Dodaj do ulubionych

Poszukiwani programiści

IP: *.profiline.pl 12.10.06, 09:00
W Blekitku czesc biur ma Ericpol, ciekawe czy nastapi jakas "dyfuzja"
pracownikow i w ktora strone. Ericpol placi dobrze jak na Lodz, Accentere tez.
Zobaczymy :-)

Obserwuj wątek
    • panajotow Re: Poszukiwani programiści 12.10.06, 12:45
      Mnie ciekawi zdanie o biurowcach. Kto je zbuduje? Slyszeliscie o developerach
      chcacych przeprowadzic takie inwestycje? W samym centrum na reprezentacyjnych
      ulicach jak Kosciuszki jest mnostwo dziur w zabudowie, gdzie moznabyloby takie
      budynki postawic, tylko kto to zrobi?
      • Gość: gosc Re: Poszukiwani programiści IP: 62.233.204.* 12.10.06, 14:13
        a moze zamiast budowac nowe, udaloby sie zrewitalizowac stare ale ciekawe
        architektonicznie lodzkie kamienice w Srodmiesciu i przerobic je na biura?
        W londynskim City np. oprocz nowoczesnych biurowcow (np. Lloydsa lub SwissRe)
        wiele malych/srednich firm finansowych lub high-tech ma biura w starszym
        budownictwie i ma to swoj klimat.

www.enterpriseware.pl
        • panajotow Re: Poszukiwani programiści 12.10.06, 18:30
          Oba rozwiazania sie nie wykluczaja, potencjal jest duzy. Na wspomnianej przeze
          mnie Kosciuszki i na Zachodniej sa przeciez i kamienice i fabryki i rowniez
          wspominiane przeze mnie dziury w zabudowie. Tak jest w calym Srodmiesciu.
          Pozostaje jedynie pytanie kto moze zaadaptowac stare budynki lub wybudowac nowe
          biurowce. Ja do tej pory nie slyszalem o zadnym developerze, ktory chce w Lodzi
          budowac biura lub rewitalizowac starze budynki z przeznaczeniem umiesczenia w
          nich biur. Wiem, ze ruszyly sie w budownictwie mieszkaniowym, moze to jakas
          jaskolka?
    • Gość: Programista Re: Poszukiwani programiści IP: *.comarch.com 14.10.06, 11:26
      Ile zarabiacie w Ericpolu a ile w Accenture
      • Gość: komandos Re: Poszukiwani programiści IP: *.toya.net.pl 17.10.06, 20:03
        W Ericpolu wiele zalezy od stazu i pelnionych funkcji.
        Nie da sie tak prosto odpowiedziec
        A ile sie zarabia w Comarchu?? ;>
    • Gość: ABC Re: Poszukiwani programiści IP: *.emrsn.co.uk 16.10.06, 10:28
      Faktycznie, jak na Lodz, Accenture nie placi malo. Problemem jest tylko sam
      charakter tego "Centrum Rozwiazan Informatycznych" - jedyne co mozna tam
      znalezc to czysto rzemieslnicze klepanie kodu - wszelkie dazenia do rozwoju w
      kierunku projektowania/analizy sa tlumione. "To miejsce zostalo stworzone, by
      maksymalnie redukowac koszty, w zwiazku z tym nie interesuje nas za bardzo
      zatrudnianie ludzi z doswiadczeniem. Najchetniej zatrudnimy studentow, ktorzy
      zostana nauczeni przez nielicznych doswiadczonych" - cytat z wypowiedzi
      managera - pokazuje dosc jasno, ze ludzie z doswiadczniem nie pracuja tam po
      to, by sie dalej rozwijac..... Dla mnie - slepa uliczka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka