sebastian1021 01.05.10, 00:53 Cześć jak się macie mam do was sprawę czy mogę przyjechać do Warszawy i szukać u was pracy???? proszę o komentowanie jeśli można :):D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hello Re: Cześć IP: 94.72.127.* 01.05.10, 14:54 Cześć, nie możesz i już :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 groszy Re: Cześć IP: 109.243.185.* 02.05.10, 00:31 żeby szukać pracy u nas nie musisz do nas przyjeżdżać , od tego masz internet . O jesteś w szoku ? Ja też się zdziwiłem. Chyba że lubisz dorabiać hotelarzy . Oczywiście możesz przyjechać ale wątpie żebyś coś znalazł oprócz puszek w śmietniku. Albo cie zaproszą albo nie i tyle w temacie. Nie masz znajomości to nie dostaniesz dobrej roboty . Zresztą są lepsze miasta do szukania pracy bo w Warszawie niby robotę dostaniesz za 1000 zł ale nie bardzo się opłaci za takie pieniądze pracować po 12 godzin w ochronie lub supermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian1021 Re: Cześć 02.05.10, 15:38 hehehe wiesz co w tamtym roku robiłem we Warszawie jako budowlaniec i możesz mi wierzyć lub nie zarobki akurat są rewelacyjne to nie jest jedyny powód mojego przyjazdu chcę się uczyć w stolicy co prawda zaocznie budownictwo trochę się boję bo tam gdzie mieszkam osoby są kulturalne i wychowanie a jak patrze na te forum to trochę mam niechęć tu przyjechać ale wszystko się okaże dopiero jak przyjadę w tamtym roku nie mogę powiedzieć że było źle czy dobrze bo pracowałem tylko od pon do piątku a na sobotę i niedzielę wracałem do domu to wiesz nie mogę ocenić miasta i ludzi którzy tu mieszkają bo cały tydzień pracowałem jestem dobrym człowiekiem i mam nadzieję że ludzie się na mnie poznają pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian1021 Re: Cześć 02.05.10, 15:47 a co do ''O jesteś w szoku ? ,, nie jestem ja wole bezpośredni kontakt z człowiekiem poznać szefa zobaczyć jak praca mniej lub więcej wygląda wystarczy spojrzeć na Warszawę akurat w budownictwie zawsze będzie dużo pracy w stolicy i nie za tysiąc złoty jak mówiłeś tyle to nawet pomocnik nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Cześć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:14 hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hejjjjjjjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś