nonaktiv 12.09.06, 15:59 PANIE KARCZEWSKI! Kiedy nareszcie doczekamy się próbki pańskiego talentu reżyserskiego i aktorskiego? Coś zbyt długo Pan się do tego zabiera. A kiedy też otworzy Pan swój własny teatr? Czekamy na te rewolucje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamrotanie dworzec 13.09.06, 18:17 Przesadzasz, Nonaktiv. Widziałam ten spektakl i jest faktycznie nużący, a proszenie Mr Karczewskiego o rezyserowanie, jest tak głupie, że az szkoda komentować. Żebyś zrozumiał/a, to jakby prosic historyka sztuki o namalowanie badz wyrzezbienie czegos, bo tym biednym artystom zyc nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
nonaktiv Re: dworzec 14.09.06, 14:07 mamrotanie napisała: > Przesadzasz, Nonaktiv. Widziałam ten spektakl i jest faktycznie nużący, a > proszenie Mr Karczewskiego o rezyserowanie, jest tak głupie, że az szkoda > komentować. Żebyś zrozumiał/a, to jakby prosic historyka sztuki o namalowanie > badz wyrzezbienie czegos, bo tym biednym artystom zyc nie daje. > > Moja wypowiedź to ironia. Naucz się dystansować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: dworzec IP: *.retsat1.com.pl 14.09.06, 14:14 No coż, miałam okazję widzieć w niedzielę spektakl i nie potrafię się zgodzić z autorem artykułu. Mnie konwencja dworca przypadła do gustu. A wykonania utworów też na poziomie. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamrotanie Re: dworzec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:06 to ma być Twoja riposta? faktycznie-cudna, liczę na ciąg dalszy. (jeśli chcesz osiagnąć porazający efekt spróbuj sarkazmu, mowię Ci, jaka jazda...) Odpowiedz Link Zgłoś