srootootoo 03.03.03, 20:14 Przywalę się może teraz do tzw."krawaciarzy" na Pietrynie. Jest ich pełno i przypominają mi ...tapiry...takie zwierzątka i mnie śmieszą....jak to tapiry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Tapiry.. na Pietrynie 03.03.03, 23:37 Wolę takich tapirów, od biało-czerwono kurwatów i swyterków. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Tapiry.. na Pietrynie 04.03.03, 10:15 A ja widziałem prawdziwe, szły w towarzystwie mrówkojada i fenka. Ten ostatni był jakiś dziwny, a może to był piesek preriowy, ciągle się zatrzymywał i nasłuchiwał. Dziwny to był widok, tymbardziej, że zatrzymały się przed MacDonaldsem i poszły na frytki. Nikt na nich nie zwracał uwagi, nawet gdy mrówkojad zamówił MacAnta. Cóż się porobiło na tym świecie. Żeby MacDonalds smarzył kotlety z mrówek, nie do pomyslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: Tapiry.. na Pietrynie IP: 212.191.74.* 04.03.03, 11:33 aric napisał: > A ja widziałem prawdziwe, szły w towarzystwie mrówkojada i fenka. Ten ostatni > był jakiś dziwny, a może to był piesek preriowy, ciągle się zatrzymywał i > nasłuchiwał. Może był to Światak, a może nie. Dziwny to był widok, tym bardziej, że zatrzymały się przed > MacDonaldsem i poszły na frytki. A może jednak to był Ken. Odpowiedz Link Zgłoś
aard McJapan!! 05.03.03, 09:04 Gość portalu: Neochułan napisał(a): > zatrzymały się przed > > MacDonaldsem i poszły na frytki. > A może jednak to był Ken. Ken-do a Frytko weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś