01.05.10, 00:53
Cześć jak się macie mam do was sprawę czy mogę przyjechać do Warszawy i szukać
u was pracy????
proszę o komentowanie jeśli można :):D
Obserwuj wątek
    • Gość: hello Re: Cześć IP: 94.72.127.* 01.05.10, 14:54
      Cześć, nie możesz i już :)
      • Gość: 12 groszy Re: Cześć IP: 109.243.185.* 02.05.10, 00:31
        żeby szukać pracy u nas nie musisz do nas przyjeżdżać , od tego masz internet . O jesteś w szoku ? Ja też się zdziwiłem. Chyba że lubisz dorabiać hotelarzy . Oczywiście możesz przyjechać ale wątpie żebyś coś znalazł oprócz puszek w śmietniku. Albo cie zaproszą albo nie i tyle w temacie. Nie masz znajomości to nie dostaniesz dobrej roboty . Zresztą są lepsze miasta do szukania pracy bo w Warszawie niby robotę dostaniesz za 1000 zł ale nie bardzo się opłaci za takie pieniądze pracować po 12 godzin w ochronie lub supermarkecie.
        • sebastian1021 Re: Cześć 02.05.10, 15:38
          hehehe wiesz co w tamtym roku robiłem we Warszawie jako budowlaniec i możesz mi
          wierzyć lub nie zarobki akurat są rewelacyjne
          to nie jest jedyny powód mojego przyjazdu chcę się uczyć w stolicy co prawda
          zaocznie budownictwo trochę się boję bo tam gdzie mieszkam osoby są kulturalne i
          wychowanie a jak patrze na te forum to trochę mam niechęć tu przyjechać ale
          wszystko się okaże dopiero jak przyjadę
          w tamtym roku nie mogę powiedzieć że było źle czy dobrze bo pracowałem tylko od
          pon do piątku a na sobotę i niedzielę wracałem do domu to wiesz nie mogę ocenić
          miasta i ludzi którzy tu mieszkają bo cały tydzień pracowałem jestem dobrym
          człowiekiem i mam nadzieję że ludzie się na mnie poznają pozdro dla wszystkich
        • sebastian1021 Re: Cześć 02.05.10, 15:47
          a co do ''O jesteś w szoku ? ,, nie jestem ja wole bezpośredni kontakt z
          człowiekiem poznać szefa zobaczyć jak praca mniej lub więcej wygląda
          wystarczy spojrzeć na Warszawę akurat w budownictwie zawsze będzie dużo pracy w
          stolicy i nie za tysiąc złoty jak mówiłeś tyle to nawet pomocnik nie ma :)
    • Gość: er Re: Cześć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:14
      hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hejjjjjjjjjjjjjjj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka