IP: *.toya.net.pl 15.03.03, 20:59
po dzisiejszej wygranej Widzewa z Gksem mozna tylko zasmiac sie prosto w
twarz Ptaszysku ze nawet odbierajac RTS-owi dotychczasowych najlepszych
pilkarzy nie zniszczyl zawsze obecnego charakteru Wielkiego Widzewa tylko
podraznil pilkarzy i zobligowal ich do lepszej gry
a co z Dream Teamem Ptaszyska? juz na inauguracje dostali od jakiejs tam Arki
4-0 tylko tak dalej:))))))))

a Widzew wbrew wszystkim i tak sie utrzyma
do boju Widzew!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • hubar Re: WIDZEW 15.03.03, 21:20
      Własnie wróciłem!!!

DO BOJU WIDZEW!! :-D

Grali tak sobie, sędzia się osmieszył czerwoną kartką, dospele pozwalali...
      Najważniejsze że WYGRALI!!
      • Gość: &żei Re: WIDZEW IP: *.Astral.Lodz.PL 15.03.03, 23:23
        Hubar daj spokoj sędzia mial 100% racje. Szkoda tylko ze Seweryn jest idiota i
        do tego najslabszym na boisku. Jak mozna przy stanie 1:0 zrobic cos takiego.
        Sedzia mial bezapelacyjne prawo ukarac go zolta kartka, a wrecz musial zgodnie
        z przpisami. Od poczatku meczu Seweryn nie radzil sobie z Bojarskim i dlatego
        dostal 1 żk.
        Ale najwazniejsze sa punkty
        • hubar Re: WIDZEW 16.03.03, 17:56
          Ja nie kwestionuję zasadności żółtej kartki, mowię o czerwonej.
    • Gość: Mlody Re: WIDZEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.03, 10:40
      Mecz nudny jak flaki z olejem. Poziom obu druzyn, wrecz zenujace. Dobrze, ze 3
      pkt zostana w Łodzi. Prawidlowa czerwona kartka dla Seweryna.
      Zachowanie czesci kibicow(moze jedenego) wrecz idiotyczne. Jaki debil rzuca
      cokolwiek z gazem na murawe???? Znowu posypia soe kary. Czy klub nie moze
      wyeliminowac garstki debili i nie wpuszczac ich na mecz???
      O rzucaniu kulkami w bramkarza gosci nie wspomne...
      pozdr. Mlody
      • bartuch Re: WIDZEW 16.03.03, 11:14
        Czerwona prawidlowa, Seweryn zglupial, co zreszta przyznal po meczu. Gazem
        bawili sie kibice gosci, Mlody. Nie bylo Cie na meczu, wiec nie wiesz, co
        piszesz. Z kulkami glupi pomysl, ale widzialem to juz setki razy (w tym
        wielokrotnie na Maracanie pewnego lodzkiego drugoligowca).
        Mecz nie stal na wysokim poziomie, ale moj ukochany Widzew zaimponowal mi
        przygotowaniem motorycznym i ambicja. Grajac w przewadze GKS nie stworzyl ANI
        JEDNEJ klarownej sytuacji do zdobycia gola. Zwracam uwage niektorych
        Mlodziencow, jak grali tacy pilkarze, jak Mosor (rewelacyjna druga polowa),
        Scherfchen (najlepszy zawodnik meczu, nie do przejscia) i Podbrozny (dawno
        nie widzialem go tak walczacego).
        PS. Nie pisz Mlody, ze dobrze, iz punkty zostaly w Lodzi. Nie lubie obludy.
        Pozdrawiam.
        • jypli Re: WIDZEW 16.03.03, 11:28
          bartuch napisał:

> Czerwona prawidlowa, Seweryn zglupial, co zreszta przyznal po meczu. Gazem
          > bawili sie kibice gosci, Mlody. Nie bylo Cie na meczu, wiec nie wiesz, co
          > piszesz. Z kulkami glupi pomysl, ale widzialem to juz setki razy (w tym
          > wielokrotnie na Maracanie pewnego lodzkiego drugoligowca).
          > Mecz nie stal na wysokim poziomie, ale moj ukochany Widzew zaimponowal mi
          > przygotowaniem motorycznym i ambicja. Grajac w przewadze GKS nie stworzyl
          ANI
          > JEDNEJ klarownej sytuacji do zdobycia gola. Zwracam uwage niektorych
          > Mlodziencow, jak grali tacy pilkarze, jak Mosor (rewelacyjna druga polowa),
          > Scherfchen (najlepszy zawodnik meczu, nie do przejscia) i Podbrozny (dawno
          > nie widzialem go tak walczacego).
          > PS. Nie pisz Mlody, ze dobrze, iz punkty zostaly w Lodzi. Nie lubie obludy.
          > Pozdrawiam.

Tylko przyklasnąć. Jeśli ktoś oglądał mecz tylko w analu + to praktycznie nie
          moze wypowiedzieć się jednoznacznie co do jego przebiegu. Ja cały mecz
          przecierałem oczy ze zdziwienia. Widzew naprawde walczył, Scherfhen nie
          odstawiał nogi, był wszędzie, podobnie jak guma którego trzeba było jednak po
          70 minucie juz zmienić. Wiek robi swoje....
        • Gość: Mlody Re: WIDZEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.03, 11:59
          Bartuch, przeczytaj jeszcze raz dokladnie co napisalem. Czemu klub nie moze
          wyeliminowac wpuszczania debili z gazem na mecz??? Nie wazne czy to sa goscie
          czy przyjezdni. Kto jest odpowiedzialny za sprawdzanie ich przed wejsciem???
          Kary sie posypia tak czy inaczej..
          pozdr. Mlody
          • bartuch Re: WIDZEW 16.03.03, 12:49
            Mlody, przestan pieprzyc. Ludzisz sie, ze to jest mozliwe???Jestem
            przeciwnikiem wszelkich gazow na boisku. Ale zawsze beda tacy, co wniosa.
            Nawet, jak rozbiora do naga wszystkich kiboli, to i tak znajda sposob. Nie
            badz dzieckiem i zapytaj kolegow z Galery, czy Twoja wizja jest mozliwa.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Mlody Re: WIDZEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.03, 13:06
              ....sa kraje, w ktorych to sie jednak udaje. Ludze sie, ze i w Polszcze bedzie
              to kiedys mozliwe.
              pozdr. Mlody
              P.S.
              Niedziela, ale o ktorej?? I czy na tym boisku co zawsze??? Moja propozycja.
              Trzeba ustalic kogos, kto bedzie ustalal sklad odgornie, na oficjalnym meczu
              dokonywal zmian etc. Nie moze byc to taki trener jak Ixik...Wyboru takiego
              czlowieka powinni dokonac wszyscy. Bo tak to jest kucharek...a wlasciwie
              trenerow szesc.
              Ja glosuje na Ciebie. ;]]]
              Nie ma co, trzeba wygrac z redakcja rewanz. ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka