Gość: ach IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.11.01, 21:36 spojrzcie jak dogorywa trojmiejskie a to dlatego ze u nas wiele sie dzieje i ludziska nie maja kiedy pisac :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: to forum tetni zyciem... 17.11.01, 22:01 Jakby się u nas mało działo, to nie mielibyśmy o czym pisać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: to forum tetni zyciem... 17.11.01, 22:12 Ja tutaj zagladam codziennie. Pozdrowienia dla Kropki oraz wszystkich obecnych. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: to forum tetni zyciem... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:15 no co ty, siedzac w domku przed kompem(bo sie w miescie nic nie dzieje)mozna uruchomic swoja wyobraznie i pisac pisac pisac ale moje forum umiera :( :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: to forum tetni zyciem... 17.11.01, 22:18 Gość portalu: ach napisał(a): > ale moje forum umiera No to masz dwa wyjścia: albo staraj się je ożywić - ale to strasznie ciężka robota albo siadaj z nami do komputera i pisz, pisz, pisz... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: to forum tetni zyciem... 17.11.01, 22:25 Tylko sie nie poddawac,brac przyklad z nas i do przodu. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach do radcy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:34 no biore, zapodalam im ze trzy watki i co? i nic, oni tam tropia afert, uliczki i zabytki nuuuuda zmanierowani sa czy cus :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: to forum tetni zyciem... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.11.01, 22:33 to ja z wami, gdyz i tak niebawem zawitam w waszym pieknym miescie i to pisze bez ironii, mam sentyment :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: to forum tetni zyciem... 17.11.01, 22:42 weź może jakiś temat od nas, jeśli ci się podoba? Może załapią, jak coś zabawnego się trafi? Może nie wiedzą, że można niekoniecznie poważnie? A jakbyś pomocy chciała, rzuć hasło! Do wygłupów zawsze kilku chętnych będzie. Oczywiście ja nieeeeeeeeee, skądże! Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: to forum tetni zyciem... 17.11.01, 22:48 Troche tez bym sie powyglupial- tyle powaznosci,ze az strach. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: to forum tetni zyciem... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 14:28 no to moi drodzy zapraszam, dzisiaj o 21 wchodze na forum trojmiejskie z topickiem przylaczyc -zacumowac lodzia w gdansku, czyli zdanie rady miasta gdanska o uchwale gdnask miastem blizniaczym lodzi. no chyba ze macie lepsze pomysly, w co nie watpie, mam hedejk, wienc moj przycezkawy dowcip jest dzis jeszcze bardziej niestrawny Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: to forum tetni zyciem... 18.11.01, 17:27 O.K. :)) Jutro jestem w Gdańsku. Realnie. Wieczorem będe miała czas. Czy jest jakas kafejka internetowa w okolicy Łąkowej? Pozdrowionka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: to forum tetni zyciem... 18.11.01, 17:37 kropka. napisał(a): > Jutro jestem w Gdańsku. Realnie. > Wieczorem będe miała czas. Czy jest jakas kafejka internetowa w okolicy Łąkowej? Kropeczko, ostrożnie - tam jest jak u nas na Bałutach ergo w Warszawie na Pradze. Iście nieciekawa dzielnica :| Pozdrowionka i uważaj na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: to forum tetni zyciem... 18.11.01, 18:03 Zagladniemy rowniez do Gdanska-to przeciez tak blisko.Wstarczy jedno klikniecie palcem po klawiaturze.Gorzej ma Kropka,ale przynajmnie sobie pogada na zywo. pozdrawiam Was radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: to forum tetni zyciem... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.11.01, 18:33 zielonego pojecia nie mam jak w gdansku wyglada sytuacja z knajpkami, ale jak bedziesz w centrum to pytaj o rudego kota, tam jest na 100%. o w gdansku bedziesz, to moze i do zaka(wlasnie otworzyli) wpadniesz na jakis seansik, coo? to co, dzisiaj wielkie kpiny na kanale gdansk sopot gdynia??? czekam z niecierpliwoscia, mam nadzieje ze argumenty za poloczeniem obu miast wytoczycie sluszne Odpowiedz Link Zgłoś