Gość: cabron IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 20:47 Naprzód Widzew!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_krzysio Michał Probierz: Nie jestem takim znawcą... 22.08.06, 20:56 Który z trenerów powiedziałby coś takiego? Michał, mój szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany konflikt IP: *.netlandia.pl 22.08.06, 21:34 Wróble na widzewie ćiwerkają, że w klubie jest jakiś straszny konflikt. Probierz faworyzuje niektórych graczy a innych dysryminuje. Podobno kwestią dni jest kiedy to wszystko wyjdzie na jaw... Oby to nie była prawda, bo wtedy z naszym widzewkiem będzie cieniutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: konflikt IP: *.range81-129.btcentralplus.com 22.08.06, 21:46 taaaa... a te wróble to pewnie na co dzień ćwierkają i srają pod siebie na Kaliskim :) informatyk się znalazł... Szacuneczek dla Probierza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:18 W Belchatowie oszusci i lapowkowicze, na bazarze rasisci. Ciesze sie, ze jestem kibicem Widzewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k jak kibol Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.profiline.pl 23.08.06, 10:39 na widzewie kamieniarze, faktycznie mozesz byc dumny hehehe i skad wziales tych rasistow? - walczyk cos wypocil a ty wszystko lykasz? gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny niestety Napoleoni nie mówi po polsku IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 22:57 >Inna sprawa, że ciężko jest się z nim porozumieć. Tak naprawdę nie wiemy do końca, co go boli i czy rzeczywiście ma kontuzję. Nie można go nawet o to spytać.< No to ładny wałek Boniek zrobił Probierzowi podesłał zawodnika a ten nic nie chce mówić, może chciaż na migi albo listownie. No chyba że się obraził że nie było kompotu na obiad hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.08.06, 23:52 Trenerze daj szanse Białkowi, a daj odpocząć Iwanowi, bo jak narazie zawodzi. --------- tylko Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.astral.lodz.pl 23.08.06, 09:22 FORZA WIDZEW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:37 Iwan może i zawodzi, ale nie zmienia to faktu, że jakimś fuksem znajduje się tam gdzie trzeba. Niby nie biega, a ma sporo kluczowych podań, jak na razie asysta + bramka. Na 4 gole Widzewa, to chyba nieźle? A że wizualnie jego gra wygląda słabo to fakt :). Odpowiedz Link Zgłoś