Dodaj do ulubionych

Fak Angoli! :-)

11.04.03, 23:59
Irlandczycy walczą o oderwanie części swojego kraju od księstwa brytyjskiego.
Na tych terenach mieszkają katolicy, którzy nieustannie walczą w słusznej
sprawie z protestantami. W tym działaniu wspiera ich IRLANDZKA ARMIA
REPUBLIKAŃSKA i Sinn Féin. Rządamy obalenia rządów brytyjskich w Irlandii
Północnej i zjednoczenia kraju.

www.karep.republika.pl/IRA.HTM
Obserwuj wątek
    • Gość: mrW [...] IP: *.blueyonder.co.uk 12.04.03, 02:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • willi2 Re: Fak Angoli! i mrw 12.04.03, 02:31
        Napewno mam wieksze pojecie ,niz ty.
        Jak ty nawet niewiesz co pisze w angielskiej lub niemieckiej gazecie,durniu.
        Naucz sie polskiej ortografii
        • Gość: mrW Re: Fak Angoli! i mrw IP: *.blueyonder.co.uk 12.04.03, 02:36
          willi2 napisał:

> Napewno mam wieksze pojecie ,niz ty.
          > Jak ty nawet niewiesz co pisze w angielskiej lub niemieckiej gazecie,durniu.
          > Naucz sie polskiej ortografii

-pieprzysz!, podaj scene - zweryfikuje
          • willi2 zacznij najpierw od "to be" = potrafisz ? odmienic 12.04.03, 02:43
            ty leniu nawet jez niechce ci sie uczyc
            • Gość: mrW Re: zacznij najpierw od 'to be' = potrafisz ? odm IP: *.blueyonder.co.uk 12.04.03, 02:45
              -too be?
              • willi2 Re: zacznij najpierw od 'to be' = potrafisz ? odm 12.04.03, 02:47
                tak odmien ten czasownik "to be"
                • Gość: mrW [...] IP: *.blueyonder.co.uk 12.04.03, 02:50
          • Gość: mrW [...] IP: *.blueyonder.co.uk 12.04.03, 02:48
            • willi2 [...] 12.04.03, 02:49
              • Gość: pasikonik Re: Fak Angoli! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 13:06
                Wili, tam chodzi o to, że osadnicy angielscy oderwali kawał kraju historycznie
                należącego do Irlandii.A że jest to wyspa, naturalne granice Irlandii są
                czytelne i oczywiste.
        • omar1 [...] 12.04.03, 14:08
          • willi2 Re: Fak Angoli! i mrw 12.04.03, 14:42
            Omar ,a czy ty juz wiesz co znaczy Konsienica ?:)

Ja sie na tyle orientuje w temacie,aby prowadzic dyskusje.
            Przypomnij sobie jak na forum Warszawy ,nie potrafiles odpowiedziec na proste
            pytania.
            • omar1 Re: Fak Angoli! i mrw 12.04.03, 14:57
              synku ,jak długo bedzxiesz pwotarzał te brednie.Wiem ,ze masz spore kłopoty z
              ortografią ,ale nie wiedziałem ze jesteś równiez taki strasznie monotematyczny.
              Idz dalej wyciągac gwożdzie ty baranie .
              • willi2 Re: Fak Angoli! i mrw 12.04.03, 15:02
                Od wyciagania gwozdzi sa studenci z Warszawy,co przyjezdzaja latem na saksy :)
                Jak im opowiem o tobie, to normalnie padna ze smiechu :)
                • omar1 Re: Fak Angoli! i mrw 12.04.03, 15:07
                  willi2 napisał:

> Od wyciagania gwozdzi sa studenci z Warszawy,co przyjezdzaja latem na saksy :)
                  > Jak im opowiem o tobie, to normalnie padna ze smiechu :)

zatem uważaj bo bedziesz miał niezlą konkurencje ,a nawey moga cie kopnąc w
                  dupę .
                  A teraz sprawa najważniejsza:
                  napisz cos o swoim niepełnym wykształceniu podstawowym bo chcemy się pośmiać.
                  Aha i weż słonik ortograficzny baranie ,abys ise dodwójnie nie ośmieszył.
                  Trzymam kciuki .
                  • willi2 mozesz mnie ,wiesz gdzie :) 12.04.03, 15:15
                    niewiem jak stary jestes bocianie,ale podejrzewam ze kolo 30 :)
                    Stad te kompleksy,ze tatus fundowal ci studia zaoczne - ale ty wolales rikitiki
                    tak :)i cie normalnie "wypier..." :)
                    teraz jestes na utrzymaniu papuni :)krecisz jakis biznes np:przegrywasz plytki
                    za 5 zl:)
                    (masz przed soba cyt."slonik" ortograficzny i probujesz mnie zagiac :)

**
                    Ja sie jeszcze ucze i napewno bede mial kiedys wyzsze z mgr !,w przeciwienstwie
                    do ciebie balonie !
                    hahah
                    • omar1 Re: mozesz mnie ,wiesz gdzie :) 12.04.03, 15:20
                      willi2 napisał:

> niewiem jak stary jestes bocianie,ale podejrzewam ze kolo 30 :)
                      > Stad te kompleksy,ze tatus fundowal ci studia zaoczne - ale ty wolales
                      rikitiki
                      >
                      > tak :)i cie normalnie "wypier..." :)
                      > teraz jestes na utrzymaniu papuni :)krecisz jakis biznes np:przegrywasz plytki
                      > za 5 zl:)
                      > (masz przed soba cyt."slonik" ortograficzny i probujesz mnie zagiac :)
                      >
                      > **
                      > Ja sie jeszcze ucze i napewno bede mial kiedys wyzsze z mgr !,w
                      przeciwienstwie
                      >
                      > do ciebie balonie !
                      > hahah

Willi ,hahahahaha, wręcz zaczynam cie lubic za twoja głupote.

"Ja sie jeszcze ucze i napewno bede mial kiedys wyzsze z mgr !,w
                      przeciwienstwie" hahahahahhahahha,żeby prostowac gwozdzie w Niemczech nie
                      trzeba miec tak ja ty nawet podstawówki.

Pisz dalej ,"lejemy ze śmiechu"
                      • Gość: Jäger [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.04.03, 16:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka