petera731 27.11.06, 07:57 Panu już podziekujemy.Czas wracać do Zgierza i rozliczyć się ze swojej dotychczasowej działalności. Już pan wie,że trzeba znać swoje miejsce w szeregu i nie wychylać się. Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani ojej! 27.11.06, 08:16 jaki przemyślany wątek. i na koniec to druzgoczące papa. jestem pod wrażeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ba! 27.11.06, 14:31 są tacy co wręcz zrobili na mnie wrażenie jak stałem do nich tyłem! Odpowiedz Link Zgłoś
petera731 Re: ba! 27.11.06, 15:16 Wczuwam urażoną dumę wielbiciela Kwiatkowskiego.Cóż kazdy ma prawo popełniać błedy. Za cztery lata nikt już nie będzie pamiętał o pewnym panu ze Zgierza,co to chciał prezydentem zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: ba! 27.11.06, 19:08 no, no! tym bardziej, że porażka taka druzgocąca - całe 11% przy frekwencji 31%, 21441 głosów różnicy przy 625769 uprawnionych :) ja tam do kropy nic w sumie nie mam - wyrobił się - ale szkoda, że podpierał się PiSem, gdyby nie to dostałby mój głos oraz zapewne wiele innych, które w sytuacji obecnej poszły dla kwiatkowskiego. o wiele bardziej ważny jest dla mnie wynik z warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-rażka cieszy Re: ba! IP: *.jed.isu.net.sa 27.11.06, 20:03 petera731 napisał: > Wczuwam urażoną dumę wielbiciela Kwiatkowskiego.Cóż kazdy ma prawo popełniać > błedy. > Za cztery lata nikt już nie będzie pamiętał o pewnym panu ze Zgierza,co to > chciał prezydentem zostać. cassani poparłby nawet gó.. pod warunkiem że nie kacze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-rażka cieszy Re: ba! IP: *.jed.isu.net.sa 27.11.06, 20:05 to gó... to oczywiście g.ó.w.n.o :D Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: ba! 27.11.06, 22:21 głowiłem się i głowiłem - dobrze, że jest ktoś kto przytuli i wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś