leslaw_m 19.11.06, 23:10 proszę o przemyslane odpowiedzi. strajk trwa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Post przypominajacy o położeniu Łodzi na Dziale 19.11.06, 23:26 Wodnym pierwszego rzędu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11584342&a=52371300 Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: gdzie w Lodzi kupić marchewkę? 19.11.06, 23:29 Jezeli ekologiczną? To nie wiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota przykro mi to stwierdzić 19.11.06, 23:53 ale obawiam się... ba, mam wrażenie graniczące z pewnością... że była to przemyślana odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka znalazłam marchewkę!!!!! 20.11.06, 09:53 Pierwsza odsłona na polskim google po wpisaniu słowa"marchewka" www.testy.jeja.pl/test7.php boki zrywać... ;-D Zróbcie sobie ten test, a zrozumiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: znalazłam marchewkę!!!!!cd 20.11.06, 09:56 wiersz: janbrzechwa.w.interia.pl/stobajek/marchewka.html przepis: www.kulinaria.pl/potrawy.asp?id=443 gra komputerowa: www.gryzonie.pl/gryonline/gra_51.htm i najfajniejsze czasopismo internetowe pod tym tyułem www.marchewa.xemantic.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: znalazłam marchewkę!!!!!cd 20.11.06, 09:59 na marchewke trzeba poczekać jak się bałwany pojawią Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka kawał z marchewki 20.11.06, 11:29 Na dwa miesiące przed sesją Pan Bóg wysyła św.Piotra do Departamentu d/s Edukacji po raport w sprawie krakowskich uczelni. Gdy św. Piotr wraca z papierami, Pan Bóg pyta go: -Jak tam studenci na UJ-cie? -Kują. - A na Akademii Medycznej? -Kują. -A na AGH? -Chleją. Miesiąc przed sesją sytuacja się powtarza. Pan Bóg pyta św Piotra o uczelnie: -Jak tam studenci na UJ-cie? -Kują. - A na Akademii Medycznej? -Kują. -A na AGH? -Chleją. Tydzień przed sesją św.Piotr ponownie składa raport w sprawie krakowskich uczelni. Jak poprzednio, Pan Bóg pyta go: -Jak tam studenci na UJ-cie? -Kują. - A na Akademii Medycznej? -Kują. -A na AGH? -Modlą się. -To tym pomożemy. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: gdzie w Lodzi kupić marchewkę? 20.11.06, 12:24 Ja bym w Makro kupował. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ja bym poczekał z marchewką 20.11.06, 12:26 Niedlugo bedzie snieg i ulepia sie pierwsze balwany. A jak wiadomo jak balwany to i marchewka. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie to ja sie może wypowiem w kwestii marchewy 20.11.06, 13:18 bom ekspert w tej dziedzinie. I pieruchy jeszcze. Marchewę mozna kupić w takich sklepach jak: hipermarkety, supermarkety, markety, dyskonty. W megamarketach niestety nie bo to sklepy dziedzinowo specjalistyczne a nie słyszałam o KarotMarket w Łodzi. no i u pani Jadzi w warzywniaku na rogu. Jeśli chodzi o ceny drodzy państwo to się wahają. Od 0,89 zł/kg do 1,80zł. smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: gdzie w Lodzi kupić marchewkę? 20.11.06, 13:20 Nasz premier wraz z naszym prezydentem spiewali kiedys o polu marchewkowym. Oni wiedza najlepiej. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Lady Punk to była przykrywka 20.11.06, 14:00 www.lady-pank.com.pl/DYSKO/dysk5.htm Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Lady Punk to była przykrywka 20.11.06, 14:03 Racja, to jakaś pechowa opowiastka. Jak się Borysewicz spił to nie powiem co wyprawiał na sali kongresowej śpiewając owe piosnki . I Lady Punk dostali na 10lat wilczy bilet na wystepy w Polsce. A potem to niby wielką karirę w stanach zrobili.... lav Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Lady Punk to była przykrywka 20.11.06, 15:47 lavinka napisała: > Jak się Borysewicz spił to nie powiem co > wyprawiał na sali kongresowej śpiewając owe piosnki . on był po prostu Prehubertem H. jak się spił. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: gdzie w Lodzi kupić marchewkę? 20.11.06, 14:03 na pl. Barlickiego najlepiej. tam zawsze kupowalem dobra marchewke. ewentualnie od pana z Zuka na Rajdowej :) Odpowiedz Link Zgłoś