basiek166 20.09.06, 12:37 Jakie są opinie na temat tej szkoły??? Zwlaszcza na temat germanistyki> Warto w ogole??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancy.boy Re: WSHE - germanistyka 20.09.06, 15:10 Z tego co słyszałem poziom na germanistyce WSHE jest dużo niższy niż na UŁ, czyli... nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dida Re: WSHE - germanistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:13 tiru riru.... a Ja słyszałam.... nie mów co słyszałaś jeśli nie wiesz. Mam koleżankę na germanistyce i jest zadowolona, właśnie od 1.10 jest na wymianie. Ja studiuje pedagogike i jestem zadowolona, a słyszałam tragedie. Trzeba sie przekonać samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy.boy Re: WSHE - germanistyka 01.10.06, 17:18 Przez pewien czas miałem okazję obracać się w środowisku germanistów, sam miałem do czynienia ze studentami różnych uczelni, więc wiem, co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dida Re: WSHE - germanistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 23:04 każdy wie co mówi... Ja np. też Odpowiedz Link Zgłoś
ascalcin Re: WSHE - germanistyka 07.02.07, 10:09 zgadza sie trzeba przezyć komuś sie nie bedzie podobać na U.Ł pojdzie na WSHE i bedzie radosny albo na odwrót to zalezy tez od czlowieka co i jak .... Odpowiedz Link Zgłoś