lea 27.02.03, 18:20 nie wiecie może, jak można się pocieszyć, gdy ma się deprechę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: wczesnowiosenna depresja 27.02.03, 19:28 ja mam kilka porpozycji... 1)czekolada, bądź inne COŚ (byle czekoladowe)-niestety działa krótko 2)sport-bieganie (samemu,z psem byle dużo!), kopanie worka bądź kogoś innego 3)zakochanie się (pierwszy raz, badx ponownie-koniecznie w Paryżu;-) 4)wyjazd, za miasto, daleko badź blisko- byle sie przewietrzyć i nie przebywać w codziennej codzienności;-) <nawet na weekend> 5).......... może ktoś podpowie?? sam skrzętnie skorzystam... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: wczesnowiosenna depresja 27.02.03, 20:59 Geo - polecam Ci 3 sposób ;) I wcale nie jest potrzebny do tego Paryż, Łódź też jest dobrym miejscem :) A potem zakochuj się codziennie - to dopiero poprawia humor :D Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: wczesnowiosenna depresja 27.02.03, 21:06 eeeeeeech..... a coś łatwiejszego?? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: wczesnowiosenna depresja 27.02.03, 21:17 Noooo zawsze możesz sobie pobiegać ;) Ale ja zdecydowanie bardziej tamten sposób - nie ma to jak zakochiwać się codziennie... w tej samej osobie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: wczesnowiosenna depresja IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.30.* 27.02.03, 21:46 Ja się korzystam z czekolady (jak jest)- jak się nawcinam czekolady to nawet nie pamiętam, że miałam depresję. A jak nie ma...słucham muzyki, takiej w sam raz dla mnie na depresję. Jeżeli depresja jest uzasadniona to mówię sobie "Pomyślę o tym jutro" (Z "Przeminęłao z wiatrem" -słowa Scarlett) Chwilowo nic więcej mi nie przychodzi do głowy, ale tych sposobów mam dużo (bo trzeba zawsze się usmiechać). pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: wczesnowiosenna depresja IP: *.cn.com.pl 28.02.03, 06:48 Posprzątać mieszkanie (z szorowaniem podłóg i praniem firanek włącznie) lub - wersja dla mężczyzn - dokładnie wyczyścić rower do najdrobniejszej śrubki, albo sprzątnąć garaż, albo odkurzyć zbiory.... Generalnie: chodzi o to, żeby się zmęczyć, i żeby efekt był widoczny. POMAGA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dobre :-) 28.02.03, 08:38 Z tym rowerem, to będę musiał zastosować, chociaż depresji nie mam ani za grosz :-)))))))))))))))))) No, stalowy rumaku, już niedługo nadejdą twoje dni!!! :-> Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dobre :-) 28.02.03, 08:47 Jestem kowbojem, na stalowym koniu jeżdzę, i jestem poszukiwany, marwy albo żywy.:))) Czyja to piosenka??:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Bon Jovi 28.02.03, 10:47 aric napisał: > Jestem kowbojem, na stalowym koniu jeżdzę, i jestem poszukiwany, marwy albo > żywy.:))) > Czyja to piosenka??:) Zresztą jedna z najlepszych. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard No to moja kolej 28.02.03, 11:12 Ja bym jeszcze dołożył Blask Sławy. A teraz pytanie, jaki zespół i na jakim albumie zamieścił piosenki o Mamie i Domu Nad Morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: wczesnowiosenna depresja 28.02.03, 09:54 czytając Wasze porady... słodkie są... ale mam wrażenie, że nikt z Was nie poznał smaku depresji... i oby się to NIGDY !!! nie stało... Tego Wam z całego serca życzę... meg Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: wczesnowiosenna depresja 28.02.03, 10:03 meganka2 napisała: > czytając Wasze porady... słodkie są... ale mam wrażenie, że nikt z Was nie > poznał smaku depresji... i oby się to NIGDY !!! nie stało... > Tego Wam z całego serca życzę... > > meg Meganka2, dzięki za życzenia ;) spóźnione, ale widać że szczere. Prawdziwą depresję niestety poznałam, było to w czasach, gdy jeszcze się nie śniło o prozacu. Teraz gdyby mnie to dopadło, to publicznie oświadczam - natychmaist idę do psychiatry. Powyższe sposoby rzeczywiście są dobre tylko na lekkie wiosenne spadki nastroju, ale o taki spadek własnie chodzi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: wczesnowiosenna depresja 28.02.03, 10:27 piasia napisała: > Meganka2, dzięki za życzenia ;) spóźnione, ale widać że szczere. - Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: wiosenna depresja 28.02.03, 12:12 "Kobiety! Bądźcie dla nas dobre na wiosnę..." Pleaseeeeee!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: wczesnowiosenna depresja 03.03.03, 17:53 dzieki za pomoc. na czekoladę już nie mogę patrzyć. psa nie mam, więc nie mam z kim biegać, a jeżeli chodzi o wiosenną miłość, to właśnie jedną nieszczęśliwie zakończyła, czyli odpada. ale mimo wszystko dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś