nowak.anetta 20.08.06, 00:43 ktore banki według waszej opinii mają najkorzystnijesze warunki w zakresie kredytow hipotecznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieznany_login Re: kredyty bankowe 20.08.06, 07:27 Na dzień dzisiejszy to np. GE i Lukas mają całkiem przyzwoitą ofertę. Ale z takim pytaniem to lepiej na usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=pl.biznes.banki Odpowiedz Link Zgłoś
robotop Re: kredyty bankowe 20.08.06, 10:23 Witam, Proponuje wybrać się do doradcy typu expander. Oni wytypują banki najbardziej odpowiednie do opcji kredytowych (na ile lat, waluta, jaki procent wartości nieruchomości to kredyt itd.) A następnie wybrać się do tych banków i spróbować samemu ponegocjować. Ja tak zrobiłem. Co do pytania gdzie teraz mają najlepsze warunki to jestem nie na bierząco, bo skupiam się już na spłacaniu kredytu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kredyty bankowe IP: *.play-internet.pl 01.02.14, 00:05 Też polecam Expandera ale nie w Łodzi. W Pabianicach są dwie placówki ja polecam ten na Zamkowej 48. Prowadzi go Pani Agnieszka. Śmiało mogę polecić. Rzeczywiście ta firma jest bardziej solidna od pozostałych na rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
tinysiskin Re: kredyty bankowe 30.05.17, 11:28 Sama bym chciała wiedzieć... Są jakieś dobre porównywarki w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś