Gość: cepo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 23:37 Podobno w Sejmie mają zająć się tą sprawą . Macie być okazem żywych skamieniałości! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teo Re: Rezerwat Łódż IP: *.toya.net.pl / 10.0.218.* 16.03.03, 10:02 Chłopie skąd u ciebie taki uraz psychiczny, wypowiedz się gdzie i kiedy zrobili ci krzywdę czy już w dzieciństwie czy teraz niedawno i może jakoś pomożemy ci. Tu żyją ludzie inteligentni i jakieś prowicjonalne śmieci czy buraki ze wsi którzy podają się za niby Warszawiaków a nimi nie są nigdy nie popsują twardej przyjaźni Łodziaków i Warszawiaków.Takimi wypowiedziami nie skłócisz naszych narodów a jak do ciebie dotrzemy to nogi z dupy ci powyrywamy i nawet pogotowia nie wezwiemy tylko zakopiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: Rezerwat Łódż IP: 212.191.74.* 17.03.03, 16:14 A co jest ŁÓDŻ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_z_utopii a co to jest Łódź? IP: *.w-s.pl 18.03.03, 19:13 Chułanie, mam wrażenie, że to samo co Utopia, tylko brzydziej. Taka wersja dla surrealnych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wars bez Sawy Re: nie zwracajcie na tego tłuka uwagi... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 00:07 zawsze jakis durnowaty tłuk się znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Rezerwat Łódż IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 18:46 Gość portalu: cepo napisał(a): > Podobno w Sejmie mają zająć się tą sprawą . Macie być okazem żywych > skamieniałości! Poważnie, Cepo???Nie mogę w to uwierzyć...Gdybys miał jeszcze jakies nowe informacje, daj znać, ok???Będę wdzięczny, MÓJ SERDECZNY PRZYJACIELU.... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (bartuch) 18.03.03, 18:57 Bartuszku :D Chyba musimy poważnie porozmawiać. Swego czasu coś mi obiecałeś, ale jak widzę nie dotrzymujesz słowa! ;)))))))))))))))))))))))))) ZUŚDOPT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch JA;-)))??? IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 19:26 ixtlilto napisała: > Bartuszku :D > Chyba musimy poważnie porozmawiać. Swego czasu coś mi obiecałeś, ale jak widzę > nie dotrzymujesz słowa! ;)))))))))))))))))))))))))) > > ZUŚDOPT Hm.....Cóż ja takiego obiecywałem:-)))Właśnie się zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar TY;-)))??? 18.03.03, 19:30 Tak TY, a ja byłeś świadkiem! No ładnie! PS Ja wyśledziłem... no ale chyba celowo się nie logujesz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: TY;-)))??? 18.03.03, 19:39 Po prostu zapomniałem hasła, Przyjacielu:-))))Jaki piekny Księżyc.... Odpowiedz Link Zgłoś