Dodaj do ulubionych

na ryby, na grzyby, a moze na lwy by?

22.09.06, 11:58
jechalam ostatnio przez tomaszów, spałę. lasy zagrzybione! pogoda ładna,
ciepło, na grzyby w sam raz...! chyba się jutro wybiorę.
tylko z grzybami to trzeba uważać... bo nawet jak juz sie zbierze te jadalne,
to jak sie człowiek naje przed snem, to potem sny są jakieś takie.. hmm..
wybujałe..
Obserwuj wątek
    • brite Re: na ryby, na grzyby, a moze na lwy by? 22.09.06, 12:00
      ja idę do pracy.
      • diogenespies Re: na ryby, na grzyby, a moze na lwy by? 22.09.06, 12:02
        a ja szukac pracy.
        • donpeedro Re: na ryby, na grzyby, a moze na lwy by? 22.09.06, 12:03
          ja natomiast na grzyby choć zeszłotygodniowe grzybobranie nie należało do
          najobfitszych :)))
        • gikona Re: na ryby, na grzyby, a moze na lwy by? 22.09.06, 12:10
          a ja nie idę do pracy
          • diogenespies a co robisz? 22.09.06, 12:23
            ..
            • gikona Re: a co robisz? 22.09.06, 12:26
              się byczyć będę i może zdołam odkazić wreszcie trochę swoje lokum
              • diogenespies A podeslesz swoje zdjecie? 22.09.06, 12:32
                czy jak wszyscy nie zrobisz tego....
                • gikona Re: A podeslesz swoje zdjecie? 22.09.06, 12:37
                  a co kasting na modelkę z włoskami trwa nadal?- mnie tu jest kawałek;)
                  • diogenespies a tam kawalek, 22.09.06, 12:38
                    calosc sie liczy, a wloski zawsze urosnac moga:-)
                    • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 12:43
                      całość sobie wyobraź, więcej nie pokażę bo nieśmiała jezdem i nie codziennie
                      noszę do pracy swoje zdjęcia
                      • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 12:44
                        To Ty sam seks jestes!!!!, co prawda bez wloskow
                        • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 12:47
                          a skąd ty wiesz tyle o moich włoskach?
                          • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 12:49
                            Bo teraz taka moda, nikt nie ma wloskow;-)
                            • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 12:52
                              przyznaję loczki musiałam sciachać w tym roku ale już odrastają tylko strasznie
                              wolno...
                              • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:07
                                cholera a ja niecierpliwiec jestem!!!
                                • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:09
                                  no za diabła nie chcą szybko...
                                  • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:15
                                    a odrzywki jakies:-)?
                                    • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:17
                                      niby tak, ale na popędzenie nie pomagają, narazie trochę przestały lecieć
                                      • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:22
                                        lecialy???
                                        • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:23
                                          no i musiałam je amputować, wszystko ze stresa...
                                          • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:30
                                            jakie masz stresy?, od antykoncepcyjnych Ci wypadaja!
                                            • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:33
                                              mialam już mi raczej przeszło, jeszcze miewam nawroty ale już niewielkie,
                                              antykoncepcja nie miała z tym nic wspólnego....
                                              • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:36
                                                uwazaj ze stresem bo w jakies chorobstwo popadniesz i biczami wodnymi beda Cie
                                                budzili...
                                                • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:37
                                                  nie strasz... dobrze,że już mi przeszło...
                                                  • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:45
                                                    to fajno bo lysolem od stresu zostac to nic fajnego, co innego od
                                                    promieniowania...
                                                  • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:47
                                                    po promieniowaniu to nawet czytać pod kołdrą bez latarki ponoć można...
                                                  • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:50
                                                    ale za to jaka oszczednosc na pradzie!
                                                  • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 13:53
                                                    no i jakoś tak egzotycznie się robi, sprawdź czy włoski doszły...
                                                  • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 14:00
                                                    doszly ale od tylu:-) A egzotyka to nawet wieksza, niz lampa z takim glutem
                                                    swiecacym w srodku co to opada i podnosi sie...
                                                  • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 14:03
                                                    gluty są fajne jak tak dryfują, a kiedyś był szał na takie lampy z pływającymi
                                                    opiłkami czy czymś takim błyszczącym, albo takie ze światłowodowych
                                                    włosków...coś dla ciebie mmm..
                                                  • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 14:05
                                                    kicz kiczem ale wloski musza byc naturalne, nawet jak swieca...
                                                  • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 14:07
                                                    ostatnio z prawdziwych to pędzle kupowałam ale jakieś rude były...
                                                  • diogenespies Re: a tam kawalek, 22.09.06, 14:11
                                                    uwielbiam rude, piegowate, lekko zezowate!
                                                  • gikona Re: a tam kawalek, 22.09.06, 14:12
                                                    biada mi, się łapię tylko z piegami, pech...
                                                  • cassani tak się spytam formalnie 22.09.06, 14:14
                                                    o Sece nie rozmawiacie?
                                                  • gikona Re: tak się spytam formalnie 22.09.06, 14:15
                                                    ;) nie o włoskach dzisiaj....
                                                  • diogenespies o wloskach i glutach 22.09.06, 14:16
                                                    ..
                                                  • gikona Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:16
                                                    ale o włoskach więcej...
                                                  • diogenespies Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:17
                                                    no tak a o bakach jeszcze nie bylo!
                                                  • gikona Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:19
                                                    no ja sobie nie zapuszczę baków, o tym to ty coś poopowiadaj, ja się nie znam
                                                  • cassani a propos włosków i glutów 22.09.06, 14:22
                                                    zdarza się wam jak dłubiecie w nosie wyciągnąć z niego rzęsę? Ja mam jakieś
                                                    tajne połączenie między okiem a nosem.
                                                  • diogenespies Super temat! 22.09.06, 14:24
                                                    ale tu nikt go nie doceni...
                                                  • gikona ale tu nikt go nie doceni... 22.09.06, 14:28
                                                    toś mi komlement sypnął, to ja z niedoceniania tak z tobą gadam?...
                                                  • diogenespies czujesz sie niedoceniona? 22.09.06, 14:31
                                                  • gikona Re: czujesz sie niedoceniona? 22.09.06, 14:35
                                                    się nie czuję... ale włosków ci więcej nie poślę chyba...
                                                  • diogenespies Re: czujesz sie niedoceniona? 22.09.06, 14:36
                                                    moze jednak?
                                                  • gikona Re: czujesz sie niedoceniona? 22.09.06, 14:38
                                                    a to ci mało jak na jeden raz?
                                                  • diogenespies to tylko jednorazowo bylo? 22.09.06, 14:40
                                                    .
                                                  • gikona Re: to tylko jednorazowo bylo? 22.09.06, 14:43
                                                    no nie wiem...
                                                  • diogenespies Re: to tylko jednorazowo bylo? 22.09.06, 14:43
                                                    ja poprosze jeszcze
                                                  • gikona Re: to tylko jednorazowo bylo? 22.09.06, 14:46
                                                    mówiłam ci, że mam niedobory w kwestii włosków, jak ci wszystkie wyślę to mi
                                                    nic nie zostanie...
                                                  • diogenespies Re: to tylko jednorazowo bylo? 22.09.06, 14:50
                                                    e tam potem oddam
                                                  • gikona Re: to tylko jednorazowo bylo? 22.09.06, 14:56
                                                    no dobra...
                                                  • gikona Re: a propos włosków i glutów 22.09.06, 14:24
                                                    a włosy spod pach którędy ci cassani wychodzą?
                                                  • diogenespies Re: a propos włosków i glutów 22.09.06, 14:27
                                                    spytaj sie lepiej gdzie wklada palca by je wyciagnac:-)
                                                  • cassani Re: a propos włosków i glutów 22.09.06, 14:30
                                                    spod pach to mi nie wychodzą chyba - nie znajduje ich w każdym razie w zupach:)
                                                  • diogenespies Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:22
                                                    kapuche z grochem zjadlem...
                                                  • cassani Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:30
                                                    na mnie czekają gołąbki!
                                                  • diogenespies Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:32
                                                    moje bardziej wietrzne...
                                                  • gikona Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:32
                                                    aj ja to co po drodze do domu upoluję
                                                  • diogenespies Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:33
                                                    fasolke po bretonsku moze?
                                                  • gikona Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:37
                                                    nie, za dużo roboty jak na dzisiaj...
                                                  • diogenespies Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:38
                                                    w sloiku
                                                  • gikona Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:39
                                                    wole domową niż słoikową
                                                  • diogenespies Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:40
                                                    to chleb z margaryna zostaje tylko..
                                                  • gikona Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:42
                                                    no tak żle to chybanie będzie
                                                  • cassani Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:44
                                                    sory że tak wpadam i wypadam w Waszą dyskusję, ale poszukuje mateirałów o Sece
                                                    i Holmsie do rozmowy z diogenspiesem.
                                                  • gikona Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:49
                                                    ależ zapraszam, się nie krępować proszę, ale coś ostatnio Seka i Holmes chyba
                                                    poza nawias wyleciały...
                                                  • diogenespies Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:53
                                                    po wlosach wydajesz sie seksowniejsza od Seki:-)
                                                  • gikona Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 15:10
                                                    od seki i od ogórka kiszonego, no ale włoski są obecnie w fazie wzrostu, te ze
                                                    zdjęcia poszłu pod nożyczki niestety...
                                                  • diogenespies Re: o wloskach i glutach 22.09.06, 14:46
                                                    i ogorka kiszonego!
                                                  • diogenespies seka 22.09.06, 14:47
                                                    www.sekavod.com/
    • cassani a może aparat i w jakąś zieleń by? 22.09.06, 12:04
      uchwycić na fotkach ten śliczny przełom letnio-jesienny jakim nas natura tego
      toku obdarzyła?
      • evonka arboretum w Rogowie 22.09.06, 12:08
        tudzież Łagiewniki i wszelkie inne chaszcze niebawem zmienią kolory.. ach
        cudnie! uwielbiam tą porę roku!
      • donpeedro Re: a może aparat i w jakąś zieleń by? 22.09.06, 12:18
        a i owszem aparat zabiere ze sobą
    • osa500 przekąseczka :( 22.09.06, 13:37
      A po wyprawie mała przekąseczka :(

wegetarianizm.net/img/meat.jpg
      • dziad_borowy Fajne fotki 22.09.06, 13:40
        Masz wiecej? Dawaj!
        Dzierżżż!!!
      • brite ROTFL 22.09.06, 14:35
        a do wątku politycznego bignewsa już się dopisałaś? Politycy też jedzą mięso, i
        to pod dachem Sejmu!
        • blog4000 Do brite Re: 22.09.06, 14:44
          Brite, dziewczyno, uspokój się. W Sejmie nie ma grzybów.
          :(

• cassani oficjalnie oświadczam 22.09.06, 14:47
            że Brajt, jak na dziewczynę, ma poważne problemy z zarostem twarzy.
      • cassani czy ci wszyscy wegetarianie, zieloni i inni 22.09.06, 14:45
        muszą byc tak strasznie namolni? Ja pewnie sam zostałbym ekologiem, ale jak
        widzę tą namolna propagandę to rzygać się chce.
    • longeta Re: na ryby, na grzyby, a moze na lwy by? 22.09.06, 14:26
      Byłem na grzybach w Niedziele,parę dobrych(nie robaczywych) znalazłem i kleszczy
      też niestety nie brakuje,ciężko je wyciągnąć
      zwłaszcza kiedy są jeszcze małe.
    • cassani evonka zaraz straci zupełnie ochotę na czytanie 22.09.06, 14:55
      moich wpisów, ale musze spytać:
      wymieniłaś ryby, grzyby, lwy - ja bym sie nie powstrzymał i dorzuciłbym dupy!
      • evonka cassani, 22.09.06, 20:44
        tylko czyje??? ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka