Gość: wdz IP: *.toya.net.pl 23.10.06, 01:10 pozdrowienia dla pani Joasi od kibiców Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rb Skąd takie "dziękczynienia" ? IP: 212.51.205.* 23.10.06, 07:57 Ja jednak wolałbym mniej bogatych osób na stanowiskach posłów. Są bardziej wrażliwi i bardziej rozumieją życie. Czyżby w jej rodzinie zaistniał przypadek,że trzeba było przeforsować taki przepis ? O ile wiem takie dzieci adoptują rodziny , które nie mogą mieć dzieci lub rodziny mające pieniądze. Nie wiem czy te pieniądze za 18 tyg. urlop nie powinny iść do b. potrzebujących. PS Pamiętam wygraną ojca, który dał największą kasę za to by przez 1 dzień porządzić w Urzędzie. Nikt wtedy nie oponował kiedy zwolniono 10 osób. Przecież to było bezprawie. Dlatego jako długoletni łodzianin nigdy nie utożsamiałem się z "rządzącymi" Łodzi. I po drugie - czy na stałe weszła w życie polska obrzydliwa cecha , że sponsorów MUSIMY ZAWSZE chwalić pod niebiosa ? A może sponsor sponsoruje tylko dlatego ,żeby mieć poparcie? Prawdziwego sponsora nie trzeba publicznie chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Skąd takie "dziękczynienia" ? IP: *.toya.net.pl 23.10.06, 08:37 GW lubi artykuły sponsorowane. Tym razem o Joasi, córce grabarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGGU Re: Skąd takie "dziękczynienia" ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:19 Dlaczego tylko biedna chołota ma korzystać z moich podatków. Ludzie adoptujący dzieci zapewne wychowają je na lepszych obywateli niż większość "wrażliwej i bardziej rozumiejącej życie" biedoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Płatne urlopy adopcyjne dzięki łódzkiej posłance IP: *.lodz.mm.pl 23.10.06, 08:45 Pozdrowienia dla Pani Joasi od kibiców Orła ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo ach .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 09:03 akle to jest laleczka mniam ;) pozdro DLA WIDZEWIANKI DO WIDZEWIAKA :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Zmiana zawodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 09:32 Firma zmienia oblicze z pogrzebów na urlopy, może tak trzeba, skąd akurat taki pęd do pokazywania tego tematu na pierwszej stronie. Może w łodzi są rzeczy ważniejsze- coś mi tu ś....i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasolka Płatne urlopy adopcyjne dzięki łódzkiej posłance IP: *.upc.chello.be 23.10.06, 09:31 A czy nie jest rzecza normalna, ze Pan Posel poprostu wypelnia swoje obowiazki? To jest Jej praca i proponuje nie pisac peanow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Nareszcie cos zrobiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 09:34 Co za sukces- jak na rok kadencji to bardzo cieniutko Pani Skrzydlewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Nareszcie cos zrobiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:52 Do kolegi fana (chyba Lks -u) Pani Skrzydleska to posel, ktory ma najwiecej Interpelacji poselskich w sejmie. Jesli wiesz co znaczy to slowo Interpelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Nareszcie cos zrobiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:55 Moze Wyborcza napisze o tym co zrobil Pan Jarosław Jagiełło z Pis? Tylko czy On cos zrobil? Odpowiedz Link Zgłoś
autor11 Płatne urlopy adopcyjne dzięki łódzkiej posłance 23.10.06, 10:51 Ja sie tam ciesze, ze jeszcze komus sie chce. Glosowalem na nia i jestem zadowolony ze dziala. pewnie byloby jej latwiej gdyby byla w partii rzadzacej, i gazety by czesciej pisaly, ale wtedy na pewno stracilaby przynajmniej moj glos. Pani Joanno, tak trzymac. niech Pani walczy o nas, dla nas -ludzi, a przy okazji w Lodzi bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moryc Ciekawe kto za to zapłaci...? heh IP: *.4web.pl 23.10.06, 10:51 PO-dwójne becikowe, teraz ten szalony pomysł-Platforama zaczyna przebijać LPR i Samoobronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Nie wiem czy się cieszyć ? IP: 212.51.205.* 23.10.06, 12:04 Ja nie głosowałam na nią i nie żałuję. Nigdy bogaty nie zrozumie biednego. Biedni nie adoptują - bo ich nie stać na to. Kolejne pytanie - skąd zabrane zostaną pieniądze aby spełnić takie obietnice ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzydlaty Płatne urlopy adopcyjne dzięki łódzkiej posłance IP: *.sttb.pl 23.10.06, 12:26 a podobno populistyczna polityke to uprawia koalicja rządowa a PO to poczciwi liberałowie którzy z obrzydzeniem patrzą na takie pomysły ! a swoją drogą to ile ta Uć zawdzięcza famili Skrzydlewskich toż to prawie drudzy Poznańscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Plus dla Skrzydlewskiej minus dla GW IP: 212.191.69.* 23.10.06, 12:52 Oddzielmy dwie sprawy - to co zrobiła Skrzydlewska, wnosząc poprawkę do ustawy i to co zrobiła GW umieszczajęć ten artykuł. Moim zdaniem Skrzydlewskiej należy sie prochwała, że coś się starała w sprawie urlopów adopcyjnych zrobić. Nie zmienia to faktu, że artykuł GW jest wazeliniarski i tendencyjny. GW stara się nam na siłę wcisnąć że wszystko zawdzięczamy naszej wspaniałej posłance Skrzydlewskiej. GW dlaczego tak bardzo starasz się wylansować Skrzydlewską? Czy w jak inni posłowie z Łódzi wnoszą poprawki to też jest o tym artykuł na pierwszej stronie? Pamiętacie wielki artykuł w GW opisujący jak Skrzydlewska pierwszy raz jako posłanka jedzie do Warszawy? Mamy teraz powtókę z rozrywki. Redaktorzy Gazety nie wstyd wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanok Re: Skrzydlewska-aby cos zrobiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:41 pani redaktor, pisać to należy o wszystkich Posłach, ustawa marginalna może ważna dla kilku osób a taki szum. Niech Pani napisze co jeszcze Pani Skrzydlewska zrobiła przez ten rok-chyba juz nic- wstyd dla gazety za wazelinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Płatne urlopy adopcyjne dzięki łódzkiej posłance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:47 Brawo Pani Joasiu. Tak trzymac. Jestem dumny, ze kibicuje Pani Widzewowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Płatne urlopy adopcyjne dzięki łódzkiej posłance IP: *.wshe.lodz.pl 23.10.06, 18:31 o rany dzieki posłance!!!!!!kon by sie usmiał...za coś kase bierze zatem do roboty posłaneczko,,,,juz myslałem ze to dzieki temu wsiokowi kwiatkowskiemu ten dobrobyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania kowalczyk do pani redaktor IP: *.retsat1.com.pl 23.10.06, 22:37 Przecież ani razu pani Joanna nie zabrała głosu w tej sprawie. Oglądam wszystkie posiedzenia Sejmu. teraz Wyborcza po prostu przesadział, chyba przestane kupować, choć wcale nie mam nic przeciwko posłance .Prawdziwa gazeta powinna jutro napisać sprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Ale Wazeliniarstwo!!! IP: *.retsat1.com.pl 23.10.06, 23:56 Czy tatuś Skrzydlewski sponsoruje GW czy co? Czy pani Gnacikowska należy do PO? Skrzydlewska jest jednym z najmniej aktywnych posłów, przy tej ustawie 2 razy zabrała głos a nie to że ją projektodawcą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeż Wstyd Gazeto IP: 212.191.69.* 24.10.06, 09:01 Redakcjo Gazety czy warto szargać swoją reputację po to by przypodobać się Skrzydlewskim? Czy na dłuższą metę to się opłaca? I czy nie szkoda wam tak wystawiać pani redaktor Gnacikowskiej, to przecież chyba nie jest miłe się pod czym takim podpisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Wstyd Gazeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:33 Platforma i gazeta z red Gnacikowską promuja Skrzydlewskich-wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Płatne urlopy adopcyjne dzięki łódzkiej posłance IP: *.toya.net.pl 24.10.06, 16:37 Gwoli scisłości. Gdy była debata w sejmie o urlopach macierzyńskich, to nie kto inny tylko posłanka J.Skrzydlewska zwróciła uwagę na temat urlopów macierzyńskich dla rodziców adoptujących dzieci powyżej 1 roku życia. PiS tak bardzo chciało przeforsować swoje pomysły, że zapomnieło o problemie dzieci adoptowanych. Ktoś, kto osobiście nie spotkał się z problemem bezdzietności w rodzinach, nie ma zielonego pojęcia co czują w swoich sercach. Aby móc adoptować dziecko, trzeba spełniać odpowiednie kryteria. To prawda. Ubodzy i bez własnego dachu nad głową raczej nie mają szans na adopcje. Lecz nie jest to widzimisie urzedników i kokieteria pod adresem bogatszych obywateli naszego kraju. Na pierwszym miejscu w całej sprawie jest dobro dziecka, które nie ma rodziców. Ci którzy adoptowali dziecko dobrze wiedzą co to znaczy przyjąć do własnego domu małą istotę przechądzącą silną traume. Ile potrzeba włożyć serca i pracy oraz nie przespanych nocy, aby wyprowadzić psychikę dziecka do stanu, w którym może normalnie funkcjonować i reagować na bodźce zewnętrzne otaczającego go świata. Więc zanim ktoś będzie chciał jeszcze obsmarować GW lub posłanke J.Skrzydlewską, niech w pierwszej kolejności zastanowi się i spojrzy na ten problem od strony tych rodziców, którzy tak bardzo chcą, a nie mogą mieć własne dzieci. A posłance J.Skrzydlewskiej bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: Płatne urlopy adopcyjne dzięki łódzkiej posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:46 Pisać o samym sobie na forum odpowiadając na nasze wątpliwosci !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: sen IP: *.toya.net.pl 25.10.06, 20:34 Ty chyba nic nie rozumiesz. Czy piszę o sobie jest sprawą drugorzędną. Nie życzę ci źle, ale jeśli dotknie ciebie lub twoich najbliższych problem bezdzietności w rodzinie i ewentualna adopcja, wspomnisz moje słowa. Jeśli komentuje się czyjeś wypowiedzi, dobrze jest mieć wiedzę na dany temat. Odpowiedz Link Zgłoś