Dodaj do ulubionych

Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS

IP: *.toya.net.pl 31.08.06, 21:19
A nie mówiłem że będzie kara, to nie Pzpn ale decydenci OE działają podobnie,
jak nie za rasizm to za co innego byleby dowalić ŁKSowi. A czy przy sprzedaży
biletów oni mieli na czołach wypisane że są za Legią. Widzę że komisja ligi
też chce pokazać kto tu rządzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1908 rodowity Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:26
      I dac jeszcze kare bo widzialem na meczu transprent Lks Konstantynow. Podmiejscy to sa zamiedza, a
      my jestesmy tylko rodowici. Zdjonc ta szmate
      • Gość: rwt Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.centertel.pl 31.08.06, 22:10
        Kłopoty to dopiero będziecie mieli, jak w lutym PZPN będzie sprawdzał stan
        podgrzewanych muraw.
        • Gość: ŁKS_Olechów kibice widzewa 1922=przerzuty IP: *.toya.net.pl 31.08.06, 22:22
          przyganiał kocioł garnkowi, poza tym spytaj tatę komu kibicował jak był mały i
          gdzie wasz pseudoklubik rozgrywał najwazniejsze mecze; choćbyście się
          p.o.s.r.a.l.i i tak będziecie zawsze naznaczeni piętnem najstarszego i
          najbardziej zasłużonego klubu Łodzi ŁKS-u a wy zwaszymi sukcesami jak zawsze i
          wszędzie zotaniecie "jeszcze więksi jeszcze śmieszniejsi"
          • Gość: 1908 rodowity Re: kibice widzewa 1922=przerzuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:27
            Do kolegi Lks Olechow. Moglbys napisac jeszcze raz? Moze postaw przecinki tam gdzie trzeba. Nie
            widomo o ci Ci chodzi.
            • Gość: rwt Re: kibice widzewa 1922=przerzuty IP: *.centertel.pl 31.08.06, 23:25
              Nawet jak mu się uda postawić przecinki tam gdzie trzeba, to i tak nie będzie
              wiadomo, o co mu chodzi.
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:27
            Niestety ten balas(t) w postaci ŁKSu Łódź cały czas nam ciąży, ale niedługo się
            go pozbedziemy...
            • Gość: k Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 19:14
              Tak jak pozbyłes sie napletka?
              A pozbyć to ty możesz się najwyżej złudzeń odnośnie tego kto rządzi w Łodzi
              mitomanie
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 20:59
                Nie jestem kibicem ŁKSu Łódź (z całym szacunkiem do ŁKS Łomzy) i nie pozbywam
                się naplatka przy urodzeniu. To że Rodowitych trzeba obrzezac to wasza
                sprawa....
              • Gość: 1910 Re: nie obrażaj wujka Wasserzuga i Hirszberga. IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 03:56
                mośku.
    • Gość: karolew Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.range86-132.btcentralplus.com 31.08.06, 23:46
      koszulki "rodowici łodzianie" zwykłe 15 zł....
      koszulki "rodowici łodzianie" z lampasem 30 zł....

rasizmu może i nie było, ale propaganda idzie pełną parą!
    • Gość: Lejek Re: Nie było rasizmu ? IP: *.telia.com 01.09.06, 01:35
      Przeciez nie wiadomo, czy zachowanie mozna traktowac jako rasistowskie czy nie.
      Niznik i Kolendowicz podali swoja wersje, a poniewaz druga strona nie przyszla,
      wiec nie ma podstaw aby dalej ciagnac sprawe. To tak jak mowic, ze nie bylo
      kradziezy bo zlodziej zaprzecza, a poszkodowany sie nie zglasza na policje.
      Mowie tutaj ogolnie, bo Balde moze byl przewrazliwiony i wszystkie reakcje
      odbieral jako rasizm.
    • roosevelt5 Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS 01.09.06, 01:59
      Osobiście nie rozumiem zasądzonej kary.
      Czy oni nie widzą, że po przez zakazy stadionowe kibice (nawet zwaśnionych
      klubów), solidaryzują się i przez to zanikają burdy i chamstwo na stadionach.
      Tyle się bezskutecznie mówiło o walce z bandytyzmem na stadionach, a tu proszę.
      W mojej ocenie, jeśli są na to paragrafy, to przynajmniej powinna być kara w
      zawieszeniu.
      A najlepiej na takie zjawisko jakie było na meczu ŁKS-Legia jak i na meczu
      Widzewa z Arką powinno przymknąć się oko.
      Ktoś chyba się zagalopował w OE.
      • Gość: 1908 Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.chello.pl 01.09.06, 18:44
        nie porownuj sytuacji z arka, bo tak im pomogliscie, ze wszyscy ci ktorzy
        jechali autobusami zostali zawroceni do gdyni. kolejni sie sfrjerowali, ktorzy
        jeszcze sie ludzili, ze na widzewie i jego kibicach mozna polegac. sie
        przejechali na darmo 700km, juz sie wiecej nie nabiora. i slusznie.
        • Gość: Roosevelt5 Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 23:05
          Wiadomość dostałem od kibiców Arki.
          Podobno zakaz stadionowy dla kibiców Arki został wydany w ostatniej chwili, gdy
          byli już w Łodzi.
          A ci którzy byli na stadionie nie mieli do Widzewa pretensji.
          Gdybyś był pod stadionem Widzewa w tym czasie, to byś widział, że byli pod
          eskortą i nie było możliwości im pomóc.
          Ci którzy weszli, przyjechali prywatnymi samochodami, swobodnie kupili bilet i
          weszli na stadion.
          Mogli rozwiesić flagi i spokojnie przebywać na stadionie.
          Barwy Arki rozwieszone były na dwóch sektorach.
          Więc jak nie wiesz do końca, to po co komentujesz?
        • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:28
          Bredzisz.
          Za dużo koszeru żresz i takie są tego skutki
          • Gość: k Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 19:16
            ty chyba w ogóle nie jesz i już ci mózg obumiera...
    • Gość: simon Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:48
      widać że nikt was nie chce przedtem pzpn a teraz ekstraklasa sa. taki już wasz
      klub popaprany nigdy więcej łksu
    • Gość: L Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:03
      ....Jeszcze niedawno grał w Łódzkim Klubie Sportowym, ale źle wspomina współpracę z działaczami. -
      Umówiłem się, że odejdę za darmo, a zażądali za mnie pieniędzy. Sam wyłożyłem około 50 tysięcy euro
      - powiedział Sypniewski...
      • thomaspawel Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS 01.09.06, 10:38
        A kto jeszcze dzisiaj w Lodzi chodzi na mecze LKS-u...? :)
        Przed wojna to byly mecze!
        • Gość: CityofLodz Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.mofnet.gov.pl 01.09.06, 10:48
          Z pewnością Ty nie chodzisz obrzezańcu. Jak zwykle pomyliłeś artykuły thomasku.
          • thomaspawel Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS 01.09.06, 11:09
            Wbrew zdrowemu rozsadkowi chadzam na mecze LKS-u od czasu do czasu, chocby po
            to by miec sie z czego posmiac :) Zreszta mam tak bliziutko na estadio
            betoniak :)
            CityofLodz? A skad wiesz jak wyglada obrzezanie? Zagladales sobie do spodni?
            • Gość: rtsIVliga Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 11:23
              Ej kiedy widzew odda długi ?
              • Gość: wierzyciel Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.onspeed.com 01.09.06, 11:29
                ej, a kiedy LKS odda swoje dlugi?
                • Gość: ZIF Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:17
                  No wlasnie! Kidy Lks odda dlugi?
                  ..Jeszcze niedawno grał w Łódzkim Klubie Sportowym, ale źle wspomina współpracę z działaczami. -
                  Umówiłem się, że odejdę za darmo, a zażądali za mnie pieniędzy. Sam wyłożyłem około 50 tysięcy euro
                  - powiedział Sypniewski...
                  • Gość: trs tres IP: *.158.rev.vline.pl 01.09.06, 13:14
                    a od kiedy to sponsoruje się innym klubom zawodników za darmo? Sypniewski miał
                    ważny kontrakt. Po jego wygaśnięciu mógłby odejść za darmo. Chciał wcześniej -
                    nabywca musiał wyłożyć pieniądze. Proste?
    • Gość: 1908 Re: Nie było rasizmu, ale jest kara dla ŁKS IP: *.chello.pl 01.09.06, 18:50
      ale kompromitacja tej calej komisji ligi czy jak sie to gowno nazywa. na
      stadionie nie bylo zorganizowanej grupy kibicow to raz, sektor kibicow
      prezyjezdnych byl pusty to dwa i tyle w temacie co mogl zrobic klub. a co robia
      kibice na trybunach o ile nie niszcza mienia, nie przerywaja meczu, dobra nawet
      nie bluznia, to co komu do tego i takiej komisji. co my widzew jestesmy, ze sie
      przed wejsciem na stadion spodnie sciaga. wolny kraj, kazdy moze kupic bilet,
      przyjsc na mecz i dopingowac druzyne. przeciez tak sie podlozyli z ta decyzja,
      ze glowa mala. odwolanie powinno zalatwic temat, bo nie wierze, ze ta cala
      komisja bedzie to ciagnela na sile. przeciez to kazdy lepszy prawnik by wygral
      dla klubu
      • Gość: FanFan Nie było rasizmu, ale jest kara czyliBoniek działa IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 21:14
        > ale kompromitacja tej calej komisji ligi czy jak sie to gowno nazywa.
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:31
        1908 już ci mówiłem nie raz. Przy wejściu na stadion Widzewa w przeciwieństwie
        do stadionu ŁKSu NIE POTRZEBA ściągać spodni.
        To że kultywujecie rodowotość zaglądając sobie w spodnie nie świadczy o tym że
        wszędzie tak się robi.
        • Gość: k Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 19:17
          Sprawdzamy czy wszyscy mają napletki żeby czasem zaden z obrzezańców widzewskich
          nie wszedł...
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 21:03
            To już mi 1908 mówił. Rodowici sprawdzają roditość patrząc na zarżnięte
            napletki.
            BTW. Nie boli was jak Rabin nacina nożem po członku???
        • Gość: 1908 hahaha!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.09.06, 22:28
          mamusie oszukasz, tatusia oszukasz ale zycia nie oszukasz skad nazwa żydzew sie
          wziela w takim razie???!!!!
          • Gość: karolew Re: hahaha!!!!!!!!! IP: *.range86-134.btcentralplus.com 04.09.06, 00:10
            wzięła się od takich chorych przypadkach jak 1908, których tatuś z mamusią nie
            zdążyli zamknąć w beczce...
            • Gość: MezpiM Re: hahaha!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 08:26
              karolew zastanów sie na sobą i nad tym co piszesz .
              Jestes zwykłym gnojem.
              • Gość: 1908 Re: hahaha!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.09.06, 19:18
                ciiii to ci kulturalni kibice.:)) ciekawe gdzie jest ruswelt?
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 07:34
            to kolejny przypadek choroby kibiców ŁKSu którzy nie mogąc się przyznać do
            swojej przeszłości i terazniejszości próbują obarczać ją innych
    • Gość: ŁKSman Rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi debili IP: *.zdnet.com.pl 04.09.06, 09:58
      Zarówno jednej jak i drugiej strony: o beczkach, napletkach itp. Najbardziej popier...e forum GW to łódzkie sportowe z powodu jw.
      • thomaspawel Re: Rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi debi 04.09.06, 10:57
        wlasnie...
        nie trzeba sie lubic, ale mozna sie tolerowac w granicach zdrowego rozsadku.
        zamknac watki z zydami, wiesniakami, bazarami, fajkami, kurnikami,
        rodowitoscia, pseudo dlugami i dyskutowac na temat.
        • Gość: Roosevelt5 Re: Rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi debi IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 13:55
          ŁKSman i Thomaspawel.
          Popieram was!!!!!!!
          Widzę, że nie jestem tu sam.
          Tak trzymać.
          • Gość: śmieszny roosevelt Re: Rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi debi IP: *.4web.pl 04.09.06, 14:41
            Ty już lepiej nikogo nie popieraj. Ostatnio popierałeś 1910* który podobno
            "ambitne" posty płodzi:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=47835163&a=47947279
            • roosevelt5 Re: Rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi debi 04.09.06, 15:51
              Gość portalu: śmieszny roosevelt napisał(a):

> Ty już lepiej nikogo nie popieraj. Ostatnio popierałeś 1910* który podobno
              > "ambitne" posty płodzi:
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=47835163&a=47947279

Widać nie czytasz uważnie.
              To było porównanie, a nie aprobata. Tak na marginesie, to o ile pamiętam on
              gratulował wam zwycięstwa nad Legią. Co nie znaczy, że wszystko jest ok.
              Może się powtarzam, ale co tam.
              To była prowokacja, która przyniosła efekt w postaci rozmów na forum o
              normalnych dyskusjach między kibicami ŁKS-u i Widzewa.
              Pamiętasz co wypisywał 1908 na Widzew?
              Jednak jego post do mnie (na forum dot. innego artylułu) już był inny.
              1908 zrobił pierwszy krok do normalnych dyskusji.
              I tego życzę każdemu.
              A swoją drogą. 1908 odpowiedziałem na twój post do mnie.
              Czekam na dalszą dyskusje. Daj przykład innym, że można.
              Może nie od razu Kraków zbudowano, ale warto spróbować.
              Myślę, że wyraziłem się jasno i czytelnie.
              Jeśli nie zgadzasz się ze mna to trudno. Masz do tego prawo.
              • Gość: 1908 Re: Rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi debi IP: *.chello.pl 04.09.06, 19:26
                ej ruswelt ale gdzie, bo ja juz sie boje lodowke otworzyc, zeby cie tam nie
                spotkac. raz pisze dobrze, raz zle jakbym sie zaczal przejmowac tym twoim
                wodolejstwem to bym kociokwiku dostal
                • Gość: Roosevelt5 Re: Rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi debi IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 21:40
                  Tam gdzie była mowa o dwóch nowych w Widzewie.
                  Bez paniki. Ja tylko lubię podyskutować.
                  Nie ma znaczenia, czy ktoś kibicuje innej drużynie czy Widzewowi.
                  Jak nie chcesz podyskutować to nie. Żaden problem.
                  Tylko nie obrażaj innych to i ja ci dam spokój.
                  Jeśli ktoś będzie wypowiadać się w sposób, który nie podoba się tobie.
                  Zrób to co ja.
                  Życzę powodzenia.
                • Gość: roland Re: Rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi debi IP: 202.101.6.* 04.09.06, 21:45
                  Trafnie punktujesz podmiejskich, a roosevelta to boli. Gościu ma najwyraźniej
                  na twoim puncie fobie.
                  • Gość: Roosevelt5 Re: Rzygać mi się chce jak czytam wypowiedzi debi IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 22:11
                    Roland. Najwyraźniej fobie to masz na punkcie Widzewa i nic mnie nie boli.
                    Jeśli nie rozumiesz o co mi chodzi, to twój problem.
                    Popracuj nad sobą, może wyjdzie ci na zdrowie.
                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 05.09.06, 09:27
                    a gdzie to niby jakiś podmiejskich 1908 wypunktował? Na forum Bełchatowa czy
                    też Zawiszy Rzgów???
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 05.09.06, 09:26
              a co ci się w tym poście nie podoba? Jest w takim samym tonie jak twoje
              wypowiedzi
              • Gość: Roosevelt5 Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 13:47
                To było pytanie do mnie czy do Rolanda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka