excentrix 04.11.06, 12:23 koledzy, depilujecie sobie organy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oto_nowy_login Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 12:25 Tak, ale tylko w OLIWIE Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 ja tylko na chwilę, (a do tego mam wąsy) 04.11.06, 12:29 a tego wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=51293159&s=0 wynika, że pachy należy Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 ............. mogę? 04.11.06, 12:46 bo przypomniała mi się opowieść o koleżance, co obie ręce złamane miała. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tak, do organów nawiązuje 04.11.06, 12:53 otóż znajoma złamała obie ręce. Zagipsowano jej je tak, że tworzyły z korpusem literę T, własnie T - przedramiona zwisały w dół. I chodziła tak, ale nie martwiła się zbytnio, raczej radowała, że dzięki kontuzji, nie będzie musiała grać na organach (była w szkole muzycznej i to był jej instrument). Przyszła na lekcję myśląc, że zagra, ale nauczycielce na nosie, ale ta stara wyga znalazła dla niej cały koncert grany wyłącznie... nogami:) Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Tak, do organów nawiązuje 04.11.06, 12:54 A hihihi:) A czy ja mogę coś powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: dobrze, ale króciutko /silvuple 04.11.06, 13:01 Otóż znam jednego, który tak sobie mocno golił pewną część ciała, że się baaaaardzo pokaleczył i musiał jechać do pogotowia ratunkowego i dyżurujący lekarz myślał, że trzeba go uciąć. Pewnie dlatego, że sutków się nie przyszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 W kwestii sutków 04.11.06, 13:09 jeden kolega zakolczykował sobie sutek. Wdało się zakażenie. Pokazywał wszystkim ten sutek. Wyglądał jak spora śliwka węgierka zawiązana drutem:) Obrzydlistwo. Ale kolczyka wyciągnąć nie chciał. Sutek zagoił się, kiedy chłopak pojechał nad morze i, lekceważąc zalecenia lekarza, wlazł do słonej wody. Po 2 tygodniach nie było śladu po infekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: W kwestii sutków 04.11.06, 13:14 Oooo, skoro to wątek tylko dla mężczyzn, to mam pytanie do Panów. W zasadzie 2 pytania. 1. Czy podniecają Was kolczyki w kobiecych językach, brwiach, brodach, sutkach lub łechtaczkach? 2. Po co niektórzy z Was przekłuwają sobie sutki lub języki? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: W kwestii sutków 04.11.06, 13:17 ex, ja pytałam, po co niektórzy z was przekłuwają sobie języki lub sutki, a Ty mi piszesz "owszem". Owszem co?:P Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix to idzie serią 04.11.06, 13:23 lawinowo. Jak z tatuażem. Przekłuwasz ucho, drugie. to piewsze drugi raz, drugi raz to drugie, szukasz nowych miejsc, znajdujesz, dziurkujesz, wkładasz metal. A jak się można spiąć takim w języku z takim w łechtaczce.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Moja matka długo myślała 04.11.06, 13:25 że języki przekłuwają sobie ludzie po to, żeby mniej żreć i schudnąć w efekcie. Tak jak bykowi /baranowi kolczykuje się pysk, żeby nie trykał. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Nie nooo 04.11.06, 13:18 w łechtaczkach??? Ale o kolczyki w uszach nie spytałaś? Jako gorliwa czytelniczka Mastertona wiem o kolczykach w wargach sromowych (i o łapaniu monet w locie, w szpagacie) ale, matulu, nie w łechtaczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Nie nooo 04.11.06, 13:21 aaa, a ja na własne oczy widzialam kolczyk w łechtaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ale 04.11.06, 13:22 przekłuwający ją na wskroś? Czy może ten sztyft przebiegał jakoś... pobocznie? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Ale 04.11.06, 13:29 Jak kolczyk przechodził przez łechtaczkę, to nie wiem, bo aż tak mocno sie nie przyglądałam, mało brakowało, a zemdlałabym na widok tegoż. Właścicielka twierdziła, że noszenie kolczyka sprawia jej przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jedno jest pewne 04.11.06, 13:40 (abstra.ując od doznań koleżanki), była to osoba zadowolona ze swojej seksualności i fizyczności, a to bardzo fajna cecha. Należy ją pielęgnować i hołubić w nadchodzącej epoce "zero tolerancji";-) Jestem na 'tak'. Odpowiedz Link Zgłoś
mona817 Re: W kwestii sutków 04.11.06, 23:13 Znaczy, że woda w polskim morzu wszystko zabije? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 12:45 > koledzy, depilujecie sobie organy? To jest pytanie do kolegów organistów? W kościele czasem wilgotno, to i mchem zarośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 12:57 Wow , wydepilowana watroba to jest coś . Depilowane organy, fiu, fiu... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 13:00 zdanka1 napisała: Depilowane organy, fiu, fiu... raczej fiut, fiut... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 13:06 O matko, zboczeniec, zboczeniec, ludzie, gońta go -------------> tam uciekł! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_horrorum depilujemy 04.11.06, 17:46 golimy, bo panienki wolą gładka skórę i nie lubia jak im włosy w zebach zostają Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: wątek wyłącznie dla Panów 04.11.06, 18:41 excentrix napisał: > koledzy, depilujecie sobie organy ? organy ścigania?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś