Dodaj do ulubionych

Michał Probierz: U mnie grają najlepsi

IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 20:47
Naprzód Widzew!!!
Obserwuj wątek
    • pan_krzysio Michał Probierz: Nie jestem takim znawcą... 22.08.06, 20:56
      Który z trenerów powiedziałby coś takiego? Michał, mój szacunek!
      • Gość: poinformowany konflikt IP: *.netlandia.pl 22.08.06, 21:34
        Wróble na widzewie ćiwerkają, że w klubie jest jakiś straszny konflikt. Probierz
        faworyzuje niektórych graczy a innych dysryminuje. Podobno kwestią dni jest
        kiedy to wszystko wyjdzie na jaw...
        Oby to nie była prawda, bo wtedy z naszym widzewkiem będzie cieniutko
        • Gość: karolew Re: konflikt IP: *.range81-129.btcentralplus.com 22.08.06, 21:46
          taaaa... a te wróble to pewnie na co dzień ćwierkają i srają pod siebie na
          Kaliskim :)
          informatyk się znalazł...
          Szacuneczek dla Probierza
    • Gość: M Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 22:18
      W Belchatowie oszusci i lapowkowicze, na bazarze rasisci. Ciesze sie, ze jestem kibicem Widzewa:)
      • Gość: k jak kibol Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.profiline.pl 23.08.06, 10:39
        na widzewie kamieniarze, faktycznie mozesz byc dumny hehehe

i skad wziales tych rasistow? - walczyk cos wypocil a ty wszystko lykasz?
        gratuluje :)
    • Gość: Czytelnik uważny niestety Napoleoni nie mówi po polsku IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 22:57
      >Inna sprawa, że ciężko jest się z nim porozumieć. Tak naprawdę nie wiemy do
      końca, co go boli i czy rzeczywiście ma kontuzję. Nie można go nawet o to spytać.<

No to ładny wałek Boniek zrobił Probierzowi podesłał zawodnika a ten nic nie
      chce mówić, może chciaż na migi albo listownie. No chyba że się obraził że nie
      było kompotu na obiad hihihi
    • Gość: K Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.08.06, 23:52
      Trenerze daj szanse Białkowi, a daj odpocząć Iwanowi, bo jak narazie zawodzi.
      ---------
      tylko Widzew
      • Gość: rwt Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.astral.lodz.pl 23.08.06, 09:22
        FORZA WIDZEW!!!
        • Gość: McCuskey Re: Michał Probierz: U mnie grają najlepsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:37
          Iwan może i zawodzi, ale nie zmienia to faktu, że jakimś fuksem znajduje się
          tam gdzie trzeba. Niby nie biega, a ma sporo kluczowych podań, jak na razie
          asysta + bramka. Na 4 gole Widzewa, to chyba nieźle? A że wizualnie jego gra
          wygląda słabo to fakt :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka