Dodaj do ulubionych

Oświadczenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:20
Pragnę poinformować o mojej decyzji o przekazaniu Marcinowi Kaniewskiemu
prawa reprezentowania Stowarzyszenia na 3 ostatnie miesiące kadencji obecnego
Zarządu Stowarzyszenia "Lotnisko dla Łodzi". Decyzję podejmuję w oparciu o
Statut Stowarzyszenia: par. 26, punkt 1.

Z poważaniem,
Paweł Melcer
Obserwuj wątek
    • Gość: Albert Dane kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:49
      Dane kontaktowe do p.o. Prezesa Stowarzyszenia:
      Marcin Kaniewski
      e-mail: m.kaniewski@lotniskodlalodzi.org
      tel. 0-501 367 833
      www.lotniskodlalodzi.org
    • Gość: Andrzej+Andrzej Re: Oświadczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:18
      Paweł bardzo dziękuje za dotychczasowe działania. Myślę że dasz znać jak tylko
      bedziesz mógł się pokazać na lotnisku. Nowemu Prezesowi życzę powodzenia w
      działaniach na rzecz rozwoju naszego lotniska. Pozdrawiam.
      • Gość: Albert Re: Oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:34
        Mam mnóstwo spraw do załatwiania przed wyjazdem - dam znać czy się wyrobię. A
        jak nie, będę dawał znać sms-em przed każdą wizytą w Łodzi - wtedy spotkamy się
        wiadomo gdzie.
        Pozdro,
        Paweł
        • Gość: Adam Re: Oświadczenie IP: *.toya.net.pl 31.10.06, 10:43
          Panie Pawle jak Pan może wyjechać. Jak wszyscy wartościowi ludzie wyjadą to
          zostanie Lepper i Giertych!
          • Gość: Albert Re: Oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:10
            Jeżeli chodzi o lotnisko, to mam poczucie, że to co było możliwe w obecnych
            warunkach, to zostało zrobione przez Stowarzyszenie. Oczywiście można było
            zrobić znaczenie więcej i realizować własną wizję, ale wszystko doszło do
            pewnej granicy tzw. zasobów ludzkich. A tego taka organizacja, z natury
            apolityczna, nie jest w stanie zmienić. A nigdy nie będzie w tym kraju dobrze,
            jeżeli kluczowe stanowiska będą zajmować osoby niekompetentne. Bo one z lęku o
            comiesięczne wpływy na konto starają się taką działalność stowarzyszeniową w
            różny sposób zdyskredytować, niestety posiadając różne koneksje w niektórych
            mediach. Poza tym pozostawiam w Stowarzyszeniu osoby o dużej wiedzy i wielu
            talentach, i dlatego, jeżeli tylko zmienią się uwarunkowania, jestem pewien, że
            sprawy lotniskowe mogą pójść wówczas do przodu.
            Pozdrawiam,
            Albert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka