Dodaj do ulubionych

Komu ufa trener ŁKS

IP: *.toya.net.pl 28.08.06, 21:32
Jestem na prawdę pozytywnie zaskoczony grą chłopaków. Oby tak dalej!
Obserwuj wątek
    • Gość: hit Braknie Niznika i po LKS !!!1 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.08.06, 22:13
      no nie chce krakac ale niechby Niznik zlapal kontuzje to moze sie powtozyc to
      co bylo w II lidze 8 meczy bez wygranej!!1
      • Gość: ŁKS Olechów Re: Braknie Niznika i po LKS !!!1 IP: *.astral.lodz.pl 28.08.06, 22:33
        Raczej nie ma takiej możliwości!!! Widać że działacze poszli po rozum do głowy
        i zatrudnili dysponującego podobnymi warunami fizycznymi i umiejetnosciami Arka
        Kowalskiego, a należy pamiętać że w obwodziwe znajduje się młody i zdolny
        Marcin Dettlaff.
        • Gość: Rodowity Łodzianin Re: Braknie Niznika i po LKS !!!1 IP: *.toya.net.pl 28.08.06, 22:44
          A o Hajcie możecie piac co chcecie, ale jest naprawde trudny do przejscia w
          obronie. Moim zdaniem to bardzo dobry zawodnik doskonale znajdujący się w tej
          drużynie.
    • Gość: RTS Limanka Re: A ja jestem negatywnie IP: *.toya.net.pl 29.08.06, 08:59
      zaskoczony gra chłopaków!!!
      • Gość: WIDZEW KOZINY Re: A ja jestem negatywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:03
        popieram kolege z limanki tez jakos mi nie pasuje gra chlopakow,ale to chyba
        przez ta korbe buahahahh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka