diogenespies Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 10:31 Walki z Głodem Mam pytanie z kim walczy Bialorus? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 10:35 Może z głodem? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 10:42 diogenespies napisał: > Walki z Głodem > Mam pytanie z kim walczy Bialorus? Tego nie wie nikt,ciekawe kiedy u nas zaczną walczyć z głodem? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 10:44 A co, głodny jesteś? Podeślę Ci kanapkę... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 10:55 Dzięki,właśnie zjadłem śniadanko. Nie dziwię ci sie że z perspektywy Warszawy nie widzisz tego problemu. Niestety reformy L.B zrobiły swoje:-( polaków można teraz podzielić na: -zajebiście bogatych -tych co pracuja lub kręca mały biznesik(lepsza lub gorsza wegetacja) -Ci co głodni chodzą,czesto takich spotykam i nie mam tu na myśli żuli:-( - Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 10:57 longeta napisał: > Nie dziwię ci sie że z perspektywy Warszawy nie widzisz tego problemu. Przestań swoją śpiewkę uskuteczniać. Wiesz, ile zarabia dziennie żebrak w centrum Warszawy? 30 zł. Przemnóż to sobie przez 30 dni i Ci wyjdzie 900 zł miesięcznie na rękę. A wiesz, ile taki żebrak zarobił 7 października, podczas marszu Platformy, LPR i PiS? 300 zł. TRZYSTA! Ludzie w fabryce Indesitu często tyle nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 11:02 O w mordę! To ci żebracy maja dylemat na kogo głosować! Na PO czy na LPR. Tylko powinni pamiętać, że jak wybiorą jednych albo drugich, to mogą się skończyć wielotysięczne spacery po Warszawie. I jeszcze pytanko: oni płacą ZUS ci żebracy? Aha, i jeszcze jedno: skąd nasz drogi ziomek ma aż tak dokładne dane? Przypadkiem nie dorabiasz sobie w tej stolicy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 11:11 Yhy:) W warszawskiej Wyborczej podali:) miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,3672783.html Najszczęśliwsza była pani Maryla, która codziennie żebrze na Krakowskim Przedmieściu [...] Podczas dwóch godzin Błękitnego Marszu PO pani Maryla zebrała ponad 300 zł, czyli dziesięć razy tyle co zwykle. Fajnie, w dwie godziny 300 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 11:17 Aha! Bo już się bałem...;) Swoją drogą zastanawiam się, jakby tu sprowokować pare marszy po Łodzi i samemu ustawić się na ich trasie w pozycji klęcząco-proszącej:) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 11:03 yavorius napisał:> Ludzie w fabryce Indesitu często tyle nie mają... Nie tylko oni! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Solidarności z Walczaca Białorusia i 16.10.06, 11:27 yavorius napisał: > A co, głodny jesteś? Podeślę Ci kanapkę... MI. Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Dziś dzień....... 16.10.06, 10:46 ja dziś walczę z głodem, bo nic do jedzenia nie mam buu...:( chyba się tu zagłodzę...albo wychudnę i będę szkieletowata fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Dziś dzień....... 16.10.06, 12:59 a jeśli Białoruś walczyła z Amerykanami to ja się solidaryzuję a wręcz wojować będę...nawet cały tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: juz podpadlas wywiadowi! 16.10.06, 13:51 a co mi tam, ja jednego i tak własnoręcznie chyba zakatrupię, po 5 godzinach mam go dosyć a całego tygodnia chyba nie wytrzymam i głodna do tego jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Sprzeciwu Wobec Nędzy, Walki z Rakiem Piersi, 17.10.06, 08:02 Ograniczenia Promieniowania Radioaktywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Sprzeciwu Wobec Nędzy, Walki z Rakiem Piersi, 17.10.06, 10:21 to teraz wszystkie dni będą w jednym topiku? Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: polecenie takie dostalem:-) 17.10.06, 10:52 ojej i dlatego też tak cicho siedzisz?:( nakrzyczeli na ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: o Sece juz nic nie napisze:-( 17.10.06, 11:08 dzis juz chyba nie ale jutro....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Sprzeciwu Wobec Nędzy, Walki z Rakiem Piersi, 17.10.06, 10:36 Skoro mamy dzień walki z rakiem piersi to dziewczyny: kliknijcie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=41904229 oraz tu: www.nfz-lodz.pl/?pacjent_info/profilaktyka_2006.html#z2 Panowie też kliknijcie i przekażcie swoim paniom: mamom, żonom, córkom, dziewczynom, siostrom... Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Pocztowca,Menopauzy,Andropauzy, Monitoringu W 18.10.06, 15:24 w takim razie pozdrawiam: - moją panią listonosz, - panią Krysię - mojego szefa - byłego chłopaka mojej siostry, a monitoringu wód, tak? ale mnie suszy dziś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Pocztowca,Menopauzy,Andropauzy, Monitoringu W 18.10.06, 15:42 a ja pewnemu Johnowi życzę, by mu andropauza ciężką była, zwłaszcza do przyszłego wtorku... Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Walki z Sanepidem 18.10.06, 16:27 ja mam dziś dzień walki z sanepidem - boshhhhe co to za instytucja !!!!!! 12 prac asterixa w porównaniu z załatwianiem papierków w Sanepidzie to pestka wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (może przy okazji przebadam się na wściekliznę, bo mnie ostatnio co i rusz piana na gębę wyłazi!) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies cholera zapomnialem kalendarza nie wiem jakie 19.10.06, 10:42 dzis swieto! Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: cholera zapomnialem kalendarza nie wiem jakie 19.10.06, 10:48 Dzień Dobry Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Re: cholera zapomnialem kalendarza nie wiem jakie 19.10.06, 11:08 Witaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: cholera zapomnialem kalendarza nie wiem jakie 19.10.06, 11:11 Kurs-ujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie w zastępstwie ja podam jaki dziś dzień: 19.10.06, 11:17 dla kompletnie zakręconych: dziś czwartek:p Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Dzień Fauny, Flory i Naturalnych Siedlisk; 19.10.06, 11:18 Dzień Pajacyka i Międzynarodowy Dzień Pokoju. dziękuję za uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dzień Fauny, Flory i Naturalnych Siedlisk; 19.10.06, 11:27 A kiedy Dzien Pacynki? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Dzień Pacynki? Takie rzeczy to tylko w erze 19.10.06, 11:36 ale na pewno nie w listopadzie :) Nie chce mi się szukać. Ale za to wiem, ze dziś Dzień Dziada jest także :) Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Misia Koali,Przodownika Pracy,Więzionych 20.10.06, 14:17 Dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Misia Koali,Przodownika Pracy,Więzionych 20.10.06, 15:56 ja wybieram Misia Koali bo zawsze tak fajnie, sfrmentowanie wygląda, eukaliptusojad i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Światowy Dzień Osób Jąkających się 23.10.06, 00:50 A... A... A... ja te...e...e...ż... mógł... by... m... co_o_o_ś dodać - elektrodać ? Wszechświatakowy Dzień Cynika ! ! ! Codziennie ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Dziś Dzień Teściowej 23.10.06, 09:09 ciekawe czy ktokoliwiek poświętuje z teściową? Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Widzialem taki film jak facet swietowal z tesciowa 23.10.06, 09:12 i zona jednoczesnie, zaprosil tez sasiadow, mocne bylo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gikona Re: Widzialem taki film jak facet swietowal z tes 23.10.06, 09:13 o wstałeś;) i zaraz imprezki rodzinne ci w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies Dziś Dzień Walki z Otylością, Bibliotek Szkolnych, 24.10.06, 07:31 ONZ, Informacji Odpowiedz Link Zgłoś