszcie zaakceptować i przestać się wściekać? Taki wasz los, że w Łodzi rządzi kto inny, a i na świecie znają tylko jeden łódzki klub? Zdobądźcie po prostu kolejnego miszcza i wyzbędziecie się kompleksów. Proste prawda? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA godzinę rządzimy na boisku i jesteśmy w plecy IP: *.lodz.mm.pl 12.08.06, 21:44 Jaki na bazarze był zaje...sty telebim , 14 cali i do tego czarno biały dlatego pieprzysz bzdury!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny MARAS TO TY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:42 czy to ty Marasie co poznaliśmy sie w AMS ? nawet jak jakiś inny Marucha to pozdrawiam i krzyczę leoooo WIDZEW WIDZEW !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freriks Flaga "Rodowici Łodzianie" kibiców ŁKS-u rozbawiła IP: *.toya.net.pl 12.08.06, 02:50 mnie mocno. W końcu ten klub założyli Wasserzug, Traubwucel, Hirszberg, Heiman... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Sydney Re: MARAS TO TY ? :-) IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.08.06, 07:45 kolega dentysta? jak tam zoneczka i Viktorek? musisz mi dac Lukasz swoje namiary ( przez Monike) Widzew jest wielki nawet ludzi przez oceany laczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beny Re: MARAS TO TY ? :-) IP: *.toya.net.pl 13.08.06, 13:03 toż to ja jestem !!! viktor siedzi na dominikanie już od października i opiekuje sie tam turystami u nas wszystko OK ! mój mail beny77@wp.pl a słyszałem że u ciebie rodzinka sie rozrasta... gratuluję jak zęby ? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 groszy ŁKS grał, Widzew strzelał!!! IP: 222.238.39.* 12.08.06, 11:10 Kibicuję rodowitym, ale po tym meczu mogę określić ich jednym słowem: FRAJERZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: ŁKS grał, Widzew strzelał!!! IP: *.os1.kappa.pl 12.08.06, 12:29 no troszke sie z Toba nie zgadzam bo po pierwszej połowie mogło byc spokojnie 4:0 gdyby nie Bodzio W natomiast w II chociaz przewaga ŁKSu była wyrazna to nie stworzył on sobie zadnych 100% sytuacji... fakt faktem groznie było ale moim zdaniem Widzew zwyciezył zasłuzenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC LONDON ZABAWA TRWA IP: *.bulldogdsl.com 12.08.06, 13:09 Swietny początek Weekendu. TYLKOM WIDZEW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy Re: Widzew - ŁKS 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:52 FORZA WIDZEW !!!!!!!!!!!!! Brawa dla piłkarzy ,trenera Probierza i kibiców !!!!! JESTEŚCIE NAJEPSZĄ WIZYTÓWKĄ NASZEGO UKOCHANEGO MIASTA !!! NASZEJ UKOCHANEJ ŁODZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie mogę już doczekać się następnego meczu na Widzewie. KTO WYGRAŁ MECZ ?? WIDZEW !!!!!!!!!!!!!!!!!KTO ?? WIDZEW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIDZEWWWWWWWWWWWWWWWWW !!!!!!!!!!!! WIDZEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Widzew - ŁKS 2:1 IP: *.toya.net.pl 12.08.06, 21:17 Marecki. Wspominasz o ostatnim mistrzostwie dla Łodzi, o hańbie po przegranych derbach. Przypomnij sobie jak to mistrzostwo dla was się skończyło. To dopiero jest hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin TO MY POLACY IP: *.lodz.mm.pl 12.08.06, 21:51 To my Polacy WIDZEWIACY , a nie żydołodzianie łksiacy , DERBY I WSZYSTKO JASNE. Odpowiedz Link Zgłoś