Gość: ŁKS JANÓW IP: *.toya.net.pl 28.08.06, 21:32 Jestem na prawdę pozytywnie zaskoczony grą chłopaków. Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hit Braknie Niznika i po LKS !!!1 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.08.06, 22:13 no nie chce krakac ale niechby Niznik zlapal kontuzje to moze sie powtozyc to co bylo w II lidze 8 meczy bez wygranej!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Olechów Re: Braknie Niznika i po LKS !!!1 IP: *.astral.lodz.pl 28.08.06, 22:33 Raczej nie ma takiej możliwości!!! Widać że działacze poszli po rozum do głowy i zatrudnili dysponującego podobnymi warunami fizycznymi i umiejetnosciami Arka Kowalskiego, a należy pamiętać że w obwodziwe znajduje się młody i zdolny Marcin Dettlaff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: Braknie Niznika i po LKS !!!1 IP: *.toya.net.pl 28.08.06, 22:44 A o Hajcie możecie piac co chcecie, ale jest naprawde trudny do przejscia w obronie. Moim zdaniem to bardzo dobry zawodnik doskonale znajdujący się w tej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Limanka Re: A ja jestem negatywnie IP: *.toya.net.pl 29.08.06, 08:59 zaskoczony gra chłopaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW KOZINY Re: A ja jestem negatywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:03 popieram kolege z limanki tez jakos mi nie pasuje gra chlopakow,ale to chyba przez ta korbe buahahahh Odpowiedz Link Zgłoś