Dodaj do ulubionych

wątek wyłącznie dla Panów

04.11.06, 12:23
koledzy, depilujecie sobie organy ?
Obserwuj wątek
    • oto_nowy_login Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 12:25
      Tak, ale tylko w OLIWIE
      • excentrix ale jak ? 04.11.06, 12:28
        w gorącej ? Toż to musi strasznie boleć...
        • oto_nowy_login Re: ale jak ? 04.11.06, 13:28
          Jak to jak? Tak jak mi zagrają.
    • aaa202 ja tylko na chwilę, (a do tego mam wąsy) 04.11.06, 12:29
      a tego wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=51293159&s=0

wynika, że pachy należy
    • excentrix psik mnie stąd ! /nt 04.11.06, 12:32
      • aaa202 ............. mogę? 04.11.06, 12:46
        bo przypomniała mi się opowieść o koleżance, co obie ręce złamane miała.
        • excentrix tak, proszę jeśli nawiązuje do depilacji /c'mon 04.11.06, 12:49
          • aaa202 Tak, do organów nawiązuje 04.11.06, 12:53
            otóż znajoma złamała obie ręce. Zagipsowano jej je tak, że tworzyły z korpusem
            literę T, własnie T - przedramiona zwisały w dół. I chodziła tak, ale nie
            martwiła się zbytnio, raczej radowała, że dzięki kontuzji, nie będzie musiała
            grać na organach (była w szkole muzycznej i to był jej instrument). Przyszła na
            lekcję myśląc, że zagra, ale nauczycielce na nosie, ale ta stara wyga znalazła
            dla niej cały koncert grany wyłącznie... nogami:)
            Dziękuję.
            • rozmowy_kontrolowane Re: Tak, do organów nawiązuje 04.11.06, 12:54
              A hihihi:)
              A czy ja mogę coś powiedzieć?
              • excentrix dobrze, ale króciutko /silvuple 04.11.06, 12:56
                • rozmowy_kontrolowane Re: dobrze, ale króciutko /silvuple 04.11.06, 13:01
                  Otóż znam jednego, który tak sobie mocno golił pewną część ciała, że się
                  baaaaardzo pokaleczył i musiał jechać do pogotowia ratunkowego i dyżurujący
                  lekarz myślał, że trzeba go uciąć.

Pewnie dlatego, że sutków się nie przyszywa.
                  • aaa202 W kwestii sutków 04.11.06, 13:09
                    jeden kolega zakolczykował sobie sutek. Wdało się zakażenie. Pokazywał
                    wszystkim ten sutek. Wyglądał jak spora śliwka węgierka zawiązana drutem:)
                    Obrzydlistwo. Ale kolczyka wyciągnąć nie chciał. Sutek zagoił się, kiedy
                    chłopak pojechał nad morze i, lekceważąc zalecenia lekarza, wlazł do słonej
                    wody. Po 2 tygodniach nie było śladu po infekcji.
                    • rozmowy_kontrolowane Re: W kwestii sutków 04.11.06, 13:14
                      Oooo, skoro to wątek tylko dla mężczyzn, to mam pytanie do Panów.
                      W zasadzie 2 pytania.

1. Czy podniecają Was kolczyki w kobiecych językach, brwiach, brodach, sutkach
                      lub łechtaczkach?

2. Po co niektórzy z Was przekłuwają sobie sutki lub języki?
                      • excentrix Re: W kwestii sutków 04.11.06, 13:16
                        1. owszem
                        2. owszem
                        • rozmowy_kontrolowane Re: W kwestii sutków 04.11.06, 13:17
                          ex, ja pytałam, po co niektórzy z was przekłuwają sobie języki lub sutki, a Ty
                          mi piszesz "owszem". Owszem co?:P
                          • excentrix to idzie serią 04.11.06, 13:23
                            lawinowo. Jak z tatuażem. Przekłuwasz ucho, drugie. to piewsze drugi raz, drugi
                            raz to drugie, szukasz nowych miejsc, znajdujesz, dziurkujesz, wkładasz metal.
                            A jak się można spiąć takim w języku z takim w łechtaczce....
                            • aaa202 Moja matka długo myślała 04.11.06, 13:25
                              że języki przekłuwają sobie ludzie po to, żeby mniej żreć i schudnąć w efekcie.
                              Tak jak bykowi /baranowi kolczykuje się pysk, żeby nie trykał.
                      • aaa202 Nie nooo 04.11.06, 13:18
                        w łechtaczkach???

Ale o kolczyki w uszach nie spytałaś?

Jako gorliwa czytelniczka Mastertona wiem o kolczykach w wargach sromowych (i o
                        łapaniu monet w locie, w szpagacie) ale, matulu, nie w łechtaczkach!
                        • rozmowy_kontrolowane Re: Nie nooo 04.11.06, 13:21
                          aaa, a ja na własne oczy widzialam kolczyk w łechtaczce.
                          • aaa202 Ale 04.11.06, 13:22
                            przekłuwający ją na wskroś? Czy może ten sztyft przebiegał jakoś... pobocznie?
                            • rozmowy_kontrolowane Re: Ale 04.11.06, 13:29
                              Jak kolczyk przechodził przez łechtaczkę, to nie wiem, bo aż tak mocno sie nie
                              przyglądałam, mało brakowało, a zemdlałabym na widok tegoż.
                              Właścicielka twierdziła, że noszenie kolczyka sprawia jej przyjemność.
                              • aaa202 Jedno jest pewne 04.11.06, 13:40
                                (abstra.ując od doznań koleżanki), była to osoba zadowolona ze swojej
                                seksualności i fizyczności, a to bardzo fajna cecha. Należy ją pielęgnować i
                                hołubić w nadchodzącej epoce "zero tolerancji";-) Jestem na 'tak'.
                    • mona817 Re: W kwestii sutków 04.11.06, 23:13
                      Znaczy, że woda w polskim morzu wszystko zabije?
    • brite Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 12:45
      > koledzy, depilujecie sobie organy?

To jest pytanie do kolegów organistów? W kościele czasem wilgotno, to i mchem
      zarośnie...
    • zdanka1 Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 12:57
      Wow , wydepilowana watroba to jest coś . Depilowane organy, fiu, fiu...
      • excentrix Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 13:00
        zdanka1 napisała:

Depilowane organy, fiu, fiu...

raczej fiut, fiut...

:)
        • zdanka1 Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 13:06
          O matko, zboczeniec, zboczeniec, ludzie, gońta go -------------> tam uciekł!
    • gosc_horrorum depilujemy 04.11.06, 17:46
      golimy, bo panienki wolą gładka skórę i nie lubia jak im włosy w zebach zostają
    • mag.gie Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 18:41
      excentrix napisał:

> koledzy, depilujecie sobie organy ?

organy ścigania?! ;)
      • szprota organy ścigania?! ;) 04.11.06, 22:22
        raczej ściągania ;]
    • bryzolin Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 23:02
      Tak. Wymóg taki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka