Dodaj do ulubionych

brak legitymacji ... :[

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:23
Na inauguracji nie dostałam legitymacji... I niewiadomo kiedy ją dostanę... Co
do tego czasu??? mam kupować dwa razy droższe bilety? Przeciez nie wytlumacze
kanarom,ze jestem studentką ale nie mam legitki :) Oni sa bezduszni i jak beda
miec okazje do wypisania mandatu to to zrobia z przyjemnoscia...

eh...;-/
Obserwuj wątek
    • szpilkaaa Re: brak legitymacji ... :[ 02.10.06, 10:30
      ja będę brać ze sobą indeks.
      nie dam się kanarom;-)
      Uniwersytet mógłby pomyśleć o studentach , którzy w znacznej mierze dojeźdzają
      środkami komunikacji miejskiej.

a może po prostu przejść się do dziekanatu i poprosić o zaświadczenie ,że jest
      się na studiach?

uważam,że płacenie podwójnie jest bezsensu.
      • Gość: ehh Re: brak legitymacji ... :[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:50
        no tak ale myslisz,ze te jelopy nie beda robic problemow jak im indeks pokazemy?
        Bo ja z doswiadczenia wiem,ze ci ludzie sa nienormalni i tylko na kase leca :(
        Kiedys bylam swiadkiem jak dzieciak moze 9-10 lat mial na plecach tornister
        wypakowany ksiazkami, w reku jakis podrecznik ale niestety jego legitka byla nie
        podstemplowana - byl 1 czy 2 pazdziernika a stempel byl do 30 wrzesnia... I co ?
        No i wypisali dzieciakowi mandat i powiedzieli,ze jak nie ma waznej legitki to
        ma problem i powinienbył kupic normalny bilet Oczywiscie byl placz ale co
        zrobic...;/

PARANOJA!!!
    • Gość: Aleksis Re: brak legitymacji ... :[ IP: *.toya.net.pl 02.10.06, 16:00
      ja dziś pojechałam na normalnym. trudno.
      • Gość: kirkkk Re: brak legitymacji ... :[ IP: 62.233.227.* 02.10.06, 16:15
        jak to mozliwe ze pojechalas jak zgodnie z planem zajecia zaczynaja sie dopiero
        od jutra czyzbym cos przeoczyl ?????
        • Gość: hmm Re: brak legitymacji ... :[ IP: 217.96.125.* 02.10.06, 16:26
          W ogóle jeśli jutro mam sam w-f ,myślicie ,że trzeba się już na niego stawić??
          Zapisy są dopiero od wczoraj i grupy na wtorek są nieskompletowane ... więc??
          Ja tam wybieram się dopiero na zajęcia we środę ,a raczej pierwszych ćwiczeń
          nie mam ,tylko idę wykład bo z tego co zrozumiałam
          (i inni mówili)pierwsze ćwiczenia odbywają się po pierwszym wykładzie,tak??
          • szpilkaaa do studentów 02.10.06, 17:17
            żeby wyrobić migawkę trzeba iść do dziekanatu po zaświadczenie.
            ja dzisiaj się tego nauczyłam na własnej skórze.
            najpierw idźcie po zaświadczenie (że studiujecie.musicie mieć przy sobie indeks
            bo bez niego nie da rady) , a potem po migawkę.
            bo inaczej pani w okienku migawkowym odeśle Was w cholerę..
            • Gość: hmm Re: do studentów IP: 217.96.125.* 02.10.06, 17:56
              To kiedy oni zamierzają dać nam te legitymacje ?? Szpilka nie wiesz nic na ten
              temat? Bo przepraszam bardzo ,migawka jak migawka ,ale PKP ma pewnie gdzieś
              takie papierki!! Potrzebuję więc tej legitymacji jak najszybciej :|.
              • Gość: odnosnie wf Re: do studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 21:01
                wf jest dopiero od nastepnego tygodnia! Bo sama rejestracja jest do tej sobioty
                wlacznie :)
                • Gość: szpilkaaa Re: do studentów IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.10.06, 13:13
                  ale się wkurzyłam dzisiaj z tym wf-em.
                  pojechałam od rana i się rozczarowałam.od wtorku dopiero następnego dla
                  pierwszego roku będą zajęcia.

co do legitymacji to na moim wydziale(filologia bułgarska) powiedziano mi ,że
                  po 7 października należy pytać.a póki co pokazywać zaświadczenia.

w szkole językowej podczas zapisywania się chciałam uzyskać zniżkę(z racji
                  statusu studenta)i również powiedzieli ,że narazie ten papierek wystarczy
                  • Gość: hmm Re: do studentów IP: 217.96.125.* 03.10.06, 13:30
                    Po 7 października ;/ ich naprawdę pogięło,może aby uzyskać 'takie' zniżki to i
                    papierek wystarczy ,ale PKP na takie papierki ...!!
                    Mam dość tej zakichanej uczelni :|.
                    • szpilkaaa Re: do studentów 03.10.06, 14:05
                      a na jakim wydziale studiujesz drogi ''hmmm''?:)
                      • Gość: hmm Re: do studentów IP: 217.96.125.* 03.10.06, 14:09
                        Droga ;P
                        WPiA-administracja.Dziś dzwoniłam do dziekanatu i pani biedna jeszcze nic nie
                        wie.Powiedziała ,żebym zadzwoniła jutro przed 15 i raczej będzie już wiedziała.
                        Sęk w tym ,że dziekanat w środę nieczynny,no ale skoro tak powiedziała to może
                        odbierają telefony:P.
                        • Gość: szpilkaaa Re: do studentów IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.10.06, 16:14
                          administracja jest chyba dosyć obleganym kierunkiem(orientuję się w tym temacie
                          z opowiadań znajomych więc stąd moje pytanie)?
                          mam to szczęście ,że na kierunku moim jest mało osób(niecałe 40) więc jak idę
                          do dziekanatu cokolwiek załatwić to czekam krótko w przeciwieństwie do tych
                          nieszczęśników z anglistyki czy polonistyki;-)
                          • Gość: hmm Re: do studentów IP: 217.96.125.* 03.10.06, 16:36
                            W sobotę stałam 3,5 h żeby odebrać indeks i hasło do logowania na
                            w-f. Kooooszmar :|
                            W ogóle to się "znamy",przynajmniej ja kojarzę Cię z forum poprawiamy nową
                            maturę ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka