marcinmar20 02.04.07, 20:00 Co myślicie o nowym fajny klubie w Częstochowie czy w ogóle jesteście zainteresowani żeby coś fajnego powstało jeśli TAK co chcielibyście żeby w nim było ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 20:38 dobry pomysl pod warunkiem ze bedzie dla osob od 21 roku nie dla gowniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 02.04.07, 20:41 Tak ma byc od 21l co checie aby w nim było ???????? Gość portalu: :) napisał(a): > dobry pomysl pod warunkiem ze bedzie dla osob od 21 roku nie dla gowniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona trawka Re: Nowe disco-klub ??? IP: 212.87.241.* 02.04.07, 20:42 Wygodny kącik dla palaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.uni.lodz.pl 02.04.07, 20:48 po pierwsze przede wszystkim duzy powierzchniowo z kilkoma salami i z dwoma albo trzema parkietami z różną muzyką, i oby ten klub był takze przygotowany do organizacji koncertów, dużych koncertów..... i powienien miec duzo innych atrakcji czytaj jakis seansow filmowych , transmisji sportowych oraz teatralnych rzeczy tez, najlepiej wstep od 21 lat,no a wystroj najlepiej taki zeby mozna o tym powiedziec miejsce klimatyczne ale nie chodzi mi bron boze o cos w stylu porter albo depo, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.uni.lodz.pl 02.04.07, 20:52 i zeby było jak najwiecej miejsca dla niepalacych osobne duze sale , parkiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:02 a więc powinien to być klub w którym można potańczyć, czyli dyskoteka, ale powinny być także sale oddzielone od parkietu, aby można było swobodnie porozmawiać, nie w hałasie dyskotekowym. Ochrona powinna być profesjonalna, czyli ubrana w garnitury z widocznym oznakowaniem że są to ochroniarze. Nie mogą to być chłystki w bluzach z kapturem i dresach (patrz don kichot, depo, porter). Co do selekcji, jak najbardziej popieram wstęp dla osób powyżej 21 roku życia, bez wyjątku. Czyli rzetelna kontrola dokumentów na wejściu. A gdzie to miałoby być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:57 Po pierwsze wstep od 21 i door selector czyli zeby nie bylo burakow w dresach i im podobnych, ochrona w garniturach ale na poziomie a nie jakies zabijaki.Kilka sal z rozna muzyka, mozna tez zrobic gdzies kregielnie.Uważam ze powinien tez byc duzy parking najlepiej strzezony.Mogly by tez dziewczyny tanczyc w klatkach, na rurkach.No i musza byc jakies rozrywki ktore przyciagna klientow koncerty, rozne imprezy.A tak na koniec wydaje mi sie ze w Czestochowie taki lokal nie ma racji bytu bo tu jest za duzo buractwa i caly czas ta sama klientela.A watpie zeby ktos z Katowic czy innych miast tu pzyjechal.tak czy inaczej jesli masz kase i pomysl to probuj.Pozdrawiam i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 03.04.07, 09:53 I co jeszcze by was interesowało ???????????? żeby było w takim klubie ???? Gość portalu: q napisał(a): > Po pierwsze wstep od 21 i door selector czyli zeby nie bylo burakow w dresach i > > im podobnych, ochrona w garniturach ale na poziomie a nie jakies zabijaki.Kilka > > sal z rozna muzyka, mozna tez zrobic gdzies kregielnie.Uważam ze powinien tez > byc duzy parking najlepiej strzezony.Mogly by tez dziewczyny tanczyc w > klatkach, na rurkach.No i musza byc jakies rozrywki ktore przyciagna klientow > koncerty, rozne imprezy.A tak na koniec wydaje mi sie ze w Czestochowie taki > lokal nie ma racji bytu bo tu jest za duzo buractwa i caly czas ta sama > klientela.A watpie zeby ktos z Katowic czy innych miast tu pzyjechal.tak czy > inaczej jesli masz kase i pomysl to probuj.Pozdrawiam i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Nowe disco-klub ??? 03.04.07, 10:39 Jakaś oddzielna sala dla "old bojów" :) Bo w pewnym wieku się człowiek zaczyna w takich lokalach czuć jak jakieś ufo. A w Czwie na prawdę nie ma lokali dla ludzi dojrzałych, którzy też by chcieli potańczyć (niekoniecznie przy muzyce techno), poszaleć, spotkać ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 19:11 bardzo podobalo mi sie na dyskotece w "polnamie",tam zawsze sie cos dzialo.a to walki w kisielu,w pianie,konkurs strongmenów,itd.pozniej trwala zabawa dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 03.04.07, 19:41 A gdzie była ta polnama ???? Gość portalu: ja napisał(a): > bardzo podobalo mi sie na dyskotece w "polnamie",tam zawsze sie cos dzialo.a to > > walki w kisielu,w pianie,konkurs strongmenów,itd.pozniej trwala zabawa dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:50 Polnam a nie polnama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Nowe disco-klub ??? IP: 195.205.202.* 03.04.07, 20:44 byłoby super gdyby była sala dla V.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Nowe disco-klub ??? IP: 195.205.202.* 03.04.07, 20:44 byłoby super gdyby była sala dla V.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virgin Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:17 Byłam ostatnio w Protectorze w Woli Krzysztoporskiej i bardzo bym chciala widziec taka dyskoteke u nas. 3 sale w każdej inna muza, co jakis czas gośćmi sa wielkie gwiazdy- jakies 2 miesiace temu byl Marc van Linden ogolnie klimat fajny. A w Częstochowie ? Dajcie spokoj Porter, Depo, Don kichot - jednym slowem nie ma sie gdzie pobawic bo wszedzie lataja upite 15-latki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.gre.pl 03.04.07, 21:51 2 sale (różna muzyka), loża V.I.P., w miarę spokojna okolica i dobry parking (z ochroną!) oraz kultura. No i 21 lat to niezły pomysł na granicę wpuszczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.man.czest.pl 03.04.07, 21:56 po pierwsze porzadna ochrona w gajerach a nie palanty w dresie dajacy loda za wstep laseczka no i wejscie z 50 zl w tym drinki juz sie odrzuci tym palantow taniego wina i dresiarzy no i oczywiscie selekcja 21 lat to podstawa bo jak sie widzi lalunie 16 lat wypite z golymi dupami to sie zygac chce pozdrawiam ja tam napewno wpadne jak powstanie taki lokal!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armin_Only Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 23:42 Włąsnie, wieszkosc z Was dobrze mówi, wstep od 21 lat, wejście dojśc drogie nawet 20-30 złoty co by zlikwidowalo ludzi przypadkowych... Wreszcie niekomercyjna muzyka... pora na jakieś undergroudowe style! Jak dla mnie trance i zapraszanie najlepszych z Polski i może nawet z zagranicy! Inwestycja wymagająca dużych funduszy ale neistety w Czestochowie nierealna bo skazana na porazke Odpowiedz Link Zgłoś
tschenstochauer Re: Nowe disco-klub ??? 04.04.07, 00:20 ty weno nie strasz goscia co! bo sie jeszcze rozmysli ja jestem za, przynajmniej bedzie jakas alternatywa dla depo portera donkiszota czy jakiejs innej sieczki gdzie De Jot zapodaje nierozniace sie wiele od siebie umpa umpa umpa i jaaaaaaaaaazzdaaaaaaaaaaaaaaa! youtube.com/watch?v=LlSf0KJGVhg youtube.com/watch?v=6hDGAvqwgdk koniecznia jakis prawdziwy DJ Odpowiedz Link Zgłoś
tschenstochauer Re: Nowe disco-klub ??? 04.04.07, 00:26 no i koniecznie towar zagrzewajacy tlum youtube.com/watch?v=sDOsKA0IIVw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 00:33 jeszcze jedyny fajny klub jaki sie ostal to ProForma na Dk, reszta to faktycznie 15 lat i nic po za tym;( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 04.04.07, 17:39 Ja chce to zmienić czekam na propozycje lokalizacji ???? Gość portalu: znudzony napisał(a): > jeszcze jedyny fajny klub jaki sie ostal to ProForma na Dk, reszta to > faktycznie 15 lat i nic po za tym;( > > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djporsche Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.radiojasnagora.pl 04.04.07, 18:26 Bedzie ciezko cokolwiek zrobic w tym miescie ale jak chcesz naprawde cos zrobic to moge Ci pomoc. Polowe zycia spedzilem w lokalach ktorych pracowalem a najlepszy z tego byl dawny Klastor gdzie teraz na jego miejscu powstal Genesis. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Nowe disco-klub ??? 07.04.07, 15:34 Fatboy Slim jest wybitnym i oryginalnym tworca. Nie wiem co Ci w Nim przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Nowe disco-klub ??? IP: 86.40.200.* 07.04.07, 15:43 dokladnie, masz racje!!! pierwszy filmik, to faktycznie masakra, ale fatboy slim to wrecz klasyka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xix Re: Nowe disco-klub ??? IP: 195.205.202.* 18.04.07, 16:56 zadnego techno i innej tandety...w czewie brakuje prawdziwych klubow..z muzyka włąsnie niekomercyjna.,,dobra..swiatowa.. wystraczy zajrzec do warszawskiego buddha bar..to jest klub na miare swiatowego stylu.. primo..wystorj nowoczesny ale nie tandetny kilka sal.. selakcja na wejsciu koniecznoisc!! tzn..zadnego buractwa, barbi , dresow itp wstep od 21 tylko i wylacznie ..nie wpuszczanie na sliczne oczka..albo masz 21 albo spadaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.range86-152.btcentralplus.com 04.05.07, 13:39 a te loże VIP to niby dla kogo mają być??? Dla tej pseudo "śmietanki częstochowskiej?? A wracając do tematu- miejsce w którym nie byłoby chamstwa, ochrona z licencją-a nie pseudo osiłki-chamy z brakiem mózgu, wstęp 21lat- super. Aleee..... to w Częstochowie nie przejdzie:( Smutne- ale prawdziwe. Nie mniej jednak- powodzenia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 00:11 Co do ochrony to popieram w 100%. Bo to co widzimy w częstochowskich clubach to żenada. Dres, sterydy i rekreacyjne obijanie pysków... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 07.04.07, 12:48 Trzeba coś w końcu zmienić w Czestochowie na lepsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.04.07, 14:16 merkury bylby idealny ale z wiadomych wzgledow odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maree Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:43 Jasne...buraków w dresch sobie nie życzysz ale panienki na rurze to jak najbardziej:D:D:D niezły jesteś,niemal profesor Oxfordu:D:D:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maree Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:44 literówka mi się zdarzyła...dresach ofc miało być :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 07.04.07, 14:50 Żadnych panienek na rurze na pewno nie będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Nowe disco-klub ??? IP: 86.40.200.* 07.04.07, 15:49 No i prawidlowo... Po prostu, klub na serio na poziomie..., czyli: - 21 lat - dobra muzyka - dobra ochrona - nowoczesny wystroj - karta wejsciowa(np.50,-) polecam ta strone i ten klub jako inspiracje... :) www.fura.it/ trzymam kciuki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 09.04.07, 13:52 Problem jest tego typu czy ktoś zapłaci tyle za wjazd 50zeta to chyba za dużo jak na częstochowe co sądzicie ??? Gość portalu: kulka napisał(a): > No i prawidlowo... > > Po prostu, klub na serio na poziomie..., czyli: > - 21 lat > - dobra muzyka > - dobra ochrona > - nowoczesny wystroj > - karta wejsciowa(np.50,-) > > polecam ta strone i ten klub jako inspiracje... :) > > www.fura.it/ > trzymam kciuki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 10.04.07, 13:41 50 zeta to chyba za duzo za wjazd ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finlandia Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.realestate.net.pl 04.05.07, 14:19 Może 20pln i do tego drink 'gratis'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Nowe disco-klub ??? IP: 86.43.110.* 05.05.07, 18:39 wjazd za 50 oczywiscie z jakas kwota do wykorzystania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Nowe disco-klub ??? IP: 86.43.110.* 05.05.07, 18:40 a tak faktycznie najlepiej karta, na ktora ci wszystko nabija, a zaplacisz przy wyjsciu... proste i wygodne!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 00:35 Według mnie 50 zł za wstęp to zdecydowanie za dużo myślę, że 30 zł i w tym drink albo jakiś napój to dobry pomysł. Jeśli chodzi o pozostałe sprawy to napewno, dobra i zróżnicowana muzyka na żywo. Kilka sal to świetny pomysł, powinno być coś dla każdego zarówno dla 21-25 latka jak i dla 40, a może nawet dla 50-cio latka. Wstęp od 21 lat minimum i profesjonalna ochrona to podstawa - garnitury jak najbardziej, do tego ciekawe wnętrze i dogodna lokalizacja przynajmniej pod względem komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:11 Proponuje Merkurego na lokalizacje. Nie bedzie tam tej Galerii, poniewaz miasto i pkp nie chcialo sie zgodzic na zjazd na parking tymi schodkami kolo kiosku ruchu, bo pkp ma tam droge ewakuacyjna. No i teraz to jest znowu na sprzedaz bo inwestor nie chce bez zjazdu na parking od strony aleii. Powodzenia!! I wstep powyzej 21 lat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.olenki.trustnet.pl 07.04.07, 20:56 Fjny klub a nie mel;ina typu Depo, bez nastolatek i nastolatków dla zwyklych normalnych ludzi a nie debili i buraków z okolic czestochowy ktorzy przyjedzaja napaleni nie an zabawe a na dziewczyny. bo na codzien z kurami obcuja. dobra ochorna suoper wystroj duzo miejsca do tanczenia i za razem do siedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 do marcinmar20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:29 Tak czytam te posty w tym wątku i mnie zastanawia jedno "co to koncert życzeń"? Chodzi o to że wszystkim się niedogodzi dlatego istnieje "wybór" do jakiego lokalu sie udać, widomo w jednym będzie to a w innym tamto. Nie ma klubów idealnych, ale take minimum to: - wstęp od 20 lat - normalna ochrona (nie jacyś tam pajace z ulicy, tylko przesegregowani ochroniaże z prawedziwego zdarzenia) - min 3 sale z ciekawym wystrojem i sporom ilościom miejsca do tańczenia - oddzielna sala na zasadzie baru gdzie mozna spokojnie porozmawiać a nie drzeć się w ucho rozmówczyni (rozmówcy) to jest najważniejszy dla mnie postulat:) - wejściówki za około 25 zeta z możliwością wyjścia na chwilę (żeby np oddychnąć świerzym powietrzem, łatwo cuś takiego wprowadzić stosując czytniki czasowe z limitem czasu) - muzyka wiadomo techno, taneczna itp - czasem ciekawe koncerty znanych gwiazdeczek:) Jak cos mi się jeszcze przypomni to dopiszę. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: do marcinmar20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:32 A jeszcze spory parking chroniony (tak naprawdę chroniony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: do marcinmar20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:16 najlepiej coś w stylu disco Spiż, www.spiz.pl/kat/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: do marcinmar20 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:20 Przyłączam sie do wstępu od 21 i odpowiedniej ochrony, natomiast odradzam wstęp od 25 czy tam 50 zł. W takiego typu klubach ważna jest frekwencja. Postuluje za wstępem góra 10 zł (no chyba że to ma być snobistyczny klub). Bardzo ważna muzyka (byleby nie kolejne salsopodobne dźwięki oraz MTV music, tutaj można odwiedzić np. krakowskie/wrocławskie kluby i zorientować się, popytać) i wystrój (nie robić graciarni, a skoncentrować sie na jednym stylu/kolorze). Lokalizacja koniecznie centrum, w zależności od funduszy (szkoda że burzą starą drukarnię przy Wolności, jak dla mnie świetna lokalizacja). Warto byłoby postawić na duży obiekt, który mógłby zdominować częstochowski clubbing. Tak jak wcześniej wspomniano conajmniej 3 sale z różną muzyką (tylko nie popadać w skrajności:)). Na koniec przyzwoite toalety, choć akurat przy wyborze klubu, klient zbytnio na to nie patrzy, a na pewno nie jest to priorytetem. Pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: do marcinmar20 04.05.07, 12:08 Kto zna jakieś nieruchomości w centrum które były by dobre na taki Klub :-)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: do marcinmar20 IP: 212.2.100.* 04.05.07, 12:43 Wedlug mnie leprzym rozwiazaniem jest wejsciowka za np 30 zl do wykozystania w barze niz 10 za nic , dzieki temu wyplenisz osoby kore najpierw pija wino pod lokalem a potem wchodza :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Pablo Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 13:28 Brawa d;a marcinmar20 za przeprowadzenie badań marketingowych przed uruchomieniem biznesu Mój przepis na sukces to: 1) super atmosfera; 2) super wsytrój (może warto byłoby zatrudnić projektanta?); 3) dobra muza (zróżnicowana - kilka sal, sala dla VIP-ów, oldboyów - OKLASKI dla tycj pomysłów - jestem wszystkimi członkami ZA!); 4) dobre jedzonko (niedrogo); 5) KONCERTY, KONCERTY, KONCERTY, KONCERTY!!!!!!!!!!!!!! (tego jest w Cz-wie jak na lekarstwo - niekoniecznie muszą to być gwiazdu pierwszego formatu - jest sporo amatorskich kapel, które nie mają się gdzie podziać) 6) alternatywnie do pkt. 5 - MUZYKA NA ŻYWO (byle nie jakaś "weselna kapela" ale np. Jam Session) 7) Program lojalnościowy - karty stałego klienta, programy rabatowe, itp. 8) wejściówki drożej - "normalny" wg mnie poziom to 25 zł - z tego 10-15 zł do wykorzystania w barze. Myślę, że taka cena będzie O.K. i uwolni lokal od siedzących całą noc przy jednym piwie. Poza tym to Ty powinieneś zdecydować, czy lokal ma zarabiać na wejściówkach czy np. na barze. Jak coś polecam się na managera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 05.05.07, 17:47 A jakie masz doświadczenie w tym zakresie ??? Gość portalu: El Pablo napisał(a): na wejściówkach czy np. na barze. > > Jak coś polecam się na managera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Pablo Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 09:18 Niestety w odóznieniu od doświadczenia menadżerskiego, które posiadam, nie mam żadnego doświadczenia w prowadzeniu klubu, choć cały czas marzy mi się otwarcie takiego biznesu. Może kiedyś... Bardzo podoba mi się natomiast to co zorbiłeś na forum - zapytałeś ludzi jaki klub odpowiadałby ich gustom. Myślę, że czytając uważnie posty wszystkich forumowiczów, którzy odpowiedzieli na Twoje pytanie, masz gotowy przepis na sukces. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 07.05.07, 19:47 Wiesz mi tez się to marzy juz od dawna dlatego postanowiłem zapytać ludzi co o tym pomyśle sądzą, a jak duże masz doświadczenie menedżerskie >>> jesli moge wiedzieć ??? Gość portalu: El Pablo napisał(a): > Niestety w odóznieniu od doświadczenia menadżerskiego, które posiadam, nie mam > żadnego doświadczenia w prowadzeniu klubu, choć cały czas marzy mi się otwarcie > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Pablo Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:00 Od ponad 10 lat pracuję na stanowiskach kierowniczych... Poza tym nie powinieneś według mnie zapomnieć o jeszczse jednej (może najważniejszej) rzeczy (nie chcę się mądrzyć bo mój głos to tylko jeden z wielu w tejdyskusji) - a mianowicie o KLIMACIE takiego miejsca. Nie wiem, czy byłeś np. w CAFE BELG w II alei w Cz-wie - fajne miejsce i bardzo klimatyczne. Przeznaczone głównie dla ludzi ceniących spokój, którzy lubią wypić kawę/herbatę i zjeść coś słodkiego (nie ma alkoholu ale to chyba świadoma decyzja właścicieli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomTom Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 10:25 Stara Drukarnia stojąca naprzeciw Placu czerwonego, budynek z czerwonej cegły... Idealne miejsce ,cóż marzenia rozwiewa fakt ze budynek nadaje sie do rozbiórki na miejscu którego mozna wystawić wielopoziomową Grająca Szafe :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 07.05.07, 19:48 Obiło mi się o uczy że mają ja rozbierać ??? Gość portalu: TomTom napisał(a): > Stara Drukarnia stojąca naprzeciw Placu czerwonego, budynek z czerwonej cegły.. > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 23:17 Tak ponoc stara drukarnię rozbierają juz od około dziesięciu lat:), no i studenci z WSP by sie dekoncentrowali;) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Nowe disco-klub ??? 09.05.07, 19:12 Nie mówi się WSP, tylko studenci AJD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 09.05.07, 10:58 Gdzie sa jakies niruchomości jeszcze w czewiew który można stworzyć taki klub ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:11 ten budynek ma właściciela, który z uwagi na pewne kłopoty z wymiarem sprawiedliwości nic z nim dłuuuugo nie zrobi:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 09.05.07, 19:50 Więc odpada a jakiś inny budynek ??? Gość portalu: kalina napisał(a): > ten budynek ma właściciela, który z uwagi na pewne kłopoty z wymiarem sprawiedl > iwości nic z nim dłuuuugo nie zrobi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Nowe disco-klub ??? IP: 80.48.157.* 09.05.07, 21:28 Musialbys sie rozejrzec po miescie tylko z dala od naszej jasnej g... bo ci napsuja krwi :) moim skromnym zdaniem w miesice bedziesz mial choernie drogo szegolnie gdzies w centrum no chyba ze masz szmalu jak lodu to zmienia postac rzeczy ;) jak nie znajdziesz w miescie poszukaj w poblizu lub na obrzezach :) Powodzonka ! A co do wymagan to chyba juz wszystko zostalo napisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 00:06 Mnie w Częstochowie brakuje takiego miejsca, w którym mogliby rozerwać się ludzie nieco starsi. Miejsca, w który można by potańczyć przy jakimś zespole tylko nie coś w rodzaju disco polo, ale zespole który gra znaną muzykę rozrywkową, takiego dancingu w nowoczesnym wydaniu w ładnym i nastrojowym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 10.05.07, 22:59 Mozna stworzyc osobna sale z taka muzyką ale na poczatek trzeba miec lokal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 11.05.07, 16:15 Gdzie szukac lokaliżacji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa. Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:16 Proponuje Merkurego na lokalizacje. Nie bedzie tam tej Galerii, poniewaz miasto i pkp nie chcialo sie zgodzic na zjazd na parking tymi schodkami kolo kiosku ruchu, bo pkp ma tam droge ewakuacyjna. No i teraz to jest znowu na sprzedaz bo inwestor nie chce bez zjazdu na parking od strony aleii. Powodzenia!! I wstep powyzej 21 lat!!!!!A 50 zl to troche za duzo za wstep. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar20 Re: Nowe disco-klub ??? 11.05.07, 20:07 Skąd masz takie rewelację że miasto sie nie dogadało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:11 Interesowalam sie sama Galeria. Zadzwon sobie do tego inwestora ktory to kupil. Zreszta ponoc aleje maja byc "kiedys" zamkniete dla ruchu zupelnie i to tez mial byc powod braku zgody na ten zjazd. Tylko tam jest jest jeszcze jakas grubsza afera z TESCO. Mieli umowe podpisana na dluzej a teraz ich wyrzucaja. szczegolow nie znam dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Nowe disco-klub ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:41 Na taki dancing dla oldtimerow to musisz isc do Mexicopela Odpowiedz Link Zgłoś