Dodaj do ulubionych

plan zajec a grupy UŁ

IP: 62.233.227.* 30.09.06, 20:54
Napiszcie jak to jest z tym planem zajęć bo na moim wydziale na UŁ wywieszono
cały plan zajęć dla I roku i pozdielono nas na kilka grup z czego przy każdej
grupie podano godziny np. 10-14 I tu zwracam sie do was z pytaniem, do czego
są te godziny czy plan któy wywieszono obowiązuje dla wszystkich grup i czy
jeśli mam w poneidzialek w-f a nei jestem zarejestrowany jeszcze na żadnej
sekcji na w-f to muszę na neigo iść ? Prosze o pomoc i odp .
Obserwuj wątek
    • witek200 Re: plan zajec a grupy UŁ 30.09.06, 21:26
      Na W-F rejestracje rozpoczyna się w poniedziałek o 10 rano i trwa do 7 paz. Więc raczej W-fu w ten poniedziałek nię będzie. Więcej info. znajdziesz tu:
      www.swfis.uni.lodz.pl/
      Co do grup, to przynajemniej na prawie jest tak, że wykłady są dla wszystkich w tym samym czasie, natomiast ćwiczenia każda grupa ma w innym terminie.
      • Gość: kirkkk Re: plan zajec a grupy UŁ IP: 62.233.227.* 30.09.06, 21:48
        dzięki, byłbym zobowiazany gdyby ktoś podał mi plan zajec wydzialu matematyki
        na k. informatyka WM na poniedzialek bo niestety chyba jako jedyny wydział na
        stronie wydziału jest jak zwykle stary plan z zeszłego roku :/
    • Gość: kirkkk Re: plan zajec a grupy UŁ IP: 62.233.227.* 30.09.06, 21:51
      a wiecie może jakie hasło oprocz nr.pesel trrzeba wprowadzić podczas zapisów na
      w-f ?
      • Gość: karolina Re: plan zajec a grupy UŁ IP: 80.51.131.* 30.09.06, 21:53
        to ma być to hasło, które dostałeś w czasie logowania(rejestracji na uczelnię)
        • Gość: kirkkk Re: plan zajec a grupy UŁ IP: 62.233.227.* 30.09.06, 22:21
          mhm, ale to chyab dopiero od jutra zacznie działać bo ja nie moge sie narazie
          zalogowac na to hasło ? (jesli chodzi o to hasło z rekrutacji)
          • Gość: karolina Re: plan zajec a grupy UŁ IP: 80.51.131.* 30.09.06, 22:43
            tak tak od jutra chyba od 10
            • witek200 Re: plan zajec a grupy UŁ 30.09.06, 22:56
              TAk od jutra są już zapisy na w-f, nie w poniedziałek jak wcześniej napisałem. Natomiast hasło otrzymałem dzis w dziekanacie razem z indeksem.
              • Gość: karolina Re: plan zajec a grupy UŁ IP: 80.51.131.* 30.09.06, 23:08
                a z jakich jesteście kierunków, jest może ktoś z zarządzania?
                • Gość: krzysiek Re: plan zajec a grupy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 11:46
                  hmm... a wlasnie mam pytanie: czy zarzadzanie tez dostalo jakies hasla?? bo nie
                  bylo mnie na inauguracji:(
    • Gość: Sssstudentka:) Re: plan zajec a grupy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 13:52
      Niestety musze was zmartwić, rejestracja rozpoczęła się dziś(1.10) o 10:00
      dlatego dużo grup np na basen nie ma już miejsc... a do rejesstracji potrzebny
      pesel i hasło z USOSweb:) pozdrawiam
      • Gość: gosia Re: plan zajec a grupy UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 16:55
        jak bylam zaniesc ten dowod wplaty to pani w dziekanacie dala mi od razu na
        cienkim paseczku papieru moj identyfikator i haslo do tego usos i to samo haslo
        i identyfikator trzeba wpisac rejestrujac sie na w-f. nie wiem dlaczego ale
        wlasnie wszystkim nie dawali, moze te pani w dziekanacie jakies niezguły, dosyc
        to nie sprawiedliwe, na moim wydziale ekonomiczno socjologicznym dawali i na
        filologiocznym tez.
    • Gość: Aleksis Re: plan zajec a grupy UŁ IP: *.toya.net.pl 02.10.06, 16:09
      wiecie co, nie mam pojęcia co robić. Skoro rejestracja jest do 7 października,
      to mam jutro iść na WF? czy nie? zapisałam się na fitnes 9:00-10:30 (wtorek).
      dzięki za odpowiedzi.
      • witek200 Re: plan zajec a grupy UŁ 02.10.06, 16:27
        Zajęcia z W-Fu rozpoczynają się od 9 pazdziernika. Więcej info. znajdziecie tutaj: www.swfis.uni.lodz.pl
        • Gość: hmm Re: plan zajec a grupy UŁ IP: 217.96.125.* 02.10.06, 16:38
          Dzięki witek za info :)Nie zauważyłam ,że od 9 X ,teraz już jestem spokojna :]
          • Gość: hmm Re: plan zajec a grupy UŁ IP: 217.96.125.* 02.10.06, 16:40
            Może jednak jeszcze dopytam,tam gdzie jest w-f(siatkówka) i opis grupy -grupa
            kobiet i mężczyzn tzn ,że są to zajęcia łączone tak ?
            • witek200 Re: plan zajec a grupy UŁ 02.10.06, 17:20
              TAk, z tego co wiem, to są łączone.
              • Gość: hmm Re: plan zajec a grupy UŁ IP: 217.96.125.* 02.10.06, 17:50
                Czyli dobrze zrozumiałam :].Zapisałam się wiec do niełączonej(na Tamka ,z tego
                co widzę to tuż obok Styrskiej) ,choć nie wiem czy dobrze robię .Okaże się ;).
                Dziękuję za odpowiedź :).
    • Gość: Martynka Re: plan zajec a grupy UŁ IP: *.toya.net.pl 03.10.06, 10:47
      Gdzie mam się udać na fitness? tzn. wiem, że na styrskiej ulicy mieści się cały
      obiekt, ale gdzie powinnam wejść pierwszy raz, w którym budynku są szatnie i
      gdzie odbywa się ten cały fitness? łyso mi tam iść i błądzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka