Dodaj do ulubionych

W co warto inwestować

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.06, 20:30
No nareszcie Łodzka dołączyła do ogólnopolskiej GW z panicznym nakręcaniem koniunktury na rynku nieruchomości.

A pracownicy Della z 1200 zł na rękę to super kredytobiorca dla każdego banku. No ale 1665 osób z doskonale opłacanej, ścisłej kadry kierowniczej (amerykanie, brytyjczycy, niemcy, holendrzy, francuzi) to rzeczywiście koło zamachowe na rynku nieruchomości.
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Kim są dzwonący? IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 21:42
      Bo mnie się wydaje że tylko idiota może dzwonić z takim pytaniem.Odpowiedż jest
      do przewidzenia.
      • Gość: czytelnik Re: Kim są dzwonący? IP: *.dedyki.pl 02.09.06, 09:01
        Zgadzam się z darkiem w 100%. Proszę zobaczyć tylko na autora artykułu i
        wszystko jasne. pozdrawiam.
    • Gość: Piotr Re: W co warto inwestować IP: *.lodz.msk.pl 01.09.06, 22:59
      Przecież w nieruchomości nie inwestują robole z łódzkich fabryk. Koniunkturę
      najbardziej nakręcają ci co zarabiają w UK albo mający w Polsce dużo wolnej
      kasy, zamiast trzymać pieniądze w banku na gó..anych lokatach kupują mieszkania
      albo ziemię. I nakręcanie cen szybko się nie skończy.
    • Gość: terranowa Re: W co warto inwestować IP: *.dhcp.gnvl.sc.charter.com 02.09.06, 03:04
      na zachodzie najbardziej ceny nakreca niskie oprocentowanie pozyczki
      mieszkaniowej, hipoteki
      Jaki teraz procent licza sobie banki w Polsce?
      • Gość: Piotr Re: W co warto inwestować IP: *.lodz.msk.pl 02.09.06, 09:37
        Około 5%
    • Gość: lodzermensch W co warto inwestować IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.06, 12:33
      „Mieszkanie takie łatwo potem sprzedać, chociażby adwokatowi na kancelarię, czy
      stomatologowi na gabinet.”

Tu bym skorygował. Faktycznie, dzisiaj adwokat, czy stomatolog zarabia od
      kilkuset złotych do kilku tysięcy dziennie, i to bez podatku. Ale PiS już
      zapowiada wprowadzenie kas fiskalnych od przyszłego roku w gabinetach i
      kancelariach, więc Eldorado może się skończyć.
      • Gość: Q. Re: W co warto inwestować IP: *.lodz.msk.pl 03.09.06, 00:08
        Nie skończy się, tylko ceny dla pacjentów wzrosną. Zwłaszcza że cenu usług
        medycznych w Polsce (i zarobki lekarzy) są jeszcze dużo poniżej tego co w
        cywilizowanych krajach.
    • Gość: agent A ja wiem gdzie będzie Dell..... IP: *.astral.lodz.pl 02.09.06, 17:10
      A ja wiem gdzie będzie Dell.....
    • Gość: MArek W co warto inwestować IP: 213.17.170.* 03.09.06, 15:04
      Absolutnie nie wierzę w stwierdzenie, że lofty to będzie nie trafiona
      inwestycja. W miarę bogacenia się ludzie zaczynają poszukiwać miejsc innych
      nietypowych można powiedzieć magicznych. Na takie miejsca popyt będzie rósł i
      nie każdy będzie sobie mógł pozwolić na ich zakup. Nikt nie wmówi mi, że ludzie
      wolą mieszkać w betonowych blokach niż w pięknych odrestaurowanych starych
      obiektach z klimatem. Jeżlei zostaną tam dodane nowe funkcje odpowiednia
      minfrastruktura sportowo-rekreacyjna, zieleń itp. to będą to najdroższe miejsca
      w Łodzi. Tak jest na całym świecie a ekspert, który się wypowiada sprawia
      wrazenie jakby nigdy nie był za granicą. Ciekawe na jakiej podstawie wysnuwa
      tak absurdalne opinie. Wydaje się, że wyłącznie na swojej własnej niechęci.
      • Gość: z. Re: W co warto inwestować IP: *.lodz.msk.pl 04.09.06, 18:50
        Ci co mają naprawdę dużo pieniędzy wyprowadzają się za miasto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka